Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
catalutza81 spune:
ma tin de ieri sa scriu un mesaj, cu dr nu am ajutat-o eu pe Dastefa, ci Adina_bulina. Am vb eu cu ea la tel povestindu-i de Miruna si s-a interesat ea de medic in Bucu. Asa ca sunt pt Adina nu pt mine, eu doar mesager ca nu reusea Adina sa vb la tel cu Lorex.
Ne rugam pt Miruna.
Gata acuma mi-am luat de grija de pe suflet!
Catalutza mami de Irina
miremia spune:
Catalutza cat de scumpa e Irina! Si ce bine arata mami!
Terminat si eu de calcat rufe de bebelina, urmeaza ale noastre dar suntem in pauza de leganat bebitza.
Mirela fericita de Mara Ioana
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina dragi mamici, daca vaccinul de 2 luni l-am facut la 3 luni, se decaleaza si celelalte? adica cel de 4 la 5, etc? Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
intre doua vaccinuri trebuie sa existe o pauza de minim 30 de zile, dar doctorul este cel mai in masura sa stabileasca noile termene de vaccinare.
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel CRISTIES, ai plecat? eu as lua aparat de gatit la aburi cu vase separate nu din cele care se pun unul peste altul. sau un babycook ANDRELINA, cred ca decalate. noi vom face pe la 4 luni jumate. BEA cum mai esti? i-ai dat enter sotului? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
i-am dat, i-am dat...........
a iesit si ieri cum a venit de la munca la facut nu stiu ce, si am iesit si noi cu ivan la plimbare, apoi eram cam posomarat si a intrebat de ce???????
pai ca incep sa ma obisnuiesc cu singuratatea,,,da de ce??????
pai asa................
si s-a grabit sa vina in casa, si a stat cu noi toata seara si cat timp am facut eu lapte de pasre, a stat cu el si l-a linisiti, ca plangea de mama focului!!!!!!!!!!!!!
e bine de inceput
apoi om vedea cum a fi mai incolo.............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
miremia spune:
Cristies eu am pus ochii pewww.beabausa.com/product-babycook.cfm" target="_blank"> asta
Mirela fericita de Mara Ioana
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui catalutza81
La noi a venit ieri sa ne intepe cu uratul ala de vaccin (de la care a facut si febra ) si mi-a zis sa o sun sa ii spun cum s-a simtit asta seara. E o femeie super OK mai ales ca in prima luna am terorizat-o cu tel aproape in fiecare zi . Ma rog avand in vedere ca dau bani la fiecare sedinta cand vine acasa, eu zic ca pot sa o deranjez cu telefonul din cand in cand, nu? Si sa stii ca eu am facut obrazul gros , asa in general nu numai cu dr...stai asa pe mine nu ma suna astia de la munca si la 11 seara daca au vreo problema? Si nu ma supar si i ajut daca pot, asa ca ma astept ca lumea sa fie ca mine . In concluzie intru diseara si iti scriu. Catalutza mami de Irina |
sunteti doua frumoase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fiti sanatoase!!!!!!!!!!!
Poze
cristies spune:
Cris.dogarel, merci de sfat... babycook am vrut si eu dar sunt prea scumpe cele pe care le-as vrea eu si prea butucanoase cele mai ieftine...
Am vizionat filmuletele de prezentare si chiar daca utilajul in sine este foarte mic tot iti trebuie tocator, cutite, bla bla bla care intr-o camera de hotel sunt mai greu de folosit (eu ma gandeam ca asta mi-ar folosi mai mult in plimbari). Asa ca investesc in astea care sa le folosim si cand n-o mai manca printul numai minuni si pentru voiaj imi iau o gentuta sau galeata d-aia cu gheata, pregatesc de acasa si mai vedem...
Nu ma gandisem ca sunt cu vase separate, o sa caut.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui cris_mario fetelor,mi-au venit banii fetei,alocatia,200 lei pe luna martie...INTREBARE: nu trebuia sa vina si din urma pe febr???? Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... e fara luna nasterii..si mie mi-a venit prima alocatie in martie pentru februarie... |
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
Ruxita spune:
am si eu niste puncte:
1. sa-mi cumpar o casa (stam cu chirie)
2. sa castig un porcoi de bani la bursa (forex).
3. sa ma fac femeie fatala (slabit, ingrijit, lucrat musculatura, etc. - vreau fesieri si tzatzieri mai vigurosi).
4. vreau sa deschid o afacere (ceainaria);
5. vreau sa fiu happy si familia mea sa fie super happy
cam atat.
azi voi fi o mama heroina fara sa-mi fi propus si ma grabesc sa ma si laud si fug repede la trebi - de dimineata am copt o placinta la cuptor, supa crem legume, spalat 2 masini, cumparaturi, jucat bebe, mai vreau sa fac asa - inca o masina de spalat, ardei umpluti cu ciuperci la cuptor, inca o placinta pentru sot (cu branza si ceapa verde), o clarificare de oferta pentru un proiect si rescrierea unor capitole din proiect (deci nitzel job), plus un aspirat prin buca si cam atat...
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui miremia Cristies eu am pus ochii pewww.beabausa.com/product-babycook.cfm" target="_blank"> asta Mirela fericita de Mara Ioana |
e fain, vad ca se si poate fierbe cu el....................si cat e??????????????????????
si unde-l gasesti????????
Poze