Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)
Raspunsuri - Pagina 11
carpatina spune:
Bag seama ca fura tare multe berze prin ograda noastra ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Gabriela77 spune:
Sara a avut la ceafa, dar a disparut! Si Sofi are la ceafa! NU stiam explicatia cu barza![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Sabina spune:
neaata'!
Si ai mei copii au avut la ceafa pata rosi si a disparut candva, nu mai exact cand in negura timpului:)
mandarinut, da, am venit la bucuresti, si suntem in vartej continuu, ieri am facut 3 drumuri intr-o zi si am cam obosit.
Suntem singurele,Sofia cu mine si avem la treabaaaa.
Maine o duc la concert, joi din nou la pian, sambata are vernisaj cu desenul acela cu omul tuguiat . Si intre timp trebuie sa ne vedem cu o prietena draga care are doua fete minunate, au venit din germania si sper sa reusim. Si sa studiez cu ea la pian...etc etc.
O sa ma mai ajute si mama si cumnata, ieri a stat mama cu ea mai toata ziua, acum a dus-o la scoala si dupa aia se duce acasa, deci practic azi raman sg cu ea doar.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
Cecilia, pasaportul pt copil se face acum numai individual, dureaza 10 zile, costa 270 ron din care 32 taxa consulara si trebuie sa merga ambii parinti , am inteles de la o colega care tocmai ce a facut pasaportul pentru baietelul ei in martie.
Yaia, ma bucur ca micuta ta e asa cumintica si deja si-a format programul ei de somn si papa. Eu rontaiam curmale petru laptic, eu oricum ador curmalelle, as manca non stop.
Sabina, petrecere frumoasa la concert.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 25s+ 
Poze
carpatina spune:
Buna dimineata!
Hai fetele, mai cu viata! 
Cine face cafea? ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Buna dimineata! Hai fetele, mai cu viata! ![]() Cine face cafea? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Da...as vrea eu...la noi una dulce, una amara.Ieri a fost cat de cat ok,cand am dus-o n-a plans.
Azi la dus super bine,a plecat de mana cu sensei...am fost s-o iau,cand am venit spre casa,circul de pe lume...
Mi-a facut o criza de toata frumusetea,ca la carte,in mijlocul strazii.Deabia am linistit-o acasa si am reusit sa o adorm putin.S-a obisnuit cat de cat cu ideea ca merge la gradi,insa nu vrea sa doarma acolo in ruptul capului.E foarte obosita cand se intoarce,plus stresul acumulat si dorul de noi...Greu,mai greu decat ma asteptam...
O cafea tare tare si-un nurofen servesc si eu!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Buna dimineata! Hai fetele, mai cu viata! ![]() Cine face cafea? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Mai primiti una intarziata(cafeaua,evident
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Carpatinoo
,in timp ce-mi savuram pa'arul de Cola
,mi-am adus aminte de intrebarea ta cu dieta....![]()
'ete ce fac:beau coca cola,dar e light sa stii,n-are sugar...ma rog,contravine tuturor principiilor dietelor,dar....imi plaaaceeee!!!!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
SabinutzaY
,poate ca e prea obosita Erika,de-aia face asa crize...zic si eu!
Pe noi nu ne-a ciupit barza
,dar cand am fost cu Mihnea la decalotat,erau o gramada de parinti cu copilasi cu hemangioame la usa doctorului chirurg Ionut Secheli!
Nu stiu ce sa zic,pentru chirurgi pare a fi o rutina treaba asta cu hemangiomul,dar pt parinti nu prea cred!![]()
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii