Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)
Raspunsuri - Pagina 6
cecilia L spune:
Oficial inscrierile la gradinitele de stat, pt grupa mica sunt la sfarsitul lui mai, actele sunt cele enumerate de greyeras.
Criteriile sunt:
-frati surori in gradinita
-copii de prof......cica au prioritate![]()
-apropierea de domociliu(strada arondata gradinitei...ca pe vremuri);
-apropierea de serviciul parintilor;
si nu in ultimul rand "pila" sau cotizatia.....unde vreau eu sa-l inscriu pe Cristi este 200E minim sau pila puternica........
sincer nu voi da banii astia, indeplinesc restul de conditii, dar nici nu astept ....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Oficial inscrierile la gradinitele de stat, pt grupa mica sunt la sfarsitul lui mai, actele sunt cele enumerate de greyeras. Criteriile sunt: -frati surori in gradinita Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
De asta stau eu mai linistita
Cat despre cresa lui Andrei, daca pot sa-l inscriu acum,bine, daca nu renunt la job pana in toamna. Am incercat sa-i iau cu mine la munca, dar numai munca nu s-a numit ce am facut eu acolo.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Monica, sincere condoleante si sa-i fie tarana usoara!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui carpatina Pe de alta parte.. parca la gradinita de stat ii primeste pe copii care au implinit 3 ani.. Adica Sofia va ajunge la gradinita aceea tocmai cand Sara va da din aripi sa-si ia zborul... ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Daca se da spaga buna sau ai pila serioasa sus la imparatie, respectiv directoare de gradi, se fac exceptii si ptr copii care nu au implinit 3 anisori. Fireste, se va scoate in evidenta ca, acel copil se descurca singurel mai mult decat onorabil.
Inca banul face legea in Ro.
Ce bine ca aici nu exista gradinite private. Toate sunt de stat si daca este un copil in gradi, ptr. fratii/surorile lui, parintii nu mai platesc absolut nimic.
Papanash, Bernix, condoleante!
Sanatate puilor mici si bolnaviori.

Un
special pentru ochioasa de Alexia. M-au dat pe spate tzepii ei. Asa era si Andrei cand s-a nascut, cu tzepi si o gramada de par negru.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Gabriela77 spune:
Nana,
mare dreptate ai! Tare, tare dor mi-e de voi!
Carpatina, ba da, mi-a ramas asa clar incidentul acela in cap
, probabil asa e, o loterie...Asta e clar, ca educatoarea face diferenta!
Deocamdata m-am agatat de idee, ramane sa ma pun pe cautat si vizitat de saptamana viitoare, doar asa pot lua decizia. Si apoi de pus pile in functiune dace cazul! Asta si spaga urasc eu cel mai mult
Si ca sa laud mezina familiei, e clar, nu mai e intamplare, deja a treia noapte la rand dormita de la 23.00-7,30-8.00

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Bernix condoleante pentru bunica ta A plecat in zi sfinta cind suntdeschise portile raiului.
La PN incep oficial inscrierile pe 5 mai si se fac la scoala la care vor continua copiii dupa grupa pregatitoare. Sunt sigura ca s-au facut si preinscrieri pentru ca e concurenta mare la gradinita unde merge Matei acum, auzisem zvonuri de 12 pe loc.
Sunt relaxata deocamdata pentru ca probabilitatea de a ne intoarce in Buc in toamna e foarte mare.
In rest si aici lucrurile stau exact asa cum ati spus voi, actele enumerate de Cristina...
Succes tuturor, sa gasiti gradinite si educatoare pe sufletul copiilor si al vosru!!!

-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bernix tocmai mi-am inmormantat bunica scumpa, plecata in cealalta lume in ziua de Paste. |
Condoleante!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
luy spune:
papanash, bernix, sincere condoleante ! Dumnezeu sa-i odihneasca ! 
Iar pentru voi cate o imbratisare stransa 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
15+
luy spune:
Nana,
multi, ne e dor de voi
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
15+
luy spune:
Valentina, multa, multa sanatate Alexandrei ! Oooof, voi parca aveti abonament, cand e unul bolnav, cand altul... Si aici te includ si pe tine... Te admir pentru puterea de care dai dovada. 
Si mie mi-au placut tare gentile, sper sa-mi iau si eu una intr-o zi ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
15+