Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetelor, va urez si eu de azi un Paste fericit si insorit!

parca vad ca maine nu mai am timp sa intru, desi munca cea mai grea am facut-o azi. adeca: drob si cozonaci.
maine mai fac o ciorba de miel si friptura, plus o salta de cruditatzi (la cererea expresa a consortului,si merita,maca-l-ar mama, ca ce a mai framantat azi la cozonaci si ce a mai tocat la drob....) si cred ca si o prajitura cu ceva albus, paote chiar niste bezele, ca mi-au ramas vreo 16 albusuri in frigider de la cele doua portzii de cozonac.vad eu cum le ametzesc.

si nici nu stiu de ce fac atata mancare, ca noi pastele asta ne-am propus sa fim musafiri. asa ca o sa ii colindam pe toti.evident ca duc cate un cozonac, cate o pasca, o friptura de miel,dar tot ne mai ramane si acasa. vorba lu'esme,parca vad ca arunc, si urasc asta.

altfel, nu am o perioada tocami fericita.am o stare de imivine sa ma intind pe podea. si nu e de la faptul ca am stat azi toata ziua la bucatarie, ca sunt asa de vreo 2-3 zile. plus ca weekend-ul trecut am trecut prin nishte emotzii mari cu tata, care nu se simte prea bine sil-am convins cu greu sa mearga la doctor. nu stiu ce or avea parintzii astia de nu vor sa mearga la doctor.in fine, a mers si se apre ca nu e asa de grav cum credeam noi (eu deja imi facusem planuri de venit acasa),dar nici bine nu e.
si de bine ce ne-am bucurat ca nu este foarte grav, am avut accident pe autostrada la intoarcere. a intrat unu in ei si le-a facut praf spatele. bine, lasa fierul, dar s-a suparat/enervat/speriat tata si i-a fost foarte foarte rau, de nu mai putea sa respire, ii tremurau picioarele, mai sa faca un atac de cord. mamaafost mai tare, dar se pare ca pe ea au doborat-o problemele acum,nici ea nu se simte prea bine zilele astea.
uff, si e asa de greu sa fii departe si sa nu potzi sa ii ajutzi macar cu o vorba, sau macar sa fii langa ei, ca nu se stie cand si pana cand... iar imi vine sa plang. dar asta e.

hai ca inchei aici, ca nu transmit o stare prea optimista acum de sarbatori.
va pup fetelor si va urez in primul rand multa sanatate pt voi si familiie voastre, ca in rest le facetzi voi pe toate.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mama, ce se gateste pe forumul asta Spor la treaba si la mancat!
Eu am calcat hainele fetii, bagajul de spital si totul pentru botezul finutzului - de sambata viitoare. Am crezut ca iese si Ilinca sa-mi dea o mana de ajutor
DanaH scumpa, imi pare rau de necazurile tatalui tau, totusi sa privim partea buna a lucrurilor, e mai putin rau decat va asteptati...si noi am aflat recent ca tata are diabet Daca s-ar putea sa tinem lucrurile astea in mana ar fi super, dar nu avem nici o putere... Sa ne ajute Dumnezeu!
Chinabulina ce smecheroasa ai tu acolo! E super haioasa si frumoasa!
Doloress ce peisaje, m-ai terminat!ai dreptate cu mamicile de baieti.si eu vreau sa-l invat pe Mirci sa faca una alta. Deocamdata pasiunea lui aspiratorul, stersul prafului, nu ma plang... Din pacate nu s-a aratat niciodata dornic sa stranga jucarii/sa adune cuburi etc/..
Ali si eu sunt curioasa cum va fi cu amandoi...dar am sperante ca Mirci va deveni tot mai cooperant..

Mi-a adus soacramea un curcan de la tara. Frate, e cat un miel. EU nu pot sa-l transez... Mi-e ca se repede la mine...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca Sabina

AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

DanaH, pupici mii si mii iti trimit, scumpa, imi pare rau ca esti trista, imi dau seama ca iti e greu sa fii departe... Of... Doamne ajuta si sanatate multa.

La mine n-a fost sa fie nici de data asta (de fapt eram aproape sigura ca nu e bebe) au venit uratzii... Macar acum stiu o treaba...

Laurita spor la ... curcan! Moooaaaama ce buni sunt, ce buni au fost aia crescuti de soacramea, se asta vara numai curcani am bagat la ghiozdan... Eva cand vede curcanul in cartea ei cu animalutze face ,,papa-papa,, ha, ha!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Ylari imi pare rau ca nu era bb...dar vine el cand va fi momentul!!
Tu transai curcanii?? ca mie mi-e putin sila... stau cu el pe masa si nu ma incumet!

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor azi la noi au fost 25 de grade! NU-mi vine sa cred asa ceva, s-au batut recorduri, maine vor fi 27! Am stat cu Patrick in parc pana la 8 cand se intuneca si atunci am mai tras o raita prin cartier, am mancat pe malul apei, ce sa zic, sublim! Se va raci de luni, nu-mi pasa, traiesc la maxim zilele astea ca nu s-a mai pomenit asa ceva in Canada.

Dana te inteleg tare bine! Eu sunt tare departe de tara, la mine e de-a dreptul tragic cand ma gandesc. Tata e bolnav de cand ma stiu, are permanent tensiunea si 20 cu 12, se mira si doctorii cum mai functioneaza. Stau cu inima cat un purice in fiecare zi, pana primesc mesaj de la mama, sa vad ca totul e bine. Din dezavantajele vietii de imigrant.... asta este.

Ylari asta este, Doamne Doamne e acolo si are grija de noi, o sa vina si bebe2 cand o sa vrea El. Eu una m-am relaxat complet, cand o fi o fi. Speram sa fie anul asta, insa am ratat, o sa fie la anul, ca si asa anii impari la mine au fost cei mai norocosi.

Laura ai doborat curcanul? Nici eu nu prea ma bag la transat, asta e treaba lui Gabi. Ma enerveaza ca murdareste 10 cutite si 10 funduri pentru treaba asta, insa n-am putere singura.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata scumpele, poftiti

Sunt mai bine, am dormit, m-am mai linistit un pic, desi am un ghimpe cu cresa pana se va adapta Vlad. Ieri am plecat in oras si a inceput sa urle efectiv ca "Nu vleau doamna, nu vleau copii", avea o disperare in glas si in ochisori, credea ca il ducem la gradi. Offffffffff, vreau sa-l vad adaptat acolo.

Sper ca zilele astea sa ma odihnesc si sa-mi revin dupa atata stres si oboseala. Mi-am facut si singura toata curatenia de Paste.

Laurita, ce umor aveai aseara tarziu....hmm, lasa, draga mea, ca te va ajuta Ilinca, sunt convinsa, poate si Mirci, cine stie, asa ca sa nu mai depinzi de barbat
O sa incep si eu incet, incet sa mai spal din rufe pt bebe, dar abia peste vreo doua saptamani, sa le si calc. Ieri mi-am vazut nepotelul, o scumpete, dar am avut asa o strangere de inima pt cat de mic era.......si zic iar o luam de la capat. Dar e asa frumos, ca merita.

ALI, mami de Vlady si 29+ cu Luca

Mergi la inceput

Neata, ms de cafeluta!!
Ali scumpa, mi-e mila de dragul Vladi, dar o sa se obisnuiasca SIGUR, uite toti copii de pe forum, inclusiv Matei al soramii. Si eu as fi cu inima stransa...cand ma gandesc ca puteau fi la aceeasi cresa! SIgur ar fi fost in aceeasi grupa ca-i ia dupa varsta
Cu bb mic, mi-am propus sa ma bucur de fiecare momentel, sa numai astept sa faca Mirci 4 ani si ea 2 ani ca sa merge m in concedii mai linistiti etc. Sa profit cat de tare pot ca la varsta pe care o am nu stiu daca mai fac bb3!
Doloress Voiam sa-ti spun ca -mi place ce v-ati propus cu serviciile, la fel sunt si eu, nu vreau sa consacru mult timp niciodata serviciului ca de acum am copii si cel mai bine e sa lucrez undeva decent, sa-mi placa cat de cat si atat. SA am timp sa stau cu copii si familia - mama si soaramea ca B va fi non stop la sv toata ziua, m-am obisnuit...
m-a ajutat B aseara cu curcanul, cand a venit de la concert, dar el a folosit sul intreg de servetele de bucatarie, ce facuse acolo...ca nu putea tine curcanul cu mana goala...
nu stiu ce o fi si asta asa scarbos...ca doar toata ziua asta face, opereaza. Eu nici nu ma pot uita la pozele lui din operatii.
ce misto ca aveti asa temperaturi si iesiti la aer. Dupa iarna asta imi dau seama ca nu as suporta sa stau intr-o tara rece... cochetam cu ideea ca mi-ar placea tarile nordice - Norvegia, Suedia, dar nu mai stiu!

La noi sunt in jur de 17-18 grade, ca tot intreba Simonix nu e inca de pant scurti, dar pana vii tu, Simo, cine stie...speram!

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, scumpa, si eu sper si VREAU sa se adapteze, sa nu-l mia vad cum sufera ca eu vineri m-am umflat de plans dupa ce l-am lasat. Probabil o resimte ca pe un abandon, nu stiu.

Legat de bebe, da, nici eu nu stiu si nu cred ca mai fac bebe3, dar mi-ar placea enorm sa mai adopt un copil. Aici am de negociat cu Stef si oricum nu e o chestie de viitor f apropiat, peste vreo 3-4 ani, poate. Dar e visul vietii mele.

Iar legat de job, eu aproape m-am hotarat ca la anu' sa urmez un modul de psihopedagogie si apoi sa predau la univeristate, ca asistent mai intai, apoi lector si intr-un final sa ajung macar la conferentiar. Nu stiu daca as mai avea rabdare sa predau in invatamantul primar si apoi acasa sa am aceeasi rabdare cu copii mei. Asa, la Universitate, e altceva, sunt oameni maturi , te intelegi altfel cu ei si mai ales, ai mult timp liber. Pe care vreau sa-l dedic copilasilor mei. O am si pe mama profa si a zis ca incearca sa ma ia asistenta ei. Plus ca la univeristati se plateste ceva mai bine decat mizeria de la stat din invatam primar. Sa vedem, sper sa-mi ajute Dumnezeu, deocamdata e doar o idee, un proiect.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Laurita, scumpa, si eu sper si VREAU sa se adapteze, sa nu-l mia vad cum sufera ca eu vineri m-am umflat de plans dupa ce l-am lasat. Probabil o resimte ca pe un abandon, nu stiu.

Legat de bebe, da, nici eu nu stiu si nu cred ca mai fac bebe3, dar mi-ar placea enorm sa mai adopt un copil. Aici am de negociat cu Stef si oricum nu e o chestie de viitor f apropiat, peste vreo 3-4 ani, poate. Dar e visul vietii mele.

Iar legat de job, eu aproape m-am hotarat ca la anu' sa urmez un modul de psihopedagogie si apoi sa predau la univeristate, ca asistent mai intai, apoi lector si intr-un final sa ajung macar la conferentiar. Nu stiu daca as mai avea rabdare sa predau in invatamantul primar si apoi acasa sa am aceeasi rabdare cu copii mei. Asa, la Universitate, e altceva, sunt oameni maturi , te intelegi altfel cu ei si mai ales, ai mult timp liber. Pe care vreau sa-l dedic copilasilor mei. O am si pe mama profa si a zis ca incearca sa ma ia asistenta ei. Plus ca la univeristati se plateste ceva mai bine decat mizeria de la stat din invatam primar. Sa vedem, sper sa-mi ajute Dumnezeu, deocamdata e doar o idee, un proiect.

Wow super!! Sa nu incepi modulul de psihopedagogie fara mine, ok?? O sa fim colege, vin si eu. apoi vad eu unde si daca predau, dar modulul ala vreau de mult sa-l fac! si o sa fim si colege!! sa nu ma uiti! Dar te mai bat eu la cap
Oricum e o idee buna sa ai timp de copii.
Cu adoptia...e un gest f frumos, e nu stiu daca as putea sa-l iubesc ca pe copii mei, asa sunt, mi-e ff mila, ma apuca plansul numai cand ii vad, dar nu stiu daca as putea...oricum, jos palaria pentru cine poate...daca nu as fi avut bb faceam si eu asta...

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Daniela Cristea: neatza
Daniela Cristea: ieri am venit acasa
Daniela Cristea: am innebunit de dorul lui vladuc si am cerut sa plec, nu mai puteamsta
Daniela Cristea: andra elena, 3780 g, 55 cm
Daniela Cristea: a venit si laptele, numa' ca simt cum ma cuprinde o depresie mai nasoala decat la vlad
Daniela Cristea: sper sa depasesc faza asta
Daniela Cristea: te imbratisez
Daniela Cristea: pupa-le pe fete din partea noastra
Daniela Cristea: cand o sa fiu mai ok o sa intru si pe forum

Bun venit Andra Elena, sa fii sanatoasa si fericita si implinita!! Sa bucuri pe mami si pe tati! Si mult succes, danicris!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput