Pepenasi de iulie-august 2008 (181)
Raspunsuri - Pagina 13
AnnaBaby spune:
Daca tot vorbim despre greutatea copiilor, am si eu o intrebare -ai vostri au burta? Adica asa mai proeminenta? Ca Ioana mea e destul de burtoasa, la kg sta bine, exact pe grafic, 12,3 kg si 86 cm insa ma ingrijoreaza burtica...Stiu ca bebeii au burtica de felul lor, insa mie mi se pare mare...
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg
Marina_1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooka salu Marina , Sofi are 10.2kg de vreo 2 luni, si aprox 84 cm. Asta nu e asa impresionant insa Noricelu sora'mii are la 16 luni aprox 9 kg si nici mai mult nici mai putin de 74 cm adica e mignona in devenire, in rest arata tare bine, cu falcute ..Noua pediatrul ne'a spus ca daca pastreaza salturile personale de crestere e ok, ca dupa un an conteaza cm nu kg. A mea se ingrasa rapid intr'o luna maxim si in rest cam stagneaza. Adica treaba cu graficul nu functioneaza ca arata ca o tornada mami de Sofi |
pai sa stii ca am observat la sofia: intr-o luna pune doar grame, in alta luna pune doar cm.
Deci balerinele care le stiam pe aici vad ca ne-au intrecut. a mai ramas si capri sa zica cat mai are Ilincu ca sa ajung la concluzia ca Sofia este subnutrita grupului.
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Daca tot vorbim despre greutatea copiilor, am si eu o intrebare -ai vostri au burta? Adica asa mai proeminenta? Ca Ioana mea e destul de burtoasa, la kg sta bine, exact pe grafic, 12,3 kg si 86 cm insa ma ingrijoreaza burtica...Stiu ca bebeii au burtica de felul lor, insa mie mi se pare mare... |
poate n-o sa crezi dar si Sofia are burta
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
SunSmile spune:
Buna dimineata,
La multi ani, Sib! Nici nu stiu ce sa-ti doresc si nu, nu vreau sa sune pompos! Iti doresc sa fii sanatoasa, puternica, frumoasa, apreciata si inteleasa! Iti doresc sa lupti si sa gasesti raspunsurile pe care le cauti! Iti doresc sa-ti vezi copiii sanatosi, fericiti! Sa ai o zi senina ca cei patru ochisori pe care-i adori!

La multi ani, Flo! Tu esti o fata tareee speciala, cel putin pentru mine! Sa nu-ti pierzi niciodata blandetea, sa fii sanatoasa, sa ramai mereu frumoasa si altruista si sa ai parte de milioane de clipe fericite! Sa ai o zi minunata, alaturi de extrem de frumosii tai baieti! O zi minunata ca tine!

Am citit, am aruncat o privire de fapt; nu am timp, am examene, examinari si cursuri! Cu kg si cm T nu ma bag, ea e mare, nu ajuta la comparatie. Si are burta, da, ca tot intreba Anna.
Va pup, un weekend frumos sa aveti!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
ioana spune:
Si Ilinca are burta! Bine, are si aproape 14 kg la 90 cm inaltime. Peste cateva saptamani vrem sa o ducem la inot, speram sa-i placa acolo si sa mearga toata vara, poate devine si ea mai supla, mai finuta...ha-ha-ha.
Kimmy, scuze, dar am ras cu lacrimi la ultima ta postare! Asa mi se intampla si mie, slabesc in cursul saptamanii, dar vineri-sambata-duminica mananc tot ce prind. Mi-am luat de la plafar niste fibre (sub forma de comprimate masticabile), am vazut ca au ceva si impotriva poftei de dulciuri, care la mine face ravagii.
Alaptatul s-a incheiat cu succes, daca pot sa zic asa, inca imi cere "tzitzi", dar mai mult razand, ca stie raspunsul: "tzitzi are buba". In rest, se plange oricui de ceea ce i s-a intamplat (nu mai primeste tzitzi), ba chiar intr-o seara era cu taxu la aprozar si s-a apucat sa spuna vanzatoarelor "mama tzitzi buba". Oricum, impactul psihic, si la mine, si la ea, a fost destul de mare, da am supravietuit...
Toate cele bune,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
Kimmy spune:
Neatza 
Si Timi are burta,chiar ma intrebam daca nu trebuia sa dispara pana la varsta asta.Ea cand face baie trage de burta,ca altfel nu-si vede buricul 
Katalyna stiu ca nu era cel mai bun regim...de fapt mi-am dat seama dupa ce l-am inceput,ca m-am mai interesat.Se bazeaza destul de mult pe infometare,masa de dimineata e prea putina,cea de seara prea multa,parerea mea,plus ca trebuia consumata multa carne(care e drept ca nu se asimileaza,dar provoaca constipatie,ceea ce duce la acumularea toxinelor in organism).
Ieri am exagerat putin,sa stiti ca nu am mancat chiar ca sparta,dar ca sa va dati seama ca nu sunt ok curele asta minune,intr-o zi am pus inapoi 900 grame din cele 3,1 kg date jos.
Plus mi-am dat seama ca de la SS (am luat de 2 ori,o data o luna,o data 2)am ramas cu tensiune mare si nisip la fiere probabil tot de pe atunci mi s-a depus,doar ca nu m-am prins eu cand dr m-a intrebat daca tin cumva regim...
Deci,da,mi-am dat si eu seama ca nu asta e calea cea buna,ci o alimentatie echilibrata.
Acuma m-am apucat de baut apa calda dimineata pe stomacul gol(ajuta mult la detoxifiere),ceai verde simplu,si am sa incerc sa nu fac des prajituri si sa nu manc dupa 6 seara ![]()
Precizez ca adooooor sa fac prajituri,deci imi va fi foarte greu.
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
maitreyi spune:
neata 
la multi ani sanatosi, frumosi, voiosi, alaturi de cupii, soti, toata gasca, ariciului sib si flo, mami de baieti dulci! 

greutate, cm = 12 kg fix, ieri masurate
si 89 cm. are si burtica, da
a mea n-are si n-a avut decat pe la vreo 2 luni chiscute pe la picioare sau cine stie ce falcute, e luuuunga si aparent slab dar noi si pediatra zicem ca arata f bine asa ca nu ne agitam.
o zi frumoasa sa aveti 
-----
Mami de
+
16 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
anaco spune:
Flo, LA MULTI ANI! cu fericire si bucurii, sa te bucuri familia ta minunata pana la adanci batraneti Sa petreceti o zi frumoasa!

Sibylle, LA MULTI ANI! numai bucurii iti doresc tie si familiei!

AnnaBaby nu stiu despre ce tip de burtica spui ca are Ioana
, eu n-am remarcat inca la Mara. Am mai pus eu odata filmuletul, dar uite www.youtube.com/watch?v=lbAB2cIrzLk&feature=channel" target="_blank"> asta e burtica Marei ...
Kimmy spor in continuare cu kg jos si sa fie bine. Esti hotarata asa ca sigur vei ajunge la rezultatul dorit.
ioana unde o duceti pe Ilinca la inot? exista asa ceva la noi in oras? ca eu inca n-am aflat si taaare ne-ar placea!!!
bravo pentru reusita cu intarcatul! cred ca e distractiva cum povesteste ea!
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
iriss27 spune:
La multi ani Syb, sa fii fericita si sa te linisteti, alaturid e minunatii tai copii! Te imbratisez cu drag.
Greutate: Are 10.1, ieri dimineata, dupa ce bause si laptele. Deci, are sub 10 kile, dar al meu este pe calapodul Sofiei, nu sta o secunda intr-un loc. Nici macar sa se uite la desene nu are stare, daca s-a urcat coboara, daca e jos urca, se cataara, sare, alearga. Si n-are nici un pic de burta, ba chiar e skinny :)) Are niste grasime flescaita pe picioare, dar nu mare branza, puteti sa-i vedeti muschii in pozele puse pe picasa. Eu de mancat si greutate am reununta sa-mi fac griji si asa am imbatranit 10 ani cu mancatul Yvonnei, daca nu renunt, sigur ajung la nebuni.
Eu sunt in etapa de vizionat gradinite, am depus si un cv pt mine, dar sa vedem ce va iesi (e concurenta ff mare si nu stiu ce sanse am). Pana acum am inscris-o pe Yvo la o gradi de stat, unde imi place tare mult, astept s avad in toamna care este si procesul educationalda ca se prinde ceva de ea, dar eu cred ca tot la particulara se invata mai mult. Cel putin asa imi lasa impresia acum. Dar financiar, nu-mi permit sa ii duc pe amandoi la particulara, sper sa se mai imbunatateasca situatia dupa ce ma intorc la munca.
Din observatiile mele, copii care merg la particulara sunt mai manierati, mai finuti, stiu saaa vb si in limbi straine, fac mult mai multe activitati decat la stat. Dar sa vad cum o sa fie la stat, poate os a ne placa. Desi, in septembrie cred ca vreo 2 saptamani vor plange cei mici si pana se dumiresc iau vacanta.
Marina, la noi n-a functionat niciodata indopatul cu vitamine. Din ce am citit si asta ar fi cu dus-intorc. Ca isi poate lua toate vitaminele din suplimente si sa iti dea cancel la mancare. Am icnercat al siropuri pe fii-mea, cred ca tot ce exista pe piata, inclusiv cavit. Eu iti tin pumnii sa ti se tranforme fata intr-o mancacioasa, dar daca e zvarluga, nu stiu cat o sa puna pe ea!
Va pup pe toate!
Bazarul meu
gallyb spune:
LA MULTI ANI FLO!!!

LA MULTI ANI SIB!!!

Xenia aseara avea 10.2 kg imbracata, deci sub 10 kg.