Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.
Azi la dus super bine,a plecat de mana cu sensei...am fost s-o iau,cand am venit spre casa,circul de pe lume...Mi-a facut o criza de toata frumusetea,ca la carte,in mijlocul strazii.Deabia am linistit-o acasa si am reusit sa o adorm putin.
S-a obisnuit cat de cat cu ideea ca merge la gradi,insa nu vrea sa doarma acolo in ruptul capului.E foarte obosita cand se intoarce,plus stresul acumulat si dorul de noi...Greu,mai greu decat ma asteptam...
O cafea tare tare si-un nurofen servesc si eu!

Stiu ca ti se rupe sufletul, dar peste vreo 2 saptamani, cand acomodarea va lua sfarsit, o sa vezi ce te plange ca o iei de acolo...Tudor mai protesteaza cand il luam, mai ales daca il culegem din mijlocul vreunei balti, ceea ce zilele astea se intampla mai mereu. Ieri era pe fata ca un miner...plin de noroi!

SabinaY, hai sa te "incurajez" un pic...

A mea nici acum nu s-a acomodat cu cresa incat sa planga cand o iau de acolo (ba inca se mai smiorcaie dimineata cand o las)... dar dupa 2 saptamani a inceput sa manance si la cresa... eu zic ca Erika va dormi curand...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Picio, tu pana cand stai acasa? Si cand te intorci la serviciu ce faci cu Alex, il duci la cresa noua sau la mama de zi?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Erina, apa termala , da , face minuni. Unde sa pleci in iunie fara bb:-) vacante vor tot fi. Si lasa slabitu ca esti super, peste 2,3 sapt o sa va plimbati in pas sustinut si dai jos. Si eu am rontait galactogil in primele 2 luni la ambii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina balerina, eram precisa ca tu o sa ma certi. Plecarea e aici in Europa, la soare, sotul a platit biletele...acum sa vedem ce putem face sa nu pierdem 700 euro...

Spor sa ai sa iasa toate bine, lectii, vernisaj, etc.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Orice hotarati,sper sa ne vedem cand veniti in Jp.
Probabil ca o#12288;sa preferati sa vizitati Tokyo,dar va poftesc cu mare drag si pe la noi,e departe...dar poate ne vedem si la jumatate de drum:)
Iti las o melodie tare frumoasa,eu am ascultat-o de curand.
http://www.youtube.com/watch?v=TYfuwXqupN4&feature=fvw

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

[/quote]

Iubita, anul acesta nu cred ca e posibil dar cind venim cu siguranta ne intilnim la jumatatea drumului.

Superba melodia. Misia e speciala.

Erika gambate kudasai!!! Si eu cred ca se va obisnui incet-incet...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, am vazut ca si tu rontai galactogil. Eu fara ele nu as avea liniste. Am oprit pompa si tot stau cu frica ca nu are bebelusul ce minca. Mai rau e ca din acelasi mottiv maninc cam mult. In ritmul asta adio slabit cit de cit.

Rontai, ca mananc cam aiurea, mai ales in weekend, cu 2 copii, ei sunt prioritatea si eu...mai la urma. Dar rontai doar sa stau linistita, desi vad ca vine mereu lapte. ei, e si bun la gust, dar doar rontait, nu dizolvat in apa...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Si eu cred ca e mai mult efectul placebo. Ieri ramasesem fara ceai pentru lactatie si mi se parea ca nu am lapte.
Super programul de noapte al Alexiei.
Eu asa m-am necajit azi-noapte ca minca putin-la cintarire imi arata totusi 60 ml, dupa una din treziri nici nu udase pampersul...
Nu te necaji cu hemangiomul. Se estompeaza. Si Daria a avut si acum se vede cind plinge sau se enerveaza. Bine ca e plan si nu e din cel care creste.

Noi planuim botezul pentru inceputul lui mai. Spor la organizat!

Mergi la inceput

Astazi am iesit prima data cu caruciorul-no pictures available...

La inceput Daria vroia ea in carucior, ca e al ei, apoi am distras-o lasind-o sa-l impinga si explicindu-i ca e mare.
A mers mult pe jos dar efectele s-au vazut, a mincat rezonabil si a adormit repede.

Va las cu ultima perluta a Dariei. Ea nu vorbeste exceptional cum imi vorbeste Puppi, Maria, Miruna sau Rebecca. Spunem: Mergem bui acasa. Eu o corectez Mergem acasa la bui dar per;ute scoate mereu-imi pare rau ca nu le notez.

Astazi vede sutienul si intreaba ce e. Intreaba si la lucrurile pe care le stie. Eu ii zic sutien. Ea: nu, e cotumas (costumas) pentu tzitzi. Veau pun si eu...

In rest are tot felul de expresii. Cred ca da/nu. Care e pobema. Imposibil...din astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

CE dulce e Daria cu perlutele ei!
Erina, si eu m-am cam pleostit, dupa o saptamana in care am stagnat ca greutate! Dar ma asigura toti ca arata f bine si ma linistesc!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dar spuneti-mi si mie...de ce va panicati cand nu cresc nu stiucate grame?
adica cu ce fac gramele alea copilul mai fericit, asta nu inteleg eu, pe bune

daca nu urla de foame inseamna ca e ok. bunastarea copilului e singutul indicator valabil. va zice o mama de copii mici la nastere si slabanogi pana la 3 ani.dar super sanataosi si fericiti. So cu incurajari de la cei mai mari pediatri din Ro, cum ca nu kilele conteaza si ca copiii slabi sunt mai sanatosi.

Erina, despre cantarriea dup[a ce mananca...e stupida. Stii ce pteam la Sofia, nu? o cantaream dupa masa si imi arata cantarul cu 100 de grame mai putin ca inainte

Pana si in Capraru cel retrograd scrie ca aceasta cantarire dupa supt e nerecomandata si ca nevrozeaza mama....te chinui inutil, nu fii maso:)))

Daria vorbeste foarte bine.
Stie cinvea sa-mi traduca:

veau vuvuveta maie? :))))))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sabinutza, curaj. Sigur Erika era tare, tare obosita.
gata distractia, merg sa fac cu fata la pian. mor de frica, cu mine nu studiaza niciodata eficient si o sa ma certe barbatu diseara

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Stie cineva cat dureaza si cat costa pasaportul pt copil....?

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Cecilia, iti spun eu maine sau poimaine ca mergem si noi sa-i facem lui Vladi.

Edit: Acum am citit ca ti-a raspuns mandarinuta .

Andreea, in 19+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput