Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata, tuturor
vad ca nu prea a fost activitate pe aici,se vede ca a fost vacanta.
Noi am avut un paste negru,in vinerea mare a murit bunicul,am lasat drob,pasca si ce mai faceam eu si ne-am dus la cumparaturi pt inmormantare,tare greu,la mamaie nu prea am avut habar ce si cum,dar acum am fost decat eu si mama si ne-am ocupat de tot ...

Mergi la inceput

YAIO ti-am admirat delfinasha,frumoasa foc si dolofanica,sa-ti traiasca , sa mai faceti copii ca va ies domnule
Erina tare dragalasa e Daria cu perlutele ei,si Teodora ma uimeste,imi da niste raspunsuri de ma lasa masca,zilele trecuta a tot facut mici prostioare,cand realiza ca a gresit ceva se uita la mine gingas si imi spunea "scuza-ma mamii",aseara am scapat un pahar din mana si s-a spart,ea era prin zona ,se uita intrebator la mine,eu zic"scuza-ma Teo",iar ea se incrunta la mine si zice pe un ton ff serios"Malio nici un scuza-ma ,ia treci tu la colt"...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Daria vorbeste foarte bine.
Stie cinvea sa-mi traduca:

veau vuvuveta maie? :))))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

m-am tot gandit,dar nu pot sa-mi dau seama si pace...
mie mi-a placut cel mai mult perioada in care Teodora vorbea asa stalcit,sunt asa dragalasi,a mea vb f clar doar ca ,atunci cand povesteste ceva vb f repede si incepe sa se balbaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!

Bikmaria, condoleante!

Yaia, eu zic sa nu iti faci griji ptr pata rosie, uite fetita prietenei mele, tot asa a avut pe frunte, de cand s-a nascut, iar acum la 2.5 nu se mai vede nimic(si era destul de pronuntata si mare).
Uite la noi e chiar hemangiom in toata regula pe obraz, dar am ajuns nici sa nu-l observ, exista sanse mari sa dispara cu timpul, daca nu si nu, vom vedea atunci ce putem face!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Ma vaitam ca o sa se marite cu pemparsi ,dar nu mai am motiv de ingrijorare,de vreo trei saptamani suntem fara,avem chilotei pt ca sunt fetita mare ce naiba,singura,in momentul in care a vrut ea,geaba m-am stresat eu o luna stand dupa kurul ei,nu vere intr-o dimineata a cerut singura olita,apoi cand am imbracat-o pt cresa nu a mai vrut pempars pt ca este fetita mare,iar la cresa a cerut singurica la olita,doar noaptea ii mai pun ,dar cred ca renunt pt ca nu a mai udat pemparsul,asa ca nu va mai stresati e la fel ca mersul in picioare ,cand sunt pregatiti o sa o faca singuri,va garantez eu ca nu se marita nici una cu pemparsi

Mergi la inceput

multumesc Alina
si Teo a avut pete rosii si pe frunte si la ceafa si au trecut,cam pe la un an.
Gata,plec sa duc pitica la cresa si apoi la servici
Sa aveti o zi excelenta
Duamna C,ma bucur ca v-am binedispus candva si imi pare tare rau ca trandafirasul a fost bolnavior si v-ati petrecut pastele acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata,
Maria multumim de cafea si condoleante
felicitari lui Teo pt scapatul de pampi si noi suntem pe drumul cel buna, am inceput de sambata operatiunea si deja de luni se duce singura la oala si arunca si din ea , iar ieri nu am mai avut nici un accident , ramane cu pampi doar la somn , dar luni a fost tare cand a facut pe ea si i-am zis ca nu e frumos a zis " nu e nimica se usuca" , i-am explicat eu ca e ceva, dar nu stiu daca m-am facut inteleasa
ieri am fost impreuna la gradinita si nu a vrut sa stea nici 5 minute, a vrut doar afara, oricum nu stiu ce sanse avem , ca locuri nu au la program prelungit si probabil ca va fi la 4 ore, dar doamna directoare a fost fff ocupata si nu foarte amabila , oricum o sa ma duc sa o inscriu si vom vedea, gradinita arata destul de bine si erau f multi copii

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Si eu cred ca e mai mult efectul placebo. Ieri ramasesem fara ceai pentru lactatie si mi se parea ca nu am lapte.
Super programul de noapte al Alexiei.
Eu asa m-am necajit azi-noapte ca minca putin-la cintarire imi arata totusi 60 ml, dupa una din treziri nici nu udase pampersul...
Nu te necaji cu hemangiomul. Se estompeaza. Si Daria a avut si acum se vede cind plinge sau se enerveaza. Bine ca e plan si nu e din cel care creste.

Noi planuim botezul pentru inceputul lui mai. Spor la organizat!

Eu sunt zgarcita din aia 'daca tot am cumparat Galactogilul, cum sa-l arunc?'. si atunci il rontai cand si cand. In prima saptamana luam de 3 ori pe zi, acum cand imi amintesc, dar doar o data pe zi.
Ei, programul de noapte nu e asa chiar in fiecare noapte. Mai avem cam o noapte pe saptamana (ca cea care tocmai atrecut), cand ne prinde 1 noaptea si ea nu e adormita. Adica o chinuie burtica, adoarme in brate, cum o pun in patut, trage parturi, ragaie, sughita si ochii devin maaaari!
De udat scutecul, nici nu ma mai stresez. Alexia nu uda scutecul de fiecare data. Noaptea nu o schimb, deci dimineata e plin, dar peste zi nu la fiecare schimbare e ud. Asta e ritmul ei, ia in greutate, mananca, face kk, deci pentru mine e ok, are mai mult de 5 pipi in 24 de ore, cum zice teoria, deci de ce sa ma stresez degeaba?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
Noi am avut un paste negru,in vinerea mare a murit bunicul

Condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

YAIO ti-am admirat delfinasha,frumoasa foc si dolofanica,sa-ti traiasca , sa mai faceti copii ca va ies domnule

Multumim de complimente, dar noi ne-am facut norma. Lasam si pe altii la Bebedoi!

Mergi la inceput