Pepenasi de iulie-august 2008 (181)
Raspunsuri - Pagina 12
Kimmy spune:
Sa va zic si voua ca azi am mancaaaaaat,mama ce de am mai mancat
....da,am clacat
.Am dat 3 kg,si cred ca le pun inapoi in 3 zile.Am papat ciorbita de legume muuulte,am facut fursecuri si am mancat cate am vrut,am facut crema de branza de burduf frecata cu unt,marar,boia
,si am uns o felioaca cat doua palmi,si am ornat-o cu gogosari murati.Vaaai ce pofta am avut zilele astea.
Mno asa...m-am mai calmat 
Asta daca tot vorbiti de resturante ![]()
Si maine fac ecler.Cine mai doreste?Cine mai pofteste?![]()
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
MIKYCRIS spune:
AlinaMaria da am alaptato pana la 1 an si 8 luni.Am avut si eu parte de cateva ori sa raman fara lapte din cauza necazurilor dar m am ambitionat,m am chinuit si am dat inainte! Noptile eram mai mult treaza din cauza ca la 15-20 minute vroia tzatzi de puturoasa ce era tragea de 2-3 ori si i se facea foame repede!
Ei si asa eu adormeam cu capul sus pe perete ori cu ea in brate,dar acum a trecut si incep sa ma mai odihnesc si eu!
Tu ce faci?Esti bine?Copii?
Dara_d din cate citesc la voi a fost mai usor atat cu regimul cat si cu medicatia! Bafta si sa nu mai treceti prin asta!
dara_d spune:
KIMMY lasa draga mancarea pentru altii si nu mai pregati atatea bunatati, ce faci cu regimul daca tot gatesti numai dulciuri si alte minuni.
MICKY da asa este a fost usor dar am tras o mare sperietura si ma simt vinovata ca eu i-am dat ciuperci fara sa ma gandesc ca pot ajunge la asa ceva , dar ea mai mancase, asta a fost.
MADA MAX ce frumos va intelegeti cu vecina si cum faceti voi gratare impreuna , daca stati al curte noi la bloc nu avem cum.
FLO chiar ca s-a facut recenzie la restaurante cu ocazia asta. Pana la urma unde te-ai hotarat sa mergeti.
MARINA dar vad ca te pricepi, am notat ce ai spus asa ca acum stiu ce si cum si pe unde ca in ultima vreme stand numai noi cu denisa nu prea am mai iesit in oras la restaurant.
ANNA va pregatiti deja de concediu, ce frumos dar cand ma gandesc ca mai e un pic si ne intoarcem la serviciu, am inima cat un purice ca nu voi mai sta cu ea toata ziua.Si noi o sa plecam in grecia in iunie, pana ma intorc la serviciu, ca apoi nu mai pot sa imi iau concediu asa repede si trece vara. Denisa are pasoport de anul trecut de cand am fost in concediu tot in grecia, vorba sotului oare cat vom mai bate drumul asata ca o sa-l batatorim, am fost si inaninte sa raman gravi tot ingrecia.
Maine ma duc pe la serviciu, ca ne muta sediul si trebuie sa imi strang actele in cutii, bine ca se termina cu mutarea inainte sa revin al birou ca e nasol la inceput pana se instaleaza toate .
Ma duc sa mai strang prin casa una alta.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
Marina_1609 spune:
kimmy, daca pui alea 3 kg la loc, te sterg de pe lista mea![]()
chiar ma supar. tu care ai reusit performanta acum ce faci?
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
si daca tot vorbim de kg...:
SONDAJ
MAI E VREUN PEPENAS de 9,5kg sau fi'mea e cea mai balerina?
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
ariadnabr spune:
Marina Sofi si-a triplat greutatea pana la 1 an asa cum scrie la carte si a pus pe ea in ultimele 8 luni 600 de grame. Ceea ce inseamna ca e sub grafic cam cu 400 de grame (sa zicem). Daca insa intre timp a fost si bolnavioara...se explica. Eu zic sa te relaxezi, s-a nascut micuta, n-are de unde sa aiba 11 kg! Eu nu te-as sfatui s-o indopi cu vitamine decat daca i-ai facut analize de sange si reiese ca nu are ce ii trebuie. Pentru ca vitaminele sunt periculoase inainte de 3 ani. Fa-i niste analize pt fier. Asimilarea sau lispa ei are legatura cu lipsa de fier. La fel si pofta de mancare. 
katalyna spune:
buna seara!
ioana are vreo 11,400 g si nu stiu cum de se mentine acolo ca nu mananca mai nimic :(
kimmy, asa se intampla cu regimurile minune, ia de intra la regimul disociat al irinei reisler si ai sa vezi ca trece si o saptamana si nu te abati. mie nu imi vine sa cred ca au trecut 8 zile si n-am pofta de dulce, de sucuri cu gaze
etc. nu e ceva minune, nu dai peste noapte insa se slabeste si din cate imi amintesc eu tu nici n-ai foarte multe de dat.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
ooka spune:
salu
Marina
, Sofi are 10.2kg de vreo 2 luni, si aprox 84 cm. Asta nu e asa impresionant insa Noricelu sora'mii are la 16 luni aprox 9 kg si nici mai mult nici mai putin de 74 cm adica e mignona in devenire, in rest arata tare bine, cu falcute ..
Noua pediatrul ne'a spus ca daca pastreaza salturile personale de crestere e ok, ca dupa un an conteaza cm nu kg. A mea se ingrasa rapid intr'o luna maxim si in rest cam stagneaza. Adica treaba cu graficul nu functioneaza ca arata ca o tornada![]()
mami de Sofi
Marina_1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadnabr Marina Sofi si-a triplat greutatea pana la 1 an asa cum scrie la carte si a pus pe ea in ultimele 8 luni 600 de grame. Ceea ce inseamna ca e sub grafic cam cu 400 de grame (sa zicem). Daca insa intre timp a fost si bolnavioara...se explica. Eu zic sa te relaxezi, s-a nascut micuta, n-are de unde sa aiba 11 kg! Eu nu te-as sfatui s-o indopi cu vitamine decat daca i-ai facut analize de sange si reiese ca nu are ce ii trebuie. Pentru ca vitaminele sunt periculoase inainte de 3 ani. Fa-i niste analize pt fier. Asimilarea sau lispa ei are legatura cu lipsa de fier. La fel si pofta de mancare. ![]() Madalina , mami de 2 spiriduse ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- Children are like sponges, they soak up all the love you give but with just one squeeze you get it all back :-) ![]() |
si-a triplat greutatea cam pe la 1 an si 3 luni....
Nu a fost bolnavioara...de fapt a avut o enterocolita pe la 9 luni cand a pierdut cam 500 g dar a pus la loc 1 kg in 2 saptamani
de mancat mananca binisor. mai are si toane, bineinteles dar sunt rare. si nu pricep de ce nu se lipeste carnea de ea. o sa-i fac si analize.
desi imi zic medicii ca e fragila si slabanoaga....noi o vedem destul de strong
Oare sa fie asa supla de la atata zbantuiala? mentionez ca nu sta locului 2 secunde legate...
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
anaco spune:
Neata...
va salut de dimineata, la o cafeluta.
Azi sunt si eu mai linistita, am lasat-o la gradinita pe Mara si se pare ca a inceput sa-i placa. Nu a plans deloc dupa mine cand am plecat, a luat de manuta o alta fetita si s-au dus impreuna in clasa
Prea frumos sa fie adevarat! dar mergem spre bine.
Ca in rest ii place acolo la copii, participa la activitati, e atenta... la pranz cand merg dupa ea e toiul distractiei, muzica, dansuri, abia o iau de acolo![]()
Vio, Alexandra cum mai e cu cresa? chiar ma gandeam la voi....
Mara are acum 12,5 kg, si vreo 84 cm. Mie mi se pare mult pentru inaltimea asta, dar de altfel eu zic ca arata f bine...nu are aspect de copil grasut. probabil e mai indesata ea asa de fel![]()
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...