Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 6
Alysh spune:
Laurita, as fi cea mai fericita sa fim colege!!! Sigur ca mergem impreuna!! M-am interesat in stanga si-n dreapta, la Cantemir e modulul acreditat, de fapt sunt ambele module I si II care se fac intr-un an. IN alta parte se fac in doi ani. Plus ca din cate am inteles nu e f greu, practic te pregatesti pt examene dar la cursuri nu esti obligat sa mergi mereu.
SI peste vreo doi ani, poate reuseste mama sa ne ajute pe amandoua, mai e, oricum.
Danicris, sa-ti traiasca dolofanica ANDRA ELENA, sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa. Si, stai linistita, trece si depresia.
cu drag!
ALI, mami de Vlady si
29+ cu
Luca
Reallaura spune:
Ali super, ce bine!! Lasa, macar sa fim colege si vedem noi dupa!
abia astept
Danicris felicitari, imi pare rau de depresie, lasa ca trece, e normala, si eu am avut!! si ma astept sa am. hormoneii, nci un motiv extern! Ai o bblusha mare si sanatoasa! sa va traiasca!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
36+
Ilinca Sabina
AMR 20 de zile
cleo78 spune:
ouale gata,pui shangai gata aluatul de pasca creste, ciorba e pe foc, friptura o fac deseara, cu aspiratorul da tati. Ce ar mai fi de facut? miine dim. vrem sa iesim in Herastrau. Anyone interested?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Andra ELena, sa fii sanatoasa si mincacioasa (nu ma indoiesc ca esti de altfel
), iar mami sa se refaca cit mai repede si depresia sa nu apara
!!!!
Sis, haioasa cu curcanul ala care se da la tine...Brr, nici eu nu l-as transa. SIncer. Auzi tu, ia mai pune-l pe B la treaba ce-i asta, n-am inteles??? Ooof, daca ati veni si voi linga noi as muri de fericire...
Doloress, superbe peisaje, na ca mor de chef de calatorii acum. Si anul asta nu pupam nimic. La anul sigur, cu nepoteii si cu Sis.
Alysh, Sis, pe mine ma bate gindul sa fac un master de relatii internationale ceva...Chiar vreau sa ma interesez..SUnt cam pe linga cu facultatea mea d ejurnalism. Pe linga...orice vreau sa zic..
DanaH, ofof, sanatate multa parintilor. E greu, imbatrinesc si ei, se inmultesc problemele...La noi vad ca vor sa scoata astia gratuitate si compensate la retete...Las sa dam noi bani pe medicamente cit cuprinde ca deh...Oof, viata!!
Ylari scumpa, ce se mai aude cu CM? Sau cu testul??Ai mai facut?
Ah si Alysh, stai linistita ca se va adapta, nu vei avea probleme...e mai greu acum, e foarte adevarat, dar se va adapta!
Esme...wow, ce de mincaruri pregatiti. Noi mai nimic, de altfel nu mincam miel, cozonac nu as face ca l-as termina singura. AVem oua rosii , fac fruptura de pui si asta e. Cozonac cumparam. Miine oricum suntem in vizita la gratar, deci n-are rost s ama agit prea mult...
Ai mei dorm dupa o cearta , lacrimi, palma la fund lui Matei. Bai, face niste crize e ceva de groaza, era cu kk-tul la fund si nu voia sa-l schimb, se tavalea pe jos ziceai ca-i apucat...Probabil si de la oboseala, dar ma enerveaza de nu se poate cind nu reusesc sa comunic cu el. Are crize f dese, cind vreau sa-l schimb de pampers, sa-l imbrac, sa intram in casa de afara...Nu stiu ce sa-i mai fac...Sper doar sa treaca perioada asta...
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Adriana_78 spune:
Salutari si de la noi!
Am ajuns cu bine la Viena. fetele au fost cuminti in avion, biata Annika a facut febra pe drum si din transparentii mucii s-au transformat in galbeni.
O indop de nu stiu cate zile cu globuli, siropuri de tuse, ceaiuri de tuse si nimic - aduce Lara asta niste virusi de la gradi
- s-au smecherit, nu mai se sperie de un ceai amarat.
Acum eu cu ea stam in casa, sa ii mai treaca nasul
Felicitari Dani! Refacere rapida si o fetita cuminte si mancacioasa!
Cleo, sa fie cu noroc noul job!
Cu sau fara masa bogata, va doresc tuturor o zi frumoasa maine, cu liniste in suflet si in case!
Simonix spune:
Fete dragi
PASTE FERICIT va uram si noi, sa aveti parte de zile linistite si frumoase :)
Dani - FELICITARI, sa fie sanatoasa Andra 

Noi ne pregatim de plecare, la 8 seara avem avion, bagajele inca nu sunt gata hihi :) In rest a venit iepurashul cu trei animalo-masinutze si o familie intreaga de cartofi !!! 

Super haios :)
Ne auzim in Romania, acasaaaaaaaaaaaaa 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
chinabulina spune:
bun venit, andra elena! felicitari, danicris, sa fiti sanatosi cu totii. te pupam! cand vede MsBB cum o cheama pe sorelina lui rasfatel, face pe ea
, ca o cheama ca pe fi-sa, andra elena cristea
. iar andra de MsBB spune si frumos cadn o intrebi cum o cheama, "anda chistea" de te topesti 
multumesc, fetelor, pentru vizionare si aprecieri 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
MsBB spune:

BUN VENIT,ANDRA ELENA
!
Sa ai parte numai de fericire, sa fii sanatoasa, vesela si plina de noroc in viata!
Mamico 

, FELICITARI , multa sanatate, recuperare usoara si crestere usoara, mult laptic si multa fericire in noul format
. Ma bucur extraordinar de mult pt voi! Sper sa treci usor peste depresie, sunt sigura ca cei doi pui te vor ajuta in sensul asta!

P.S.
, stiu ca n-are nici o revelanta dar sunt de-a dreptul
si , normal, bucuroasa
sa aflu ca sorelina are EXACT acelasi nume ca mandra mea
Dat fiind faptul ca s-a nascut pe 20 mai, cu o zi inaite de ziua Sf.-lor Constantin si Elena si Andra noastra a primit numele Elena ![]()
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
MsBB spune:
vecino, m-ai "citit"

, chiar ca
, am picurat direct cand am vazut
, nu-mi venea sa cred, am mai citit de 3 ori
si m-am lamurit ca nu-i oboseala "divina "
ci chiar asa se numeste sorelina
. Te
si ne vedem diseara!
Sanatate multa Annikai si shedere placuta la Viena, Adriana!
Drum bun, Simonix, sa va priasca vizita si lasati virusi de Ro. in pace, da?
. Is ai nostri, da? Si nu-i dam la nimenea ![]()
Profit daca tot sunt la capitolul urari sa va urez tuturor un PASTE FERICIT 

, va doresc ca aceasta sarbatoare sa va gaseasca fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi!
Va
si fug ca nu ma lasa deloc deloc mandra !
MsBB spune:
inca unu si ma duc 
fataaaaaa
, nu vrei sa fii prietena mea
vad ca io-s singurel
bing-bang 

noastra!