Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Ne-am facut si noi timp si am facut album pe contul comun de pe webshots, pt cine vrea sa ne vada! link aici: http://family.webshots.com/photo/2023109980105915686ZJXgzx, sa imi zica si mie cineva cum sa ascund link-ul ca iar am uitat.

Catalutza mami de Irina

Frumoaselor!!!

Linkul se ascunde punand linkul" ] numele care vrei sa apara [/url ] fara space intre paranteze!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

CRISTIES, ai plecat? eu as lua aparat de gatit la aburi cu vase separate nu din cele care se pun unul peste altul. sau un babycook

ANDRELINA, cred ca decalate. noi vom face pe la 4 luni jumate.

BEA cum mai esti? i-ai dat enter sotului?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

si alexandra are balute,mai exact balonase,dar le trage inapoi
si papa pumnisorii,scutec,paturica,maneca,etc

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

alocatia cica nu vine din urma, dar se dasi pe lunile alea, in continuarea celor 2 ani, respectiv 200 lei va primi si la 2 ani si o luna/doua, apoi intra pe cea de copil mare (care e mica). asa am citit la fulgusori, ca se da 24 de luni de cand incepe sa vina

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:

Si noi cu baleee! si spume, mai ales cand facem kk de cat de screme scoate bale si tuguie buzele.

Andrelina, mie pediatra mi-a zis ca trebuie sa treaca cel putin 1 luna intre vaccinurile diferite. Si ca daca fac optionalul Synflorix la 3 luni a doua doza o fac la 5 luni. Deci cred ca se pastreaza diferenta de 2 luni intre doze. Diseara trebuie sa vb cu pediatra la telefon si o intreb si chestia asta si iti scriu!

Catalutza mami de Irina

multumesc, astept cu interes, eu nu sun ca sigur ma cheama asa de faza sa mai cotizez .... si de unde atata?!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

alocatia cica nu vine din urma, dar se dasi pe lunile alea, in continuarea celor 2 ani, respectiv 200 lei va primi si la 2 ani si o luna/doua, apoi intra pe cea de copil mare (care e mica). asa am citit la fulgusori, ca se da 24 de luni de cand incepe sa vina

poze

povestea noastra

multam de expli

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

sa fie un capitol numai cu vesti bune!!!!!!!!!!!!!!!

si la ai vostri bebei cresc repede unghiile, eu saptamanal tre sa i le tai la ivan....ca-s asa de mari, si cum tot pe sus ii cu mainile deja ma prinde de par, si ma zgarie...................

cand are muci dimineata in general, ii curat nasul, ca acolo e de ala mai tare.:D. apoi ii pun ser si i-l aspir, da nu iese nimic, desi se aude cum p-acolo este...........
si dupa ce papa, sta sta, dar nu linistit, ozre cum sa stea linisiti, doar a fost bebele miscator al odiseei, si asa e si acum, si ii vine inapoi lapte branzit, in care apar mucii ei dragi.................

a mai patit cineva asa ceva?????????????????

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Asa face si teo legat de laptele branzit si mucisori.
Am vorbit cu pediatrul si mi-a zis sa-i scot mucisorii si atat chiar daca iese mai nimic.
Si ca nu-i nici o problema ca-i da afara prin regurgitat.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

mersi de raspuns.............si la treaba asta se infratesc......nu-mi vine sa cred!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:

Si noi cu baleee! si spume, mai ales cand facem kk de cat de screme scoate bale si tuguie buzele.

Andrelina, mie pediatra mi-a zis ca trebuie sa treaca cel putin 1 luna intre vaccinurile diferite. Si ca daca fac optionalul Synflorix la 3 luni a doua doza o fac la 5 luni. Deci cred ca se pastreaza diferenta de 2 luni intre doze. Diseara trebuie sa vb cu pediatra la telefon si o intreb si chestia asta si iti scriu!

Catalutza mami de Irina

multumesc, astept cu interes, eu nu sun ca sigur ma cheama asa de faza sa mai cotizez .... si de unde atata?!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

La noi a venit ieri sa ne intepe cu uratul ala de vaccin (de la care a facut si febra ) si mi-a zis sa o sun sa ii spun cum s-a simtit asta seara. E o femeie super OK mai ales ca in prima luna am terorizat-o cu tel aproape in fiecare zi . Ma rog avand in vedere ca dau bani la fiecare sedinta cand vine acasa, eu zic ca pot sa o deranjez cu telefonul din cand in cand, nu? Si sa stii ca eu am facut obrazul gros , asa in general nu numai cu dr...stai asa pe mine nu ma suna astia de la munca si la 11 seara daca au vreo problema? Si nu ma supar si i ajut daca pot, asa ca ma astept ca lumea sa fie ca mine .

In concluzie intru diseara si iti scriu.

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor,mi-au venit banii fetei,alocatia,200 lei pe luna martie...INTREBARE: nu trebuia sa vina si din urma pe febr????

o printesa grabita...

ba da ca io asa i-am primit AZIIIIIIIIIIIII

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Vad ca si Bea a primit tot fara luna nasterii... probabil se considera ca in luna respectiva nu-ti trebuie banuti...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

aaa,deci asa trebuie

o printesa grabita...

stai ca yo-s cu cau
ca acu ii aprilie..........................
nu stiu???????????????????

Poze

Mergi la inceput