Pepenasi de iulie-august 2008 (181)
Raspunsuri - Pagina 11
flo1980 spune:
Marina multam muuult 
Mai, suntem vreo 9 persoane, cupii n-am cum sa-i las acasa ca n-am cu cine
deci nu cautam distractie in special, preturi acceptabile...Tavera Sarbului o stiu, acolo imi place lipia care ti-o aduce fierbinte
am fost la cel din Sinaia...
"La mama" nu se duce sotul cu colegii, comanda la serviciu
am fost acolo prin 2002 si nici nu mai stiu ce am mancat ![]()
De Thalia stii ceva? sunt 2, in tineretului si victoriei, zicea cineva ca sunt preturi bune, mancare buna in portii generoase .....
La City Grill o sa mergem in 2 asa cand avem pofta sa mancam in oras
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Didi81 spune:
Marina, parca auzisem ca Becker Brau s-a desfiintat, sau s-a transformat in altceva si nu mai e chiar asa cum era pe vremuri
. Si noua ne placea mult atmosfera.
Ce de restaurante stii
. Ar mai fi si Carul cu bere, in centrul istoric. Si aici e atmosfera faina, mancare romaneasca.
Mada, prajitura cu mere eu am mai facut asa: caramelizez niste zahar in tava, adaug merele taiate felii mai grosute si peste ele torn o compozitie de pandispan si dau la cuptor. Cand e gata, se scoate si se rastoarna (baza devine varful ca sa zic asa). Trebuie sa fie suficient zahar caramelizat astfel incat sa se intinda bine pe toata suprafata tavii pt ca altfel se lipeste prajitura. In rest cantitai nu stiu, am facut-o mereu dupa ochi.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Flo, am fost eu la Thalia in Victoriei. E ok, se merge mai mult pe paste, dar au si alte mancaruri. Eu am mancat acolo niste "gnocchi con pesto" pe care ti-i recomand, daca iti place sosul pesto
.
EDIT: tot in Victoriei este si High Life, asta e mai micut, mai intim asa...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
MissJJ spune:
Didi ms mult da pandispanul cum il faci?
Ca eu cu dulciurile nu le am nu prea fac ca de obicei nu-mi ies asa ca eus la incepatori la categoria cakes and baking, la mancarea nu am treaba la dulciuri e pb.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
Didi81 spune:
Mada, uite www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/tort_de_mere_caramelizat-1571/" target="_blank">aici ceva de genul prajiturii de care ti-am zis. Frisca de deasupra e optionala, cum va place ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
flo1980 spune:
Hai ca am innebunit bostana cu restaurantele ![]()
Caru'cu bere ne-a dat termen de sedere 2 ore
ca e foarte aglomerat si in plus foarte mult fum de tigara si noi toti suntem nefumatori...
Multam de raspunsuri, pe viitoar am de unde alege cand sunt in pana de idei!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Marina_1609 spune:
Didi, s-a desfiintat beraria?
mama ce petreceri faceam acolo pe vremuri.... aia era preferata mea. dar mai e una Jukebox. am fost si acolo. acolo canta live o formatie la care solistu le prieten cu sotul meu....trupa Ahsa din cate imi amintesc eu...
CARUL CU BERE mie nu mi-a placut deloc! am fost o data, aia care canta acolo la tambal, acordeon si ce mai au ei s-au luat la bataie ca nu se intelegeau sa imparta banii pe dedicatii
... Asta as putea sa zic ca era partea fun, pt ca m-am distrat cum tambalistul si-a luat o vioara in cap... partea mai proasta este ca am comandat o salata cu rucola, bluecheese si rata afumata....Si mi-au adus o salata cu toate ingredientele inlocuite:
rucola era defapt cea mai ordinara salata verde
blue cheese era cel mai ordinar cascaval
si rata era pui
cand i-am intrebat cum se face ca am primit altceva mi-au raspuns senin ca nu mai aveau ingrediente![]()
dar mentionez ca am fost o singura data....poate am avut eu ghinion. chestia e ca daca nu imi place din prima, nici ca mai calc...doar daca ma invita careva si tre musai sa merg...
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
AnnaBaby spune:
Fetele multumesc frumos pt raspunsurile cu pasaportul, ma apuc de treaba sa vad ce acte imi trebuie. Vrem sa mergem la bulgari la vara cu Ioana, de asta imi trebuie.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg
Didi81 spune:
Marina, eu am fost cu mult timp in urma la Carul cu bere, eram cu colegii de serviciu si un client american, deci era mai mult o cina de afaceri, sa zic asa, dar ne placuse. S-or fi schimbat lucrurile intre timp, nu stiu...
Flo, cu fumul de tigare avem si noi aceiasi problema, ca nici unul din colegii sau din prietenii nistrii nu fumeaza (si zau sunt multi). Nu ne crede nimeni cand ne aude, dar asa e. Deci peste tot pe unde ne ducem vrem la ne-fumatori, de multe ori nici nu au mese asa mari la nefumatori. Cand am fost noi la Carul cu bere era vara si am stat la masa afara.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Marina_1609 spune:
aaaaaa
FLO
parca im izicea ceva numele de thalia dar nu imi aminteam.
gata stiu si de asta :)))
am fost cu vro 2 luni in urma si acolo ca nasa sofiei si-a sarbatorit ziua. In general arata ok... sunt mai multe incaperi de diferite dimensiuni ceea ce permite sa ai un pic de intimitate i ncazul in care sunteti atatia cat sa se ocupe o camera...
servirea a fost ireprosabila...dar nasa sofiei e prietena buna cu patonul asa ca poate si-au dat silinta![]()
De preturi nu stiu nimic in schimb la mancare eu am nimerit prost....nu mai tin minte ce mi-am luat dar tin minte ca nu ma simteam prea bine si nici mancarea nu mi-a priit. ceilalti au fost incantati..
edit: cred ca as putea sa ma fac critic de restaurante :))
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi