Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Picio, sper ca toate bune la voi si ca doar timpul limitat te impiedica sa ne scrii.

Adimercedes, sper ca e acelasi lucru si la tine. Astept sa-ti revii cu programul si sa ne scrii, ca mi-e dor de postarile tale.

Ana, mami de Veveritzi, si voi sunteti ocupati? Cum merge afacerea cu jucarii? sper ca bine.

Mara, voi lucrati la un nou cantec?

Nana, la voi e nor de cenusa...am vazut o poza facuta cu eruptia vulcanului ce m-a dat pe spate!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Scriu pe fuga intre un telefon si alte treburi...

Gabriela superbe fetitele. Sofia are falcute delicioase iar sara e veselia intruchipata!
Sa va traiasca!!!

Mada bine v-ati intors acasa. Numai bine fratiorilor.

Bernix condoleante.

Lyu ce bine sa aud vesti de la voi.

Yaia si Daria se joaca mai mult singura cu exceptia timpului petrecut cu Matei. Cu el se joaca, se lupta-cum spun ei...Am observat la ea ca daca ia alt copil initiativa sa se apropie il aceepta, vorbeste si se joaca frumos. Rareori se apopie ea de altcineva. Cu jucariile nu avem probleme mari. nu cere de la alti copii dar uneroi nu vrea sa le dea pe ale ei.

Cam atit de la noi. Sa aveti un week-end frumos!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Nana, la voi e nor de cenusa...

Nu (mai) e la ei! L-au dat mai departe .
Ziceau dimineata la radio ca singurul aeroport care nu a anulat zboruri din cauza norului de cenusa e in ... Islanda..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

BB Alex, la multe lunitze in continuare!

Mada, felicitari mamico! (am fost pe faza dar nu am reusit sa mai postez0
Pt formarea mamelonului insista cu o seringa mare de 20 sau mai mult. Taie capatul cu varf, pistonul sa fie la jumatate,aplica pe mamelon, indeasa cat mai mult din el in capatul taiat, apoi trage usor, strange din dinti, si lasa seringa aia sa atarne 1 minut cat il pregatesti pe David. Apoi eliberezi usor si mufezi rapid bblusul. Nu e greu deloc. Tzine mereu seringa la indemana. Deci exact metoda de care tzi-a amintit Sabina, cu plastice dure. Succes!

Alexia si Sofi, felicitari somnoroase pasarele!
Am si eu un exemplar dulce si somnoros acasa. Alaptata exclusiv pana la 5 luni si 3 sapt, de la 2 luni dormea minim 6-7 ore legat Boierie! Nu am crezut ca se poate numai cu tzitzi!
Se trezea exceptional la nas infundat/raceli/ pusee cate 4-5 zile apoi revenea la program.

Noi de pregatim de weekend in gasca la ai mei la Roman. Adica Pastele de acasa pasca, drob, ied

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Iarna de vis!

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Picio, tu pana cand stai acasa? Si cand te intorci la serviciu ce faci cu Alex, il duci la cresa noua sau la mama de zi?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Eu mai am pana in iulie oficial concediu de maternitate (6 luni - deh, 10 ani loiala firmei, altfel sunt 4 luni) pe urma vreau sa-mi vrajesc seful sa mai iau concediu pana prin septembrie si apoi sa lucrez 2 zile pe saptamana (40%). Ca de urcat pensumul de munca se bucura totzi, de redus e o problema. Cat sunt mici vreau sa nu ma jertfesc pe altarul muncii. Stiti voi.
Il duc la Tagesmami si pe Alex, dar ma inscriu ca back-up option si la cresa noastra (fotos la: http://www.arbeitgeberkrippen.ch/seiten/h/home.php) in caz ca nu razbeste Jacqueline cu bebei + atomici ca suntem doua in exact aceeasi situatie...)

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Nana, la voi e nor de cenusa...

Nu (mai) e la ei! L-au dat mai departe .
Ziceau dimineata la radio ca singurul aeroport care nu a anulat zboruri din cauza norului de cenusa e in ... Islanda..

He-he...darnici, islandezii astia!
Tocmai ce am vazut ca azi cursa Bucuresti-Helsinki e anulata din cauza norului...Norocul meu ca nu e ca in facultate, cand venea pachetul de acasa cu 'cursa'...ca azi ramaneam flamanda!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25
Am si eu un exemplar dulce si somnoros acasa. Alaptata exclusiv pana la 5 luni si 3 sapt, de la 2 luni dormea minim 6-7 ore legat Boierie! Nu am crezut ca se poate numai cu tzitzi!
Se trezea exceptional la nas infundat/raceli/ pusee cate 4-5 zile apoi revenea la program.

Noi de pregatim de weekend in gasca la ai mei la Roman. Adica Pastele de acasa pasca, drob, ied

Bravo, Doris!
Apropo, cand sunt puseele de crestere? Ca in afara de cel de la 3 luni, nu-mi amintesc deloc cand ar fi...
Voi ce religie sunteti de sarbatoriti Pastele acum?

Mergi la inceput

Alex, esti baiat mare, a 3 luni! La muuult mai multe si toate pline de sanatate si voiosie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Aniast, multumesc mult de info, trebuie sa ajung sa platesc taxele si sa insist la sot sa ramana intr-o dimineata de marti sa facem si treaba aceasta,("sa o rezolvam si pe asta" cum spune Cristi) mai este timp, dar daca acum astepti o luna, atunci o sa fie mai mult ca deh se apropie perioada de concedii.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Dupa ceva vreme scoatem si noi capul dupa canapea!

Mada, felicitari, rauri de laptic si bebe sanatos si papacios!
La cat mai multe lunite fericite pentru ursuletul Alex de mami Piciu!

Yaia,noi nu avem nici o problema cu socializarea, din contra cu cat sunt mai multi copii la groapa de nisip cu atat mai bine. Uneori insa isi mai apara mingea, pentru care a dezvoltat o pasiune, dar dupa un timp se duce singurel si daruieste marul discordiei, fara vreo interventie din partea mea.
Cecilia, urrrra , de luni il duc pe Andrei la cresa. Chiar daca am trecut prin asta si cu Alex, ma bucur ca am reusit sa rezolv problema arzatoare, dar mi se rupe sufletul cand ma gansesc la cum va reactiona Andrei cand se va vedea singurel acolo fara mami!Am incercat eu sa-i explic ce si cum, din cate il observ eu, daca sunt acolo totul este bine, insa cum mami va pleca la munca mai ca se va lasa cu urlete 100%. Sper sa ma insel, sa se ia la joaca cu ceilalti copii si sa uite pentru cateva ore ca mami nu este acolo. El este un copil foarte socialbil, dar de multe ori socoteala de acasa, nu se potriveste cu cea din targ.
SabinaY, daca mai ai vreun locsor pe bancuta, fa-mi o rezervare.

Alexandra se reface dupa gastroenterocolita urata care ne-a cam dat de furca saptamana trecuta. De luni va merge din nou la gradi.
Andrei a inceput sa-si imbunatateasca vocabularul si ma topesc pe picioare cand imi spune "mami si io iubes" (mami si eu te iubesc.)
Acum dorm si am profitat de timpul liber pentru a-mi mai arunca un ochisor pe la voi si pentru a face putina ordine in casa. Deja vad,insa ca dau semne de trezire, of ce repede a trecut timpul.
Le dau sa pape, ies cu ei afara, baie, somn si gata si ziua de astazi!
tuturor, week-end minunat si sper sa ne auzim mai des!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput