Pufuleti (23) HRISTOS A INVIAT!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

m-am luat cu vorba si nu am zis si eu HRISTOS A INVIAT! SI ADEVARAT A INVIAT!
danyelana..off ce aiurea cu tipa din maternitate
si eu incap in toate hainele de dianinte de a ramane gravi
ieri a fost superb afara..am stat in curte pana la 7 ,atunci ne-au plecat si musafirii
printesa mea knd vrea sa pape nu mai plange,papa pumnisorul
noi la 1 plecam la nasii lui Mario ...deci ne citim diseara
mai vroiam sa zic cv....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Adevarat a inviat!

Bine v-am regasit. Sper ca au fost niste zile foarte placute pentru voi toate.

Multe pentru Miruna si David. Doamne ajuta sa se faca bine! Multa putere parintilor! Din pacate nu stiu nici un chirurg pediatru sa recomand pentru dasfeta . Nu este inca cazul de operatie nu, adica speram inca sa isi revina?

M-au emotionat cuvintele despre trairile lui Andre_lina si Ruxita. Multe pentru voi.

ana_g - asa cum a spus si mariucasara este min 500 gr/luna - eu nu i-as da sub nici o forma LP in locul tau .

cris.d, danyelana - nici al meu nu sta in leagan. a stat doar vreo 2 zile. acum sta doar vreo 15 min daca stai langa el si il distrezi

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Neatza fetele

Ratusca, merci de cafea si desert

Am o datorie de ieri: "La multi ani" pt Ana de Cris.d, sa fii sanatoasa, ascultatoare si norocoasa, ca frumoasa si desteapta esti deja.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptam primul Paste din viata printului

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

multumim tare mult.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

a venit in vizita la soacra mea o prietena de-a ei, si bineinteles ca a venit si la asta micu'. l-a admirat, l-a scuipat de deochi, alea alea...si mi-a spus ca stie ca in ziua de azi copii se hranesc la cerere, dar ei tare bine i se parea hranitul dupa program, aveau copii ore fixe si de mancat si de kklit. am zis si eu ca am incercat dupa program, dar nu am reusitinca o persoana care spune ca asta mic seamana mai mult cu taica'su. asta asa e, dar vreau si euu...ei, are pielea alba ca a mea, culoarea la par a mine, gura, nasucul, toate de la mine. macar atat
pot oare sa il duc la munte?

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

am o problema care ma framanta. stefan are 2 luni jumate (pe 19 aprilie face 3). de aproape o luna, abia a luat jumatate de kg. pediatra ne-a spus de minim 750 g/luna. a avut 3200 la nastere, a scazut pana la 2850. acum are in jur de 5200. eu sunt o optimista exagerata si nu ma pierd repede cu firea, dar incep deja sa ma ingrijorez. nu imi dau seama unde gresesc....lapte e...sa nu fie suficient de consistent?...sau nu suge el suficient?...nu stiu ce sa zic....au inceput sa-mi incolteasca ganduri legate de LP...adica sa dau 1-2 mese de LP. totusi nu vreau sa ma stresez, am lapte de fabricat . sa astept inca 2 saptamani sa vad ce se intampla?....nu stiu ce sa fac...va aud pe unele dintre voi, cu bbei nascuti tot in ianuarie, care deja trec de 5500. stiu, nu trebuie facute comparatii, ca fiecare are ritmul sau de crestere, dar....totusi....voi ce ziceti?

mama lui STEFAN

oof, ce ti-e si cu mirajul/ispita asta de LP. daca te streseaza fff tare, da-i, ca sa nu o iei tu pe campii, DAR:
- Ana mea a fost mereu la limita de jos a "graficelor", era lunga si slaba, fara "cute"
- 750 gr. este "curba de aur", adica media ideala, nu minimul, dar asa s-a ajuns cumva, poate influntzati de industria LP, ca pediatri sa zica "minim 750"
- media de crestere se face pe primele 3 luni (ai vazut ca bebe de mikimica parca a luat 500 in prima luna si 1500 in a doua, deci medie de 1 kil)
- cresterea fata de cea de la nastere e ff ok.
- nu toti copiii cresc la fel
- important e sa nu scada/stagneze/fie sub 500gr in fiecare luna
- tu simti/decizi cum e mai bine, ca il vezi: da semne ca nu ii ajunge, ca ii e foame?
- papa chestii mai grase (lactate, carne) daca ai impresia ca e "inconsistent" laptele, desi nu e un criteriu...

stiu ca am zis tot ce stiai deja, dar vreau sa te incurajez sa ai incredere in tine si stiu ca vroiai sa ii dai exclusiv LM pana la 6 luni (si eu am momente de "cochetat" cu ideea de supliment LP, dar incerc sa rezist: nu cumpar

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

buna dimi...am intrat sa va salut si sa recuperez repede,ca vad ca tot s-a scris ceva

noi am petrecut super bine ieri...am papat cam mult
LA MULTI ANI ANA DE CRIS.D (ptr ieri )

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

a venit in vizita la soacra mea o prietena de-a ei, si bineinteles ca a venit si la asta micu'. l-a admirat, l-a scuipat de deochi, alea alea...si mi-a spus ca stie ca in ziua de azi copii se hranesc la cerere, dar ei tare bine i se parea hranitul dupa program, aveau copii ore fixe si de mancat si de kklit. am zis si eu ca am incercat dupa program, dar nu am reusitinca o persoana care spune ca asta mic seamana mai mult cu taica'su. asta asa e, dar vreau si euu...ei, are pielea alba ca a mea, culoarea la par a mine, gura, nasucul, toate de la mine. macar atat
pot oare sa il duc la munte?

mama lui STEFAN

si apropos de nu "satzios" sau "destul". ieri mi-am luat-o si eu la masa de Pasti de la mama si soacra: poate d-aia plange, mama, ema asa de mult/tare. Nota Bene: a plans maxim 7 minute, pana am adomit-o in wrap. mi-a stat drobu'n gat dar le-am zis: plange ca o obositi voi cu mirosurile diferite, antren prea mult (strambat la ea pana nu mai stie daca sa rada sau plangaetc.)
cand i-am schimbat pampersu' insa o "laudau" pe fata ca ce piciorushe grasutze, ca ce bine a crescut.

si inca una: "Si o s-o tzii legata de tine (in wrap) pana merge la scoala"?..... ce sa zic, am socri/parinti glumetzi

pai ce are la munte? daca nu urci la 2000 eu zic ca e ok. si oamenii de acolo au copii. noi am mers cu Ana la munte, excursie la Scropoasa, etc pe la 5 sapt. (era luna mai)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

pe mine incepe sa ma preocupe problema kilelor in plus, am pus pe mine vreo 24, am avut unde pune, astfel ca toata lumea ma felicita ca nu m-am ingrasat prea tare... acum am inceput sa simt cum mi se freaca coapsa de coapsa, nashpa senzatie si parca nu tin minte sa fi avut problema asta in sarcina - am avut bazinul dilatat si acum incep sa vina oasele la loc? Voi ce faceti pentru a va reveni? (la primul copil nu am facut nimic, dat prima mea sarcina nici nu se pune, la 17 ani iti revii altfel decat la 31), ma simt greoaie, amortita, intepenita, clar e nevoie de miscare dar e atat de greu sa te mobilizezi...

Mai am un offffff, bblicu refuza sanul (eram obisnuita sa vrea oricand si oriunde), acum vrea tzatza mai rar si nu mai stiu cum sa procedez cu laptele care imi curge siroind (comprese reci sau muls si aruncat?)

Si nu stiu ce fac cu el cand nu vrea nici una, nici alta, nici a treia, adica epuizez toata paleta de entertaiment (leganat picioare, leganat balansoar, leganat carucior, jucarii suspendate la balansoar, tzatza, povesti, vertical plimbat prin casa si cam atat) - va lasati bebelicii singuri cu jucariile (inca nu a manifestat interes pentru nicio jucarie) sau contempland tavanul? trebuie antrenati tot timpul in activitati? (acum sta langa taica-sau care a adormit si sforaie si el maraie a ras, a plans, nu e clar)... san nu vrea, somn m-am chinuit 3 ore si nu vrea... sunt bune de ceva centrele de activitati? nu-si pierd rapid interesul de jucariile din centru? (eu cred ca se plictisesc de el in 3 saptamani maxim). Cum va distrati bebelicii?

Si desigur, urari de Paste Fericit! (primul paste al bebeilor - eheeei, yupiiii, hoooooou)

Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos

1. eu fac acasa exercitii ptr coapse/picioare si abdomene. am un dvd cu cindy crawford din care am selectat ce pot/imi place sa fac si bag cam 30', aproape zilnic (daca ma lasa colicii..).plus dieta fara dulciuri, fara fainoase, multe lactate si carnuri cu legume(sunt cam cu carnea). a mers, ca incap cam in toate hainele dinainte de sarcina, desi mai am vreo 3 kile dat. succes!

2.si eu m-am blocat cand ema nu a mai vrut tzitzi ca entertainment/calmant. am folosit tot ce scrii tu si, daca nu a mers, am decis ca-s "colici". sau am pasat la tati/mamaia,sa o ia de la capat.
mie nu mi se pare ca merita banii leaganul(urla in el de cand o pun sau in maxim 5).centrul de activit e mai putin interesant la noi decat winnie de pe lateralele patutzului unde am atarnat multe jucarii de plush sau zornaitoare, legate cu elastic (bilele de par de la ana). asa ca arata ca in centrul de activ... mi-am propus sa nu mai dau niciun leu pe jucarii si hainutze. am de la Ana cateva (jucarii), primeshte. orice cutie/pet/eticheta e o jucarie mai buna

poze

povestea noastra

super tare sa incapi in toate hainele de dinainte de sarcina :)
vad si aici recomandare clipul cu 8 min pentru abdomene, noi am incercat mai demult sa facem dar minunea tinea doar 3 zile, e al naibii de complicat, fara vointa nu rezolvi nimic (si cum eu fac jimnastica din cur ma si rade sotul, dar cum sa alergi sau sa sari coarda cu tzatzele balanga balanga - in scoala am fost o gimnasta f. buna, am si participat la cateva competitii, fost-ai lele cat-ai fost..) sa ma ambitionez, sa ma iau la intrecere cu cineva (cu cine ca am de dat jos vreo 16 kile)? am incercat sa alerg prin cartierul meu plin de caini de au inceput sa ma latre pe 3 strazi deodata...

fetele de la mine de la job faceau aerobic, ceea ce mie mi se parea fitze pe bani...

cred ca de la mancare bunicica mi se trage - am mancat in sarcina cum n-am mai mancat in viata mea (felu unu, felu doi, salata, desert si inca ceva pritre mese...) si asa-mi mai plac prajiturile...
Deci angajament de azi, 8 min de abdomene si 20 de abdomene.
Dixit!

Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos

Ruxita, ma streseaza si pe mine aceeasi problema a kg-lor acumulate in sarcina si care parca nu se mai topesc. Toate mamicile cu care am nascut si-au revenit spectaculos, in schimb eu nu am o haina care sa intru in ea ca na aveam masura 42 si acum am sarit cred la xl. Imbrac inca pantaloni de gravida cu burta. Mi-a ramas pe coapse, pe solduri si burta. Eu nu eram mancacioasa, dar mi-a venit pofta de mancare in sarcina. Acum ca alaptez mananc, bineinteles nu exagerat, ca sa nu am probleme nici eu nici bebe. Este o mamica aici care s-a pedepsit cu mancarea desi alapteaza si imediat a avut probleme cu dintii din fata.

O sa incerc si eu sa fac precum Cris dogarel e o dieta sanatoasa, important e sa renunt la paste si la dulciuri. Noi in Italia le avem mai mult cu pastele.

Asa ca Ruxita, hai sa ne luam de mana si sa ne incurajam una pe alta ca eu am 73 de kg si tb sa ajung la 56.

Eu scriu in calendar, in fiecare luni cate kg am sa vad daca dau ceva jos de la o saptamana la alta. Deocamdata cateva sute de grame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Daniela multumim si sper sa nu ne tragi de urechi ca nu am mai dat nici un semn de viata. A fost si este o perioada stresanta pentru mine, care sper sa se termine cat mai repede. Pe asta mica nici nu am reusit sa o inregistram ca ne lipsea un act, pe care abia saptamana l-am primit, mai trebuie tradus, dar este o singura traducatoare autorizata aici in oras... In fine sper sa o facem cat mai rapid si dupa cred ca ne intoarcem in Be, ca eu aici nu mai rezist. Spania nu-i pe gustul meu Mai zi-mi de Arthur mi-e dor de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Cris.mario multumesc pup printesa mica si pe mamica ei

Cris.d La multi ani Anei! ii doresc tot binele din lume, asa cum bine a zis Daniela frumoasa si desteapta e, asa ca tot ce mai ramane sa uram e sa fie si norocoasa

Mariucasara a crescut frumos Sebi Am ginere voinic, ce mai Cum se comporta Sara cu fratiorul ei?
Ma nedumereste un lucru, de ce ii dai completare? Papa mult si nu faci fata?

Mergi la inceput