Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bernix, condoleante.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Papanash si Bernix condoleante

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

buna seara

Nana ce bine ca ai mai trecut pe la noi, ce mai face fluturasul

am vazut ca vorbiti de gradi saptamana viitoare ma duc si eu sa vad cum sta treaba, eu vreau sa o dau aici in sat este o gradi noua de stat la 500m de noi cu program prelungit, nu stiu daca o sa optam pentru asta dat macar pana la pranz vrem sa mearga, macar sa socializeze sper sa ii tina D-zeu pe bunici sanatosi sa ne ajute in continuare sper sa nu fie bataie asa mare ca in oras desi la cate case sunt in zona...

poze

Mergi la inceput

Valentina multa sanatate si refacere rapida Alexandrei ,offf iar copii bolnavi

eu nu am stiut ca e sarbatoare azi si inca una mare, am ajuns acasa cu un chef de treaba,am facut bucataria boboc si aveam un spor..., vroiam sa calc si 2 masini de rufe dar a venit soacra si mi-a taiat elanul si asa frumos m-am odihnit dupa, am pus rufele frumos la cos sa astepte alt chef, dimineata am program de joaca apoi mergem la film la pranz cat doarme Miru, si om vedea pe seara ce o mai fi

poze

Mergi la inceput

sa va zic si una de la Miru si plec la somn de cateva zile negociem taiatul unghiilor la picioare (de obicei i le tai in somn) si am reusit acum 2 zile sa i le tai dupa baita, dar cu mari discutii si multa putere de convingere in seara asta dupa dush, o stergeam cu prosopul si a zis "azi nu mai taiem picioarele ca sunt scurte si nu rad copii"

poze

Mergi la inceput

va doresc o noapte linistita si un weekend insorit si relaxant

pupicei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Papanash, Bernix CONDOLEANTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Nana, ce sistem aveti voi acolo! Cred ca nici in 50 de ani nu o sa va ajungem!Sper ca voi sunteti bine! Pupici fluturasului.
Gabriela, felicitari Sofiei
Luy, multumesc, Asa este cand ai doi copilasi, tot timpul trebuie sa fi gata de start. Am avut insa si momente cand m-am simtit mica si neajutorata. De exemplu,miercuri seara cand a debutat gastroenterocolita fetii si nu mai stiam cum si incotro sa o iau,nu a vrut nimeni, nimnei sa ma ajute(sora-mea mi-a zis sa chem salvarea ) Dar asta este,nevoia te invata sa te descurci singur.
Prisi, ce dulce este Miru. Petrecere frumoasa la film.

Alex este mult mai bine. Ieri a vrut sa iasa afara la copii si i-am indeplinit dorinta.I-a priit statul afara, era mai imbujorata si cu pofta de mancare cand ne-am intors. Scaun nu a mai avut de doua zile, iar ultima varsatura a fost ieri. Ieri vrand-nevrand a inceput sa manace putin si des si ma declar multumita de evolutia ei. Are si vointa, vrea sa se faca bine pana vine taticul

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

BRavo, Alexandra! Ma bucur, Vale ca fata e mai bine!

Prisi, ce dulce e Miru!

M-am bucurat prea repede cu Sara, s-a trezit infundata rau!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
Toate sunt de stat si daca este un copil in gradi, ptr. fratii/surorile lui, parintii nu mai platesc absolut nimic.

Un special pentru ochioasa de Alexia. M-au dat pe spate tzepii ei. Asa era si Andrei cand s-a nascut, cu tzepi si o gramada de par negru.

Aici este o gradi in limba engleza, dar nu sunt sigura daca e de stat sau particulara. Si aici se plateste pt. fiecare copil, dar e subventionata gradi si e ieftin relativ de ce preturi aud prin alte parti, chiar si in Bucuresti. Si Alexia o sa aiba prioritate sa intre la gradinita lui Tudor, ca e deja Tudor acolo. Chiar vineri am primit de la ele hartiuta sa le zic cand incepem (aici se aplica din timp).

Multumim mult de pupicul dulce. Imi amintesc Fluturasul pletos si brunet, cred ca a fost cel mai pletos papanash!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput