Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Aloooo,nimeni pe receptie?

Prisilicoooo,ce mi-ai facut tu cu magiunul de Topoloveni?
Pai balesc acilisha pe tastatura,stii doar ca io lucrez in camp si n-am supermarket in zona sa ma duc sa-mi cumpar un gem ceva...Eeee,ma opresc io la Plafar sa-mi iau dulceata fara zahar si biscuiti de ovaz si sa vezi atunci ce festin trag!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
toate bune, mai putin pata rosie de pe frunte, are o 'ciupitura berzii' sau cum s-a chema pe frunte...cica dispare sau se estompeaza pana la 1 an...sper! Nu e foaaaarte vizibila. Dar eu stiu ca e inca acolo.

N-are si la ceafa? Ca mie mi-au zis ca petele astea "vin in pereche".. dupa cum a tinut-o barza in cioc
N-as baga mana in foc ca la noi a "disparut" chiar de la un an... cu vremea o sa te obisnuiesti cu ea si nu-ti mai sare in ochi...

La ceafa nu avea nimic la nastere, acum are ceva bubite rosii, dar sunt probabil de la transpiratie, ca au aparut recent. Eu m-am obisnuit si nu e foaaarte vizibila, dar e chiar in mijlocul fruntii, de la baza nasului in sus. Fiind fata, ma gandesc sa nu o deranjeze pe ea mai tarziu...atunci cand cu baietii...stii tu!
Nu stiam ca Trandafirasul a avut asa ceva. Eu din poze nu am vazut nimic!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Yaia, maine vin acasz, baga poze cu brunetica

Mai intai sa le fac...si apoi bag! Zilele astea sunt ocupata cu bilete de avion si altele...trebuie sa organizam botezul...

Botez in Romania?

Nu, aici. Vin nasii (adica sora-mea si ai ei...sper eu ca toti 4!). Dar o sa fie ca si la Tudor, adica mergem si botezam si venim acasa, eventual doar noi la un restaurant, sa vedem. Nu cumetrie, dansuri sau mese intinse! Nu ma tin balamalele pentru asa nebunie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:

Citat:
toate bune, mai putin pata rosie de pe frunte, are o 'ciupitura berzii' sau cum s-a chema pe frunte...cica dispare sau se estompeaza pana la 1 an...sper! Nu e foaaaarte vizibila. Dar eu stiu ca e inca acolo.

N-are si la ceafa? Ca mie mi-au zis ca petele astea "vin in pereche".. dupa cum a tinut-o barza in cioc
N-as baga mana in foc ca la noi a "disparut" chiar de la un an... cu vremea o sa te obisnuiesti cu ea si nu-ti mai sare in ochi...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Andrei o are si acum si e mai proeminenta cand se enerveaza sau plange, asa cum spune si Cecilia.
Dar ei sunt dulci si au farmecul lor chiar si cu stelutza in frunte, cum imi place mie sa-i spun.

Asa e, mai ales ca baietilor le sat bine cu ceva semn sa-i deosebeasca...dar stii cum sunt fetele. Sper eu sa-i placa si jumatatii ei 'steluta' din frunte, atunci cand o fi vremea de lucruri de-astea!
He-he, fii-mea are 2 saptamani si eu ma gandesc deja cum o sa arate in rochie de mireasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Yaia, ma bucur ca micuta ta e asa cumintica si deja si-a format programul ei de somn si papa. Eu rontaiam curmale petru laptic, eu oricum ador curmalelle, as manca non stop.

Eu nu ma omor cu mancatul curmalelor. Mananc, dar nu multe, mi se par prea uleioase. Tocmai ce mi-ai amintit sa mananc de pranz.

Si discutia cu pasaportul mi-a amintit ca trebuia sa sun la ambasada si am uitat...maine de acum!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.
Azi la dus super bine,a plecat de mana cu sensei...am fost s-o iau,cand am venit spre casa,circul de pe lume...Mi-a facut o criza de toata frumusetea,ca la carte,in mijlocul strazii.Deabia am linistit-o acasa si am reusit sa o adorm putin.
S-a obisnuit cat de cat cu ideea ca merge la gradi,insa nu vrea sa doarma acolo in ruptul capului.E foarte obosita cand se intoarce,plus stresul acumulat si dorul de noi...Greu,mai greu decat ma asteptam...
O cafea tare tare si-un nurofen servesc si eu!

Stiu ca ti se rupe sufletul, dar peste vreo 2 saptamani, cand acomodarea va lua sfarsit, o sa vezi ce te plange ca o iei de acolo...Tudor mai protesteaza cand il luam, mai ales daca il culegem din mijlocul vreunei balti, ceea ce zilele astea se intampla mai mereu. Ieri era pe fata ca un miner...plin de noroi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.
S-a obisnuit cat de cat cu ideea ca merge la gradi,insa nu vrea sa doarma acolo in ruptul capului.E foarte obosita cand se intoarce,plus stresul acumulat si dorul de noi...Greu,mai greu decat ma asteptam...

Eheee... o sa si doarma cu timpul... mai da-i o saptamana, doua. Eu zic sa zici merci ca nu mai plange cand o lasi.

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Hai ca am pregatit-o eu! Poftiti! Si ceai este.

multumesc! foarte buna!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Carpatinoo,in timp ce-mi savuram pa'arul de Cola ,mi-am adus aminte de intrebarea ta cu dieta....
'ete ce fac:beau coca cola,dar e light sa stii,n-are sugar...ma rog,contravine tuturor principiilor dietelor,dar....imi plaaaceeee!!!!

Deci.. ai mai slabit.. ritmul?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
stii doar ca io lucrez in camp

Lol, te-ai reprofilat?

=====================

Mergi la inceput