Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
Sanatate multa Sarei!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Roxali spune:
BINE AI VENIT BB ANDREI DANIEL!
Yaia ti-a vazut printesa e mumoasa foc
si tati e indragostit.
Piciulika spune:
Papanash si Bernix condoleante. Sunt momente asa de grele pentru toata familia... Va imbratzisez.
Mada, sa-tzi cresca mare si voinic feciorul, sa aiba parte de sanatate, noroc si fericire in viatza!
Carpatina, imi pare tare rau ca nu v-a priit iesirea... stiu cum se simte - mai putzin cu cartoons overflow! ![]()
Sara, draga noastra, hai fa-te bine de tot! Si Alex muceste, dar asta nu e un argument...!
Gabi, si eu as alege garidnitza dupa personal. (Asta dupa ce m-am fript si eu cu o cresa privata super-trooper aici, dar cu-n personal batut in cap...) Si alt aspect ar fi sa nu schimbi Sarei prea des persoanele de care se ataseaza: fie educatoare, fie copii. Nu subestima impactul si acomodarile... Deci cauta una buna de stat si basta! Si eu cred ca privatele-s cam ca la pomul laudat.
Valentina, imi pare asa rau ca trecetzi prin atatea... si nu te necaji cand refuza mancarea: organismul stie de ce! Bine ca bea ceai si apa, cand revine apetitul inseamna ca e iar ok. Sanatate la totzi!
Erina, parca tu erai cu BB cu fund rosu? Am vorbit si eu cu moasa, cam tot asa la 2-3 sapt Alex avea un fundic de maimutzica.
Sfaturi:
0. schimbat pampersii - desi la noi in faza aia parca era irelevant, dar gelul din Pampers e ceva chimic...
1. sters cu apa simpla - fara sapun! doar seara potzi spala usurel cu sapun de BB
2. la sters nu folosi batiste de hartie sau hartie igienica: sunt albite cu clor si se dilueaza un pic in apa si irita pielea. Sunt batiste speciale de hartie pt fund de BB, sau carpitze de bumbac
3. uscat fundul si pliurile sin zona: tamponat cu hartie, dar si mai bine cu fönul (ATENTIE la baietzei sa nu pisuneze in fön!!! Pune hartie pe ciucurel sau tzine palma - si mereu ochii acolo!)
4. uns fundicul alternativ cu crema de fund (usuca) si cu ulei de BB sau crema grasa - sa mai emolieze, sa se refaca pielea.
(5) Vezi sa nu fie ciuperca - cel mai frecvent candida. E foarte frecventa si trebuie tratata (crema antimicotica), altfel face rana la funduletz. Nu e obligatoriu combinata cu candida din guritza, dar poate fi...
Ah, da: si cat mai mult cu fundul gol, la aer si lumina (nu soare). Il lasi sa dea din picioare cat vrea (pe chestie impermeabila
)
Cam de astea imi amintesc... Maraie grasutzul meu.
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Piciulika spune:
Linistit cat de cat.
Cred ca Alex scrie noaptea pe forum despre p a r i n ti . c o m:
"Abia am terminat saltul de crestere si mama ma trezeste la 3 ore. Dar e ok, in mare, nu plange noaptea." ![]()
Din perspectiva mea: Alex in continuare e cumintzel noptzile, dar ma lasa cu ochii-n soare si cu sanii plini ca mingile de handbal - deci trebuie sa-l trezesc eu pe el noaptea sa-l pun la san! Dupa ce m-a tzitzilit vreo 5 zile de numa, acuma iar a lasat-o moale, iar il satur doar un san samd...
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
cecilia L spune:
Azi este liniste aici, noi am fost dimineata in parc si ne-am intalnit cu Antonia si mami mandarinuta, pacat ca nu am putut sta mai mult de vorba, nici la revedere nu mi-am luat de la ele, sper sa nu ie suparate pe mine.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Erina, parca tu erai cu BB cu fund rosu? Am vorbit si eu cu moasa, cam tot asa la 2-3 sapt Alex avea un fundic de maimutzica. Sfaturi: 0. schimbat pampersii - desi la noi in faza aia parca era irelevant, dar gelul din Pampers e ceva chimic... 1. sters cu apa simpla - fara sapun! doar seara potzi spala usurel cu sapun de BB 2. la sters nu folosi batiste de hartie sau hartie igienica: sunt albite cu clor si se dilueaza un pic in apa si irita pielea. Sunt batiste speciale de hartie pt fund de BB, sau carpitze de bumbac 3. uscat fundul si pliurile sin zona: tamponat cu hartie, dar si mai bine cu fönul (ATENTIE la baietzei sa nu pisuneze in fön!!! Pune hartie pe ciucurel sau tzine palma - si mereu ochii acolo!) 4. uns fundicul alternativ cu crema de fund (usuca) si cu ulei de BB sau crema grasa - sa mai emolieze, sa se refaca pielea. (5) Vezi sa nu fie ciuperca - cel mai frecvent candida. E foarte frecventa si trebuie tratata (crema antimicotica), altfel face rana la funduletz. Nu e obligatoriu combinata cu candida din guritza, dar poate fi... Ah, da: si cat mai mult cu fundul gol, la aer si lumina (nu soare). Il lasi sa dea din picioare cat vrea (pe chestie impermeabila Cam de astea imi amintesc... Maraie grasutzul meu. Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi ![]() |
Piciulika multumesc pentru raspunsul atit de punctual

.O sa am grija cu hirtia-nu ma gindisem la asta. Cu foenul imi e frica asa ca mai ramin la prosopele din bumbac.
O sa il dau si cu Eosina-un antimicotic si cu ulei.
La David (profit de ocazie sa reamintesc ca il strigam dupa pronunatia englezeasca DAY-vid[:)]) e rosu numai in jurul anusului pe 2cm in circumferinta. Am vazut ca s-a mai ameliorat un pic, sper sa treaca de tot.
Succes cu Alex sa redevina un picutttt (nu mult) mai vioi noaptea si sa goleasca sinii.

-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Gabriela sanatate Sarei!!! Tin pumnii sa aveti noroc cu gasirea gradinitei perfecte.
Valentina sanatate si numai bine !!!!
Yaia, am vazut ca si tu rontai galactogil. Eu fara ele nu as avea liniste. Am oprit pompa si tot stau cu frica ca nu are bebelusul ce minca. Mai rau e ca din acelasi mottiv maninc cam mult. In ritmul asta adio slabit cit de cit.
O seara frumoasa va doresc tuturor!
prisi spune:
buna seara doamnelor 
Gabriella sanatate Sarei
Erina sa ii treaca repede lui bb Davis roseata cu apa termala nu ai dat 
noi suntem bine azi am reusit 2 pipisi un kk la oala si 4 pipi in pantaloni dar ne-am inarmat cu rabdare si sper sa scapam de pampi astia ca acus se marita
eu ii ziceam ca ma supar ca face pipi in pantaloni si ca e fetita mare so ea-mi zicea "eu sunt bebele tau si te iubesc" ![]()
eu cu tati am fost la "Poker" a fost dragut nu de suspand ca cele americane,Jojo e de exceptie
,a fost tare relaxant eu oricum sunt fan al filmului romanesc ![]()
am fost si la Muzeul Sutu de unde am luat zacusca si magiun de Topoloveni, o nebunie, de cioco de casa si halvita nici nu mai zic, in rest am cam lenevit azi si nici de acum nu am chef de mare lucru
Pupicei la toata lumea
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi buna seara doamnelor ![]() Erina sa ii treaca repede lui bb Davis roseata cu apa termala nu ai dat ![]() noi suntem bine azi am reusit 2 pipisi un kk la oala si 4 pipi in pantaloni dar ne-am inarmat cu rabdare si sper sa scapam de pampi astia ca acus se marita eu cu tati am fost la "Poker" a fost dragut nu de suspand ca cele americane,Jojo e de exceptie am fost si la Muzeul Sutu de unde am luat zacusca si magiun de Topoloveni, o nebunie, de cioco de casa si halvita nici nu mai zic, in rest am cam lenevit azi si nici de acum nu am chef de mare lucru Pupicei la toata lumea poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
Prisi, uite nici la asta nu ma gindisem. incercam toate metodele.
Mi-ar placea si mie sa vad filmul. Sa va fi de bine iesirea si bunataturile. Eu nu am iesit deloc astazi ca jumatate de zi am organizat documente si altele prin dulapuri
. Oricum dupa-amiaza a fost noroasa, ba a plouat si mai de dimineata o zi de numarat banii si facut copiiDespre bani pe criza asta nici nu poate fi vorba cit despre copii eu ma oresc aici. Spor va doresc voua!!!

Erina spune:
Asa m-a apucat iar nostalgia de Japonia!!! intii am dat de toate pliantele, pozele si amintirile de acolo, apoi am vazut Amazing Race cu locatia Tokyo. SabnaiY....
I-am spus
sotului ca ar fi trebuit sa mergem anul acesta. Dar cum sa las 2 copii acasa. Deja ma gindesc cum sa facem cu vacanta de anul acesta. David va avea 6 luni abia in august, in plin sezon si pentru deplasari in strainatate imi e cam frica cu el.
A organizat sotul ceva pentru iunie dar eu am inima cam indoita....sa fiu departe de David pentru o saptamina...