Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, am vazut ca si tu rontai galactogil. Eu fara ele nu as avea liniste. Am oprit pompa si tot stau cu frica ca nu are bebelusul ce minca. Mai rau e ca din acelasi mottiv maninc cam mult. In ritmul asta adio slabit cit de cit.

Rontai, ca mananc cam aiurea, mai ales in weekend, cu 2 copii, ei sunt prioritatea si eu...mai la urma. Dar rontai doar sa stau linistita, desi vad ca vine mereu lapte. ei, e si bun la gust, dar doar rontait, nu dizolvat in apa...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Yaia, maine vin acasz, baga poze cu brunetica

Mai intai sa le fac...si apoi bag! Zilele astea sunt ocupata cu bilete de avion si altele...trebuie sa organizam botezul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi
[red]Yaia[d] ce mai face Alexia, e primul weekend in program normal in familie, cum a fost?

Pentru ea binisor, mai tipa Tudor, o mai trezeste...de! Dar noaptea a inceput sa doarma bine, adoarme pe la 9:30, 10, 10:30, se trezeste la 2 si 6 pentru papa. In rest, e bine.
Azi la controlul de 2 saptamani, 3, 880 kg, deci aproape a recuperat pierderea, creste si continuam doar cu tzitzi. In rest, toate bune, mai putin pata rosie de pe frunte, are o 'ciupitura berzii' sau cum s-a chema pe frunte...cica dispare sau se estompeaza pana la 1 an...sper! Nu e foaaaarte vizibila. Dar eu stiu ca e inca acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui prisi
Yaia[d] ce mai face Alexia, e primul weekend in program normal in familie, cum a fost?

Pentru ea binisor, mai tipa Tudor, o mai trezeste...de! Dar noaptea a inceput sa doarma bine, adoarme pe la 9:30, 10, 10:30, se trezeste la 2 si 6 pentru papa. In rest, e bine.
Azi la controlul de 2 saptamani, 3, 880 kg, deci aproape a recuperat pierderea, creste si continuam doar cu tzitzi. In rest, toate bune, mai putin pata rosie de pe frunte, are o 'ciupitura berzii' sau cum s-a chema pe frunte...cica dispare sau se estompeaza pana la 1 an...sper! Nu e foaaaarte vizibila. Dar eu stiu ca e inca acolo.

ce bine doarme printesa....curand sa ne spui ca doarme toata noapte....eu si acum visez sa doarma toata noaptea.

stai linistita, pata rosie in frunte "ciupitura berzei" sau hemangion, dispare odata cu cresterea, dar o sa apara cand plange sau se enerveaza..asa mi-au spus mie Dr si se pare ca asa este. La Cristi nu se mai cunoaste, cea de la nasuc si ochisor a disparut destul de repede(erau ff mici), cea din frunte nu se mai vedea decat daca te uitai atent la un an....stiu ca e stresant pt tine, dar important ca sunt sanatosi...cu timpul dispare sigur.

Cecilia si [red]Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Stie cineva cat dureaza si cat costa pasaportul pt copil....?

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
toate bune, mai putin pata rosie de pe frunte, are o 'ciupitura berzii' sau cum s-a chema pe frunte...cica dispare sau se estompeaza pana la 1 an...sper! Nu e foaaaarte vizibila. Dar eu stiu ca e inca acolo.

N-are si la ceafa? Ca mie mi-au zis ca petele astea "vin in pereche".. dupa cum a tinut-o barza in cioc
N-as baga mana in foc ca la noi a "disparut" chiar de la un an... cu vremea o sa te obisnuiesti cu ea si nu-ti mai sare in ochi...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Yaia, maine vin acasz, baga poze cu brunetica

Mai intai sa le fac...si apoi bag! Zilele astea sunt ocupata cu bilete de avion si altele...trebuie sa organizam botezul...

Botez in Romania?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
toate bune, mai putin pata rosie de pe frunte, are o 'ciupitura berzii' sau cum s-a chema pe frunte...cica dispare sau se estompeaza pana la 1 an...sper! Nu e foaaaarte vizibila. Dar eu stiu ca e inca acolo.

N-are si la ceafa? Ca mie mi-au zis ca petele astea "vin in pereche".. dupa cum a tinut-o barza in cioc
N-as baga mana in foc ca la noi a "disparut" chiar de la un an... cu vremea o sa te obisnuiesti cu ea si nu-ti mai sare in ochi...

=====================

Andrei o are si acum si e mai proeminenta cand se enerveaza sau plange, asa cum spune si Cecilia.
Dar ei sunt dulci si au farmecul lor chiar si cu stelutza in frunte, cum imi place mie sa-i spun.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

=====================

si Cristi avea la ceafa, a disparut dar nu stiu cand, parca atunci camd l-am tuns cheliuta(dupa un an) sigur nu mai avea ....

(07.09.2007)

Mergi la inceput

nu credeti ca este cam liniste, inteleg ca a fost vacanta, dar s-a terminat ieri.....asa ca, atentie la catalog.

Noi am fost azi la FTK, a fost mult mai bine decat datile trecute... vom continua....

(07.09.2007)

Mergi la inceput