**Zmeurici de iulie-august 2009 (35)**
Uite asa am inceput:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30, 31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,53,54,55, 56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82
continuam la scutece:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35
suntem un numar de 124 mamici de zmeurici de iulie – august 2009
cu 65 si 60
ZMEURICILE S-AU COPT
24 august:Razvan Alexandru (3000 g, 50 cm, apgar 9, natural fara peridurala la mat. din Medgidia) de Simina1980 (DN **.**.****)
Sarbatoritele lunii martie:
Tomide Biguga - 06 martie
Anielas - 7 martie
Steadya - 10 martie
Anemona - 12 martie
Alex@Sara - 14 martie
Alinutza78 - 16 martie
Mushil - 18 martie
Anisiap - 23 martie
Doinique - 23 martie
Greiere - 23 martie
Iuliade Micaalsa - 23 martie
Hera - 24 martie
Moniland - 24 martie
Alfa_Anca - 25 martie
Siacob - 28 martie
Romanitza - 29 martie
Camilucaci - 31 martie
Blanca - 31 martie
Ne-au fost alaturi, prietene dragi :
ingeras26a, andreiutasq, clauditzadennis, miki-miki, Catalina2307, Ioanatugs, lakrima378,
mcrissa-un baietel mult iubit acum ,alinaalexacum , roco1617acum
Cum se deschide capitol nou:
1. Te loghezi cu userul comun iulie.aug09. Parola o trimit la cerere pe PM.
2. Mergi la „Odiseea sarcinii in 40 saptamani”, intrii pe subiectul nostru, la prima pagina si dai „Editeaza subiect”
3. Copiezi toata listuta si mergi inapoi la „Odiseea sarcinii in 40 saptamani”, unde dai „Subiect nou”
4. Dai Paste la listuta copiata si faci urmatoarele modificari: - scrii la subiect „Mamici de zmeurici de iulie - august 2009” (nr.capitolului) - treci capitolul trecut in lista capitolelor de la inceputul listutei astfel: copiezi link-ul capitolului trecut, mergi la cel nou deschis, la „Mod format” pui pe „Interactiv”, mergi la butonul „Intrudu Hyperlink”, apare o alta casuta, pui nr capitolului, dai ok si apoi link-ul capitolului trecut si iarasi ok Si gata !!! Capitolul nou este facut ... Aaaa si te duci pe ultima pag. a cap. vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou ... aceeasi formula de mai sus.
Cum sa ascunzi un link [ url="aici scrieti linkul" ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]
Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
[/center]
Raspunsuri
noce spune:
Buna dimineata!
Motana cu Orajel ai incercat? Noi i-am dat noaptea trecuta lui Filip a doua oara si a avut din nou efect instant. Ce fericita am fost ca-l aveam!
Da, si mie mi-a zis inclusiv pediatra ca daca ii ies dintii mai tarziu, sunt mai rezistenti. Eu sper sa semene cu taica-su, care, seara dupa ce se spala pe dinti, mananca dulciuri si n-a avut niciodata nimic. S-a socat dentista cand s-a dus la control, nu mai vazuse asa ceva.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
blanca000 spune:
Eva tot cu stare febrila ..vine pediatra..ufff...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
MONITZA86 spune:
Neata !!!1
Astazi am fost matinale,s-a trezit pitica mea la 7 si un sfert,asa somn imi era.S-a trezit si a inceput sa ma prinda de nas ,sa-mi bage manutele in ochi avea chef de joaca.Acum a adormit.De doua zile de cand am stat mai mult afara si-a schimbat programul minsensul k adoarme seara la 9 30 si se trezeste mai devreme dimi.Probabil ca o moloseste aerul.
I-am facut aseara piure de caise uscate(le-am lasat la inmuiat in apa calduta apoi le-am blendut cu putin iaurt)a iesit o bunatate,a papat si mami.Astazi iar su sunt cam 20 de grade ,iar ne facem de cap afara.
Blanca insanatosire EVitei
Gata merg sa inmoi perdelele cat doarme bebelina mea.Mai trag cate o privire.
La multe lunite sarbatoritilor
Rares
Laura Ioana Irina Maria
Mara Nicole
Diana Elena
Darius Mihail
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
pooh spune:
Blanca,pupam micuta Eva,sa-i treaca febra!Are tepmeratura mare?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
MONITZA86 spune:
Offfff.....s-a starnit un vant afara,ridica tot praful ,se pare k anulam iesirea la plimbarica dc nu se potoleste putin.Inca doarme printesa mea.Numai asa pot sa mai fac si eu cate ceva prin casa..
Ahhh slabuta miscare astazi,a venit primavara ah?
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
bely spune:
Buna tufa
La noi ieri a plouat si a fost frig,brrr parca numai vine primavara mult asteptata
Noi ne constipam foarte tare, de vreo 2-3 sapt. doar ajutata cu supozitor sau bebegel iese, in prima parte face kk gros chiar se vede ca e constipata apoi face normal. a-ti trecut careva prin asa ceva? un sfat cum am putea remedia constipatia asta? Papa fructe la ora 11 zilnic dar tot n-o ajuta
lucialu spune:
Buna dimineata!
Motana, ce lume domle, ce lume!Aveti grija de voi!
Noce multamesc!Chiar nu mai inteleg nimicStiu ca si tu si alte mamici le-au dat zmeuricilor si brocoli(de-asta nu m-am putut abtine sa-i pun totusi un picin "tocana"pupei de legume) si sfecla rosie. In cartea pe care am trimis-o pe mailu comun(Madaiti multumesc pt ea)e un tabel la inceput cu fiecare aliment din care luna se introduce. Si acolo da verde la sfecla mai tarziu, asa ca am mai cautat si pe net si cam de pe la un an era varsta cea mai des intalnita.Uof!Asa ca am decis sa mai astept totusi.Nu spun c voi ati gresit, pur si simplu imi linistesc o goanga in cap
Blanca, sanatate si sa aflati ce are!Legat de dinti, eu stiu asa:gel gingival si nurofen dc gelu e depasit de situatie.De prefeat la nurofen sa se apeleze cat mai putin si doar cand nu se mai poate, pt ca mai mult de 3 zile consecutiv nu e voie sa fie administrat. Multam lu' DD am ramas nestiutoare pana acum in situatii mai rele cu dintisorii.Nu a fost nevoie decat de fo 2 ture de nurofen care s-au suprapus si cu ultimul vaccin.
Tre sa-mi iau si eu orajelu', just in case.
Monitza ce idee grozava cu caisele uscate.Ft buna imaginatie gastrobebeluseasca!Furam reteta ca sa nu platim drepturi de autor
Si noi ne-am trezit devreme, de fapt am avut o noapte de kko. Am pus-o in pat la 10 fara un sfertu' ca se cerea, i-am citit doua!povesti(rapunzel si tom degetel-ultima mi-a parut cam idioata, sau sunt eu prea mare? )S-a fatait cu tzitza in gura pana dupa miezul noptii, atipisem si m-a trezit(are grija sa nu dorm, da cu picioarele in mine).Mi-a sarit somnu' da' tremura carnea pe mine.Am mai botonat pe net...si de la 2 cred ca am dat tzitza din ora in oraca sunt si suzi in continuare.La 8 juma ne-a trezit de tot.Macar si-a papat fructele.I-am dat bocanel de mere,caise si iaurt,atat, ca era constipata-si e asta am probat-o prima oara, acum mi-a facut kkita ca la carte
De cateva zile se chinuie sa rada in hohote-taaaaare dulce e.
Hera a mea aterizeaza din fundic pe burtica si nu se mai ridica, adica se sprijina in cel mai fericit caz in manute.In schimb cu fiecare zi sta tot mai bine si mai mult in fundulet.
Elenada te invidiez!Noi nici pana la ungui nu am mai fost. SApoarte sanatosi gemenutii hainele!
Noi avem maine program sexi:perdele, ferestre, scuturat, sters, spalat...sta tati acasa si fac em, sper sa nu se gaseasca donsoara sa ne faca alt program
Hai ca am vb mai mult decat suficient!
Alinutza asteptam vesti, BUNE de preferat!
MONITZA86 spune:
Bely pentru constipatie e buna para sau pruna,iar din legume Stefaniei ii face tranzit foarte bine broccoli,acum depinde ce ii prieste Patriciei.
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
Giova spune:
Neatza!
am reusit sa deschid cap. nou si atat.
Cand a dormit edi am aspirat, acum e in jumper si ma bag sa citesc putin ce ati mai scris.
la cat mai multe lunitze zmeureilor de ieri:
Eva Ilinca, Stefania Alexia si Olga Ioana
si de azi:
Rares, Laura Ioana si Irina Maria, Mara Nicole, Diana Elena si Marius Mihail
ieri am fost prin oras, am profitat ca a dormit Edi si am dat o fuga la dentist la strans suruburi, firele tot nu le-au scos numai sapt. viitoare.
am cauta rochie de nasa, dar ce-mi placea nu-mi era bun si tot asa....parca vad ca vine nunta si eu tot fara...sa vezi atunci agitatie.
sera in real la cumparaturi....Edi nu are stare...mai nou urla cand nu-i convine ceva...ca acum.
asa ca merg sa-l scot din jumper si revin....cand pot.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
MONITZA86 spune:
fetelor dac vreti sa o mai vedeti pe printesa mea am pus pozele din parc de ieri.Le gasiti la semnatura
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara