Pufuleti (23) HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 9
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
750g/luna e media! 500g e minim deci Stefan a luat normal in greutate . Nu ii da LP. Nu ai de ce. A luat 2350g in 2 luni si 3 saptamani si probabil ca s-a si lungit. Sebi al meu are intr-adevar peste 5500 dar noi am plecat de la 3800g. Nu exista lapte matern care sa nu fie suficient de consistent. Daca bebe nu plange continuu intre mese, e vioi, uda scutece, are pielea elastica suge suficient. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
multumesc de raspuns. da, intr-adevar, s-a lungit destul de mult, de la 50 cat avea la nastere, la 62-63cm. e f vioi, scutece ude la greu, nu plange....
mama lui STEFAN
Andre_lina spune:
buna dimineata!
Noi plecam sa dam ceva de pomana prin cimitir si sa aprindem o lumanare la un bunic si o matusa :) apoi in parc si cred ca cora daca s-a deschis.
Va pup si va urez o zi minunata!
PS: AM DORMIT DE LA 23.00 LA 9 NEINCATAT, APOI PANA LA 10.30!!!!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g am o problema care ma framanta. stefan are 2 luni jumate (pe 19 aprilie face 3). de aproape o luna, abia a luat jumatate de kg. pediatra ne-a spus de minim 750 g/luna. a avut 3200 la nastere, a scazut pana la 2850. acum are in jur de 5200. eu sunt o optimista exagerata si nu ma pierd repede cu firea, dar incep deja sa ma ingrijorez. nu imi dau seama unde gresesc....lapte e...sa nu fie suficient de consistent?...sau nu suge el suficient?...nu stiu ce sa zic....au inceput sa-mi incolteasca ganduri legate de LP...adica sa dau 1-2 mese de LP. totusi nu vreau sa ma stresez, am lapte de fabricat . sa astept inca 2 saptamani sa vad ce se intampla?....nu stiu ce sa fac...va aud pe unele dintre voi, cu bbei nascuti tot in ianuarie, care deja trec de 5500. stiu, nu trebuie facute comparatii, ca fiecare are ritmul sau de crestere, dar....totusi....voi ce ziceti? mama lui STEFAN |
Daca ai lapte si Stefan papa bine, nu ai de ce sa-i dai lp. Eu zic ca a luat tare bine si oricum minimul e de 500 gr pe luna. Daca ia mai putin de atat sa-ti faci griji dar el ia mai mult asa ca nu-i probl.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptam primul Paste din viata printului
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui ana_g ieri mi-am facut o maaare pofta, pe care o aveam inca din luna a 7-a. 2 guri de sampanie cu o felie de tort diplomat. mama lui STEFAN |
Sa-ti fie de bine
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptam primul Paste din viata printului
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
mariucasara spune:
citat din mesajul lui ana_g multumesc de raspuns. da, intr-adevar, s-a lungit destul de mult, de la 50 cat avea la nastere, la 62-63cm. e f vioi, scutece ude la greu, nu plange.... mama lui STEFAN |
Atunci e perfect. Bebelusii si copiii mici iau f. putin in greutate in perioadele in care se lungesc si invers. Nu te mai stresa.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
1. eu fac acasa exercitii ptr coapse/picioare si abdomene. am un dvd cu cindy crawford din care am selectat ce pot/imi place sa fac si bag cam 30', aproape zilnic (daca ma lasa colicii..).plus dieta fara dulciuri, fara fainoase, multe lactate si carnuri cu legume(sunt cam cu carnea). a mers, ca incap cam in toate hainele dinainte de sarcina, desi mai am vreo 3 kile dat. succes! 2.si eu m-am blocat cand ema nu a mai vrut tzitzi ca entertainment/calmant. am folosit tot ce scrii tu si, daca nu a mers, am decis ca-s "colici". sau am pasat la tati/mamaia,sa o ia de la capat. mie nu mi se pare ca merita banii leaganul(urla in el de cand o pun sau in maxim 5).centrul de activit e mai putin interesant la noi decat winnie de pe lateralele patutzului unde am atarnat multe jucarii de plush sau zornaitoare, legate cu elastic (bilele de par de la ana). asa ca arata ca in centrul de activ... mi-am propus sa nu mai dau niciun leu pe jucarii si hainutze. am de la Ana cateva (jucarii), primeshte. orice cutie/pet/eticheta e o jucarie mai buna Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
super tare sa incapi in toate hainele de dinainte de sarcina :)
vad si aici recomandare clipul cu 8 min pentru abdomene, noi am incercat mai demult sa facem dar minunea tinea doar 3 zile, e al naibii de complicat, fara vointa nu rezolvi nimic (si cum eu fac jimnastica din cur ma si rade sotul, dar cum sa alergi sau sa sari coarda cu tzatzele balanga balanga - in scoala am fost o gimnasta f. buna, am si participat la cateva competitii, fost-ai lele cat-ai fost..) sa ma ambitionez, sa ma iau la intrecere cu cineva (cu cine ca am de dat jos vreo 16 kile)? am incercat sa alerg prin cartierul meu plin de caini de au inceput sa ma latre pe 3 strazi deodata...
fetele de la mine de la job faceau aerobic, ceea ce mie mi se parea fitze pe bani...
cred ca de la mancare bunicica mi se trage - am mancat in sarcina cum n-am mai mancat in viata mea (felu unu, felu doi, salata, desert si inca ceva pritre mese...) si asa-mi mai plac prajiturile...
Deci angajament de azi, 8 min de abdomene si 20 de abdomene.
Dixit!
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
cris_mario spune:
carmita,iudiata,dandana,elena welcome back
MIRUNA,DAVID
Bea si eu zic sa faci un test ...si printea mea se incrutades de fff mult tmp
lorex eu ii dau cateodata cu glicerina cu nistatin,cutadenul auzisem k nu ar fi recomandat
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Andre_lina hei si acum sa zic buna seara daca tot e sa monologhez :D Azi am facut si herastraul si tineretului la pas cu tudor si mama...ne-am impacat de ieri Am facut poze noi si frumoase, le pun maine...erau niste pauni superbi in herastrau si tot felul de masinarii ca la balci...f fain, am papat inghetata...m-am relaxat. Patriotus a dormit dus mai toata ziua, e f cuminte de cand au plecat colicile...si in seara asta de pe la 8 30 s-a jucat in toate cele ...si a "vb" si a cantat... si s-a rostogolit, tarat, uitat in oglinda, ras in hohote........... ma ucideeeee... stau numai intr-un zambet din ala tamp si fac la riduri... MOR!! dar merita... ridata dar fericita! OOOOf ce paste fericit am anul acesta, ii multumesc lui Dumnezeu, zi de zi pentru minunea asta mica... se face un an de cand l-am conceput..de paste anul trecut si am stiut din prima clipa ca am ramas... am simtit! si asa a inceput viata mea sa ia contur...unul mai intortochiat... dar am trecut de toate aici, intre prieteni si iata-ma mama fericita! gata..NOAPTE BUNA! Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel chiar,fetele, asta e luna in care am inceput sa plantam pufuletzii in burtici; avem un an de atunci. eu anul trecut pe vremea asta eram in Japonia, admiram cireshii infloriti si ma de japonezii zgubilitici cu jocurile/sculele lor electronice de peste tot. fix la intoarcere am avut UM (de ma stresau cele 11 ore de avion Tkyo-Londra) si cam pe la sf lunii, 1 mai, asa....am proiectat pufulina Ema. time flies Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
ce frumos.....
eu am proiectat-o pe 29 mai de ziua lui tati si am hotarat sa facem si botezul tot pe 29 mai
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel m-am stricat la stomac...si eu si sotul.ema are de obicei 3-4 scaune intr-o zi, niciunul a doua zi. ieri nik, dar azi a avut deja 3,cam apoase. o fi de la mine? offf Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
cred ca da ...
o printesa grabita...