Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25
Am si eu un exemplar dulce si somnoros acasa. Alaptata exclusiv pana la 5 luni si 3 sapt, de la 2 luni dormea minim 6-7 ore legat Boierie! Nu am crezut ca se poate numai cu tzitzi!
Se trezea exceptional la nas infundat/raceli/ pusee cate 4-5 zile apoi revenea la program.

Noi de pregatim de weekend in gasca la ai mei la Roman. Adica Pastele de acasa pasca, drob, ied

Bravo, Doris!
Apropo, cand sunt puseele de crestere? Ca in afara de cel de la 3 luni, nu-mi amintesc deloc cand ar fi...
Voi ce religie sunteti de sarbatoriti Pastele acum?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

2,4,6 saptamani
3,4,6 luni.Doris le-a bifat cu precizie pe primele 5 apoi de la 5 luni si 1/2 a fost o frichineala totala, abia ce s-a linistit. Deh, schimbari, linguritza.
La 7 luni si 4 zile avea fix 8000 si 72 cm.

Ortodocshi 'Pastele' e un soi de remember... nimic nu se compara cu pastele sarbatorit acasa la mama.
Chiar daca sarbatoarea cu pricina a trecut de mult (am sarbatorit acasa la Bd), mamaia ne coace cozonaci si pascutze cu branza/ smantana, iar mama isi asteapta nepotii, sa-i dea in leagan, sa-i tavalim iarba.

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Iarna de vis!

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multe lunite, Alex scump!

Bravo, Doris! Ce nume frumos...Asa mi-o imaginez o femeie puternica si foarte determinata in viitor pe fetita ta, Alinus!

Sabinuta, bine ca ai iesit din barlog! Se vede ca ti-ai baut si tu cafeaua!Lasa ca are vreme Gheo si de olita si de gradi! E minunat ca poate sta tati cu el acasa!

Roxana, tu nu mai bifezi condicuta?

Erina, cum esti cu puii? Cu somnicul? Asa-i ca e tot mai bine si mai natural pe zi ce trece?

Yaia, eu mai vreau poze cu Alexia!

Noi bine, dormim si lancezim pe vremea asta posomorata!Oh, ce dor mi-e de soare si caldura!Sara e asa dulce cum tot spune ca merge la gradi si la facultate, in ordinea asta.
Din perlele ei, azi dimineata, m-am rujat, e fascinata de farduri, cred ca vom avea gaura in buget cu doua domnisoare, si mi-a zis admirativ: Mami, ce buzata esti!, am luat-o ca pe un compliment, anyway, doar C se umfla de ras in living

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mada, bine ai revenit! Acomodare usoara!

Ce frumos suna Pastele vostru reloaded, Alinus!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Merci Cuscra draga!
(atata am apucat sa vad)

Evadam pana luni seara la munte! Va pup!

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Erina, ai PM.
nu stiu cat m-ai inteles, ca am scris iute apoi am expediat fara sa recitesc. se trezise dodo si s-a zis cu pauza mea.

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Iarna de vis!

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
Am si eu un exemplar dulce si somnoros acasa. Alaptata exclusiv pana la 5 luni si 3 sapt, de la 2 luni dormea minim 6-7 ore legat Boierie! Nu am crezut ca se poate numai cu tzitzi!
Se trezea exceptional la nas infundat/raceli/ pusee cate 4-5 zile apoi revenea la program.

Noi de pregatim de weekend in gasca la ai mei la Roman. Adica Pastele de acasa pasca, drob, ied

Bravo, Doris!
Apropo, cand sunt puseele de crestere? Ca in afara de cel de la 3 luni, nu-mi amintesc deloc cand ar fi...
Voi ce religie sunteti de sarbatoriti Pastele acum?

2,4,6 saptamani
3,4,6 luni.Doris le-a bifat cu precizie pe primele 5 apoi de la 5 luni si 1/2 a fost o frichineala totala, abia ce s-a linistit. Deh, schimbari, linguritza.
La 7 luni si 4 zile avea fix 8000 si 72 cm.

Ortodocshi 'Pastele' e un soi de remember... nimic nu se compara cu pastele sarbatorit acasa la mama.
Chiar daca sarbatoarea cu pricina a trecut de mult (am sarbatorit acasa la Bd), mamaia ne coace cozonaci si pascutze cu branza/ smantana, iar mama isi asteapta nepotii, sa-i dea in leagan, sa-i tavalim iarba.

Aaa, la 2 saptamani a fost puseu de crestere? Acum inteleg de ce sugea asa bine. De ieri a lasat-o mai moale si chiar ma intrebam de ce...he-he...mister elucidat!

Iti zic de pe acum sa-ti fie de bine masa bogata ce te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Roxana, tu nu mai bifezi condicuta?

Yaia, eu mai vreau poze cu Alexia!

Cred ca Roxana isi prajeste fundul slab pe plajele minunate din Maldive, nu?

Si eu! Poate saptamana viitoare sa descarc ceva poze...

Gabitzo, nu te mai plange de vreme, ca acum trimit un val de frig la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitolul 384

Mergi la inceput