Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

inca unu si ma duc

fataaaaaa , nu vrei sa fii prietena mea vad ca io-s singurel bing-bang

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

sunt si io pe aici, intre ultima pasca si de bagat friptura la cuptior. Tati s-a fofilat - a zis ca face curat el si... trage chiulu .

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ANDRA ELENA -Ce nume frumos ai !!!!!!!!!!!!!!!
BINE AI VENIT !!!Sa fii sanatoasa,sa cresti mare ,sa mananci bine si sa dormi mult !
mami DANICRIS,recuperare rapida si sa scapi repede si de depresie Felicitari !

20+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Salutare si Paste Fercit si de la noi. Am aparut si noi pe taramuri canadiene, vacanta a fost super, dar tot mai bine-i acasa.

Am citit doar capitolul asta, sa vad ce-mi amintesc:
Intai si-ntai vreau sa le felicit pe mamicile de bebei nou-nascuti, Cenia, Magdone si Danicris, vreau sa le urez bebeilor mici-mici un bun venit pe lume! si sa le doresc mamicilor, taticilor, bebelusilor si fratiorilor si surioarelor mai mari multa sanatate si multa pofta de papica si de somnic.

Vreau sa o pup special pe Ylari si o imbratisare calda ptr. tine, draga mea, nu fii trista, bebe vine cand vrea el, nu cand vrem noi.

Vreau sa ii urez succes lui Cleo, care, biata de ea, vroia sa-si dea demisia si... nu avea cui!

Si la final vreau sa va pup pe toate si sa va spun ca mi-a fost dor de voi.

Incerc sa descarc pozele din camera, dar nu reusesc... nu-sh de ce, am descarcat jumate si cealalta jumate nu reusesc. O sa va pun cateva din ce am si cand reusesc sa descarc restul, va mai pun.
Victoria e un copil fff cuminte, nu-sh daca am mai spus , desi mi-a cam facut greva foamei in Cuba, dar e atat de cuminte, am avut o vacanta atat de minunata. Prima noastra vacanta de familie si am numai amintiri frumoase.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Am pus si poze pe Picassa; cine vrea sa vada (si are timp) le gasiti incepand de aici:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Cuba2010#5455961791411026658

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Desiree, am vazut pozele, sunt minunate, se vede ca v-ati simtit bine, ma bucur ptr voi! Imi era tare dor de tine sa stii
Merci
Bun venit vreau sa urez si eu micutei Andra Elena, sanatate multa si numai fericire!!! Refacere usoara mamicii, sper sa plece fuga-fuga depresia, uite pupici aici sa te simti mai bine
Si Paste fericit tuturor!!!!!!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

PASTE FERICIT FETELOR!!!

DANICRIS - FELICITAAARI! Bine ai venit pe lume Andra Elena (ce nume frumos)! Sa fiti fericiti cu totii! iar tie refacere usoara si lasa depresia ca n-ai timp de ea, ia sa vezi ce ocupata o sa fii:)

Fetelor, vreau sa va zic si eu apropo de impartirea sarcinilor in familie, pe sot trebuie sa-l implicati in toate, vrea nu vrea, TREBUIE. La al meu nu prea mi-a trebuit munca de convingere, ca m-a ajutat mereu, dar mai mult se implica de cand s-a nascut Olivia. El singur mi-a spus ca s-a schimbat ceva de cand a asistat la nasterea ei. Pur si simplu a devenit mai constient ca e tata de familie si acum asa numeroasa si ca n-are incotro. Putin cate putin si niciodata criticati, cat de putin face acolo, laude cu carul, daaa?

Am vazut poze cu Eva scumpa Victoria din vacanta, super poze, asa astept si eu sa plec intr-o vacanta, dar cine stie cand.

Chinabulina, asa da vina pe mine, dar pune-te pe treaba, da?

Adriana, multa sanatate Annikai!

Cleo, bafta cu noul job!

Simonix, drum bun si sarbatori placute in tara!

DanaH, imi pare rau de problemele cu tatal, nici al meu tata nu prea se simte bine, abia asteapta sa plece in tara sa se investigheze, sper sa nu fie nimic serios. Multa sanatate!

Hai ca maraie ala mic, ma duc sa vad ce face.

pupicI si SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Desiree, bine ai revenit. Ce poze frumoase! Vreau si eu caldura d-aia!!! Iti sta bine maronita la par...te-ai mai inchis , asa-i? Ma bate gindul si pe mine, e prea greu de intretinut deschis asa...
China, am uitat sa mentionez si pozicile voastre. Ai o fata frumoasa foc!
SI CLeo, miscare buna cu jobul, sa fie asa cum iti doresti...adica bine!
Magdone, ca bine zici cu sotii astia...Da, da laude cit cuprinde ca altfel nu se orienteaza oamenii cum tb.
Astept sa plec la inviere, copiii dorm...le pregatesc cadourile de la iepuras si ma imbrac si eu de biserica.

Si Paste Fericit si voua fete dragi! Sa ne dea Dumnezeu minti luminate spre mintuirea noastra!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Desiree, bine ai revenit. Ce poze frumoase! Vreau si eu caldura d-aia!!! Iti sta bine maronita la par...te-ai mai inchis , asa-i? Ma bate gindul si pe mine, e prea greu de intretinut deschis asa...
China, am uitat sa mentionez si pozicile voastre. Ai o fata frumoasa foc!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Asa, bine ca mi-ai amintit: am vazut poze cu Teodora, in a 2-a poza seamana atat de bine cu mami ei, Georgiana!

Nu m-am inchis (par), am bagat doar cateva suvite blonde si rosii, daddy zice ca mi-a facut Felice (hairstylist-ul meu) un picuuuut prea multe suvite albe!
De bronzat nu m-am brponzat, am avut vreme nu grozava, dar am preferat asa, decat super cald, ptr. Victoria a fost super vremea si temperatura. A fost mai cald in Canada ieri decat in Cuba (26 grade) , am venit acasa, am gasit gradina plina de flori, lalelele si zambilele iesite, narcisele inforite, of, dor mi-a fost de gradina plina de flori!

Ylari, Magda, saru-mana, multumim de complimente.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

desiree, welcome bec. Deci niste poze dementiale!!
Multumesc de urari la toata lumea - speram ca lanoul job va fi mai bine.

Voiam sa va pove ce am patit in seara asta: deci pusei friptura la cuptior, si cum faceam ultima ordine in bucatarie...rupsei fara sa vreau robinetul de sub chiuveta - la apa calda, si a tisnit apa spre mineeee...fierbinte rau. Io incercam sa pun un lighean sa strang sa nu se duca tot jos, sa inund aprt. - tati fuga la administrator sa inchida pe coloana, Mara repede sa vada ce e - dar cand a pashit in apa fierbinte: AU... asta e, Venetia.
Vecinul de desubt nu e acasa- sper sa nu il fi innundat rau...ca numai noi am strans de pe jos 2 galeti si 2 ligheane..plus ce am maturat pe scara blocului. Asta e- tevi vechi....

Edit: is franta, nu mai sunt in stare nici sa ma spal... se pune inundatia ca baie pe corp? ca de uda- eram uda si in cap, si in chiloti etc.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Hristos a inviat!!!

Desiree frumoase poze, sa ne pui si restul!! Ma bucur ca Victoria a fost cuminte si v-ati simtit perfect in vacanta... ah, ce as vrea si eu in Cuba! sa ne mai povestesti!
Cleo imi pare rau de inundatie...sper sa nu fi facut pete pe tavanul vecinului de jos...
Magdone ce mai face Olivia, s-a obisnuit cu Adam?? Mai e geloasa?
Simonix zbor usor pana aici! Nu stiu ce e aia familia de cartofi, dar ne spui tu
Msbb ce coincidenta cu numele fetitzei de Danicris
Sis eu nu am fost la Inviere ca sa nu scol copilul si maine sa fim intregi ca avem program lung. Astept sa ne vedem!
Ali iubita, ai vazut ce e la noi la odisee?? au mai nascut 2 fete! Una cu gemeni, la 37 s alta cu placenta praevia, la 35 s...brrrr!! De marti intru si eu in 38...nu prea mai am mult... Cum merge masinuta???te descurci cu ea?

Sarbatori fericite si petrecere frumoasa tuturor!
Ma duc la nani langa baieti.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca Sabina

AMR 20 de zile

Mergi la inceput