Pufuleti (23) HRISTOS A INVIAT!
Raspunsuri - Pagina 11
Ruxita spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui analessya13
Ruxita, ma streseaza si pe mine aceeasi problema a kg-lor acumulate in sarcina si care parca nu se mai topesc. Toate mamicile cu care am nascut si-au revenit spectaculos, in schimb eu nu am o haina care sa intru in ea ca na aveam masura 42 si acum am sarit cred la xl. Imbrac inca pantaloni de gravida cu burta. Mi-a ramas pe coapse, pe solduri si burta. Eu nu eram mancacioasa, dar mi-a venit pofta de mancare in sarcina. Acum ca alaptez mananc, bineinteles nu exagerat, ca sa nu am probleme nici eu nici bebe. Este o mamica aici care s-a pedepsit cu mancarea desi alapteaza si imediat a avut probleme cu dintii din fata. O sa incerc si eu sa fac precum Cris dogarel e o dieta sanatoasa, important e sa renunt la paste si la dulciuri. Noi in Italia le avem mai mult cu pastele. Asa ca Ruxita, hai sa ne luam de mana si sa ne incurajam una pe alta ca eu am 73 de kg si tb sa ajung la 56. Eu scriu in calendar, in fiecare luni cate kg am sa vad daca dau ceva jos de la o saptamana la alta. Deocamdata cateva sute de grame. Mami fericita de cocutza Edoardo 13.02.2010 si de Alessandro 3.01.2007 Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
deal! fara dulciuri si fara paste (adica fara paine? mai greu) si raportare de kile la fiecare 2 saptamani (nu mai des ca e stres in plus cantaritul) - la nastere aveam 76, acum 66, vreau sa ajung la 52-54, deci hai sa ne luam de mana! :))
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
si apropos de nu "satzios" sau "destul". ieri mi-am luat-o si eu la masa de Pasti de la mama si soacra: poate d-aia plange, mama, ema asa de mult/tare. Nota Bene: a plans maxim 7 minute, pana am adomit-o in wrap. mi-a stat drobu'n gat dar le-am zis: plange ca o obositi voi cu mirosurile diferite, antren prea mult (strambat la ea pana nu mai stie daca sa rada sau plangaetc.) cand i-am schimbat pampersu' insa o "laudau" pe fata ca ce piciorushe grasutze, ca ce bine a crescut. si inca una: "Si o s-o tzii legata de tine (in wrap) pana merge la scoala"?..... ce sa zic, am socri/parinti glumetzi pai ce are la munte? daca nu urci la 2000 eu zic ca e ok. si oamenii de acolo au copii. noi am mers cu Ana la munte, excursie la Scropoasa, etc pe la 5 sapt. (era luna mai) Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
eu o am pe soacra-mea, ca mama e la mare departare (botosani). o am in sensul ca e langa mine, dar nu ma bate la cap. e tare cumsecade, serios. chiar daca nu intelege treaba cu hranitul la cerere si de ce nu se mai da ceai, nu insista. m-a rugat totusi sa il cantaresc la un moment dat inainte si dupa masa, sa vad cat suge. am facut asta, dupa o ora de stat cu el mufat, timp in care mai mult a dormit, avea 100 de ml la bord. satisfacator pentru ea. dar eu nu am de gand sa ma stresez cu treaba asta, cat suge, ca oricum mananca mai mult sau mai putin, in functie de dispozitie. uneori stau o ora si ceva cu el, alteori renunta dupa 10 minute.
intrebam daca sa il duc la munte pentru ca noi inca nu l-am dus in parc. l-am tot scos in curte si ma gandeam sa nu fie prea brusca schimbarea de aer. dar, asa e, si oamenii de acolo au copii
mama lui STEFAN
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel chiar,fetele, asta e luna in care am inceput sa plantam pufuletzii in burtici; avem un an de atunci. eu anul trecut pe vremea asta eram in Japonia, admiram cireshii infloriti si ma de japonezii zgubilitici cu jocurile/sculele lor electronice de peste tot. fix la intoarcere am avut UM (de ma stresau cele 11 ore de avion Tkyo-Londra) si cam pe la sf lunii, 1 mai, asa....am proiectat pufulina Ema. time flies Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
... si noi, si noi pe 1 mai...
si am incercat vreo 4 ani la rand, nimic frate... de 1 mai am mers intr-un bar in care a promis sa ma duca inca de pe cand abia ne cunoscusem (cu specific) pentru a transa problema divortului - haha! ce-am mai transat-o!
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
carmita_baby spune:
Cris.d am uitat sa te intreb... in legatura cu dieta ta. Si eu consumam produse lactate si altele, insa a avut o perioada cand a avut niste colici mai urati si am citit undeva ca produsele lactate, picante, grase si lamaia este mai bine sa fie evitate in perioada asta a colicilor, deci am renuntat la laptic. Paste in schimb pap destul de mult, pentru ca mi-a spus soacra-mea ca e bine pentru productia de laptic.
In legatura cu kg nu ma pot plange, ptr ca desi nu mananc prea dietetic vad cum se duc in jos fara prea mult efort, dupa nastere aveam 78kg, iar acum la o luna deja am ajuns la 68kg, targetul meu este 61,5/62 kg de la cat am si plecat de altfel. Deci ar fi 6,5-7kg de dat jos din care mai scad 1kg ptr ca sanii sunt mai grei. Intr-o luna nu e rau. Eu ma imbrac cu hainele de graviduta dintr-un alt motiv. Atunci cand am venit in Spania nu am luat lucrurile din Belgia si acum nu prea-mi vine sa ma apuc de cumparat haine, mai ales ca dupa o perioada nici nu le-as mai folosi, pentru ca sper ca nu voi ramne la greutatea asta.
carmita_baby spune:
citat din mesajul lui Ruxita
... si noi, si noi pe 1 mai... si am incercat vreo 4 ani la rand, nimic frate... de 1 mai am mers intr-un bar in care a promis sa ma duca inca de pe cand abia ne cunoscusem (cu specific) pentru a transa problema divortului - haha! ce-am mai transat-o! Caius www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos |
cat de tare ati transat-o cu efect
carmita_baby spune:
Ana_g citisem intr-una din postarile tale ca ieri a fost ziua sotului tau. Sper ca nu ma insel. Sa iti traiasca si sa fiti toata viata fericiti impreuna, alaturi de puiutul vostru!
carmita_baby spune:
Haideti ca nu am scris, nu am scris si acum nu ma mai opresc. Mai am o intrebare.. de cateva zile motatei mele i-a aparut o iritatie pe fatuca. Azi chiar are ca o piscatura de tantar, destul de maricica. Este normal? Inainte o spalam cu apa pe fatuca, insa am cumparat apa termala Avene acum, sper sa vad o diferenta, ca am impresia ca gresec eu cu ceva...
ana_g spune:
citat din mesajul lui carmita_baby Cris.d am uitat sa te intreb... in legatura cu dieta ta. Si eu consumam produse lactate si altele, insa a avut o perioada cand a avut niste colici mai urati si am citit undeva ca produsele lactate, picante, grase si lamaia este mai bine sa fie evitate in perioada asta a colicilor, deci am renuntat la laptic. Paste in schimb pap destul de mult, pentru ca mi-a spus soacra-mea ca e bine pentru productia de laptic. In legatura cu kg nu ma pot plange, ptr ca desi nu mananc prea dietetic vad cum se duc in jos fara prea mult efort, dupa nastere aveam 78kg, iar acum la o luna deja am ajuns la 68kg, targetul meu este 61,5/62 kg de la cat am si plecat de altfel. Deci ar fi 6,5-7kg de dat jos din care mai scad 1kg ptr ca sanii sunt mai grei. Intr-o luna nu e rau. Eu ma imbrac cu hainele de graviduta dintr-un alt motiv. Atunci cand am venit in Spania nu am luat lucrurile din Belgia si acum nu prea-mi vine sa ma apuc de cumparat haine, mai ales ca dupa o perioada nici nu le-as mai folosi, pentru ca sper ca nu voi ramne la greutatea asta. de Lorena 03.03.2010 Mello motanelul iubit |
in legatura cu kg, eu raportez asaaa: inainte de a ramana, aveam 68, apoi am slabit pana la 63, asta era in luna a 4a, nu aveam absolut nici o pofta, nimic. poate de asta o fi iesit asta micu la 3200, ca spunea doctorul ca la talia mea ar fi trebuit sa fie mai mare (am 1.78cm). apoi am urcat vertiginos la 81. atat aveam inainte sa nasc. m-am trezit apoi cu 10 kg mai putin, in prima saptamana. vaai, niciodata nu m-am simtit atat de slaba!!! imi simteam talia de viespe si stomacul lipit de spate. asta a fost o senzatie temporara, acum de exemplu mi s-a cam lasat burtica, de parca as fi in 4 luni insarcinata. la 71 ma mentin de aproape 3 luni. nu fac nimic deosebit. am zile cand abia apuc sa mananc, ca stau dupa copil. eu as vrea sa ajung la 65, aia e greutatea ideala pt mine. mai putin si as arata scheletic aproape. am de mers la o nunta pe 15 mai si nu stiu daca mai incap in rochiile pe care le am deja, ca nu as investi in asa ceva acum. problema e la piept, ca acolo m-am marit, in rest incap cam in toate.
asa cum s-au pus, in 9 luni, tot asa o sa se si duca. eu zic sa nu va agitati prea mult. ideea e sa nu mancati prostii degeaba. ca de mancat trebuie, crestem un pui de om, nu?
mama lui STEFAN
ana_g spune:
citat din mesajul lui carmita_baby Ana_g citisem intr-una din postarile tale ca ieri a fost ziua sotului tau. Sper ca nu ma insel. Sa iti traiasca si sa fiti toata viata fericiti impreuna, alaturi de puiutul vostru! de Lorena 03.03.2010 Mello motanelul iubit |
multumesc!! fie ca noi toate sa fim fericite alaturi de cei dragi o viata intreaga. multi ani fericiti si sanatosi si pentru ana (e o scumpa) lui cris.d! un buchet de
mama lui STEFAN
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Ruxita
... si noi, si noi pe 1 mai... si am incercat vreo 4 ani la rand, nimic frate... de 1 mai am mers intr-un bar in care a promis sa ma duca inca de pe cand abia ne cunoscusem (cu specific) pentru a transa problema divortului - haha! ce-am mai transat-o! Caius www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos |
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)