Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bernixu, Dumnezeu s-o odihneasca! Cum ti-am zis, a iubit-o Dumnezeu sa o ia in zi binecuvantata. Erina, apa termala , da , face minuni. Unde sa pleci in iunie fara bb:-) vacante vor tot fi. Si lasa slabitu ca esti super, peste 2,3 sapt o sa va plimbati in pas sustinut si dai jos. Si eu am rontait galactogil in primele 2 luni la ambii. Piciuliko, greu cu tzitzi pline, ufff. Va pupi.Sanatate tutoror mucosilor si sa nu mai auzim nici de enterocolite. Yaia, maine vin acasz, baga poze cu brunetica

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Papanash, Bernix, sincere condoleante ! Dumnezeu sa-i odihneasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Papanash & Bernix condoleante pentru pierderile suferite.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Am ramas in urma cu scrisul, dar de citit si vizionat am acoperit integral!! Ma uit ca s-au cam rarit postarile, semn clar de primavara si de alte activitati pe afara.

La mine, pe moment am activitati de tip PAG de-mi vine sa-mi iau nu una, dar doua filipineze (a se vedea subiectul cu bonele ) dar unde naiba sa le gasesti?
Cred ca mai incerc si cu firma de curatenie si daca nici asa nu merge... chiar ca-mi caut filipineza, vad eu cum. Va invidiez fetelor care aveti copii de tzata, as mai vrea si eu unul numai husband e impotriva, zice ca vrea sa si el noptile, intr-un final apoteotic, adevarul este ca saracul m-a ajutat enorm, altfel nu faceam fata sub nici o forma.

Si-n concedii, vine cineva la Disneyland langa Paris??

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dragele mele, eu am fost putin la cumparaturi,necesita printesa un tron nou alea vechi cica se lipescde fund, asadar am achizitionat azi 2 bucati olite din acelea cu scaun, sper saavem mai mult succes azi nimi a facut treburile mari la olita si a cerut, dar nu ma bucur inca cred ca a fost o intamplare

Andriesule te inteleg perfect cu PAG-ul, eu de cand m-am mutat parca nu am mai terminat de facut curat o ora doar sa aspir, 1 jumate la ceruit de restul nu mai zic, ca mai am si acum urme de var daca ma uit bine(dar nu ma uit) de vinerea viitoare vine si la mine o tanti sa vedem ce o iesi

[red]Yaia[d] ce mai face Alexia, e primul weekend in program normal in familie, cum a fost?

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Buna dimineata, o si o saptamana buna tuturor

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Prisi, multumim de cafea, eu am savurat deja una decafeinizata.Am admirat pozele cu Mirunica, e frumusica foc, imi pare bine ca s-a acomadat cu patutul nou. Si Antoniei i-am cumprata un patut nou de la Ikea tot de aceeasi dimensiune dar alt model, si se impaca bine cu el.

Noi am avut un weekend in aer liber: sambata am fost in IOR si ne-am intalnit intamplator cu Cecilia si cu Bernix, m-am bucurat tare mult sa le vad. Cecilia, stai linistita ca nu ne-am suparat deloc.
Apoi ieri am fost la ferma animalelor de la Pantelimon, si am hranit vacutele, capritele, oile, poneii.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Asa m-a apucat iar nostalgia de Japonia!!! intii am dat de toate pliantele, pozele si amintirile de acolo, apoi am vazut Amazing Race cu locatia Tokyo. SabnaiY....I-am spus
sotului ca ar fi trebuit sa mergem anul acesta. Dar cum sa las 2 copii acasa. Deja ma gindesc cum sa facem cu vacanta de anul acesta. David va avea 6 luni abia in august, in plin sezon si pentru deplasari in strainatate imi e cam frica cu el.

A organizat sotul ceva pentru iunie dar eu am inima cam indoita....sa fiu departe de David pentru o saptamina...

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Orice hotarati,sper sa ne vedem cand veniti in Jp.
Probabil ca o#12288;sa preferati sa vizitati Tokyo,dar va poftesc cu mare drag si pe la noi,e departe...dar poate ne vedem si la jumatate de drum:)
Iti las o melodie tare frumoasa,eu am ascultat-o de curand.
http://www.youtube.com/watch?v=TYfuwXqupN4&feature=fvw

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Nu mai scrie nimeni?

Andries, nasii nostri au fost cu fetita lor de 8 ani acum 2 saptamani la EuroDisney, si au fost tare incantati s-au distrat grozav. Eu vroiam sa plecam cu Antoniai n primavara asta, dar sotului ii e frica sa zboare cu mine gravida, asa ca o sa mai asteptam ceva pana mai creste si bb2.

Sabinutza, ati revenit in Buc?

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 25s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali
Yaia ti-a vazut printesa e mumoasa foc si tati e indragostit.

Multumim!
Da, tati se pregateste sa-si foloseasca cunostintele de la cursul de tras cu pistolul!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput