Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 12
doxa spune:
lorex m-ai intrebat la cate saptamani am nascut, am incercat sa raspund in cap trecut dar nu ma lasa asa ca iti raspund aici, cu intarziere ....intrasem in sapt 40.
m-am uitat pe pozele tale sunt superbe, absolut superbe...sa-ti traiasca!!!
xela_07 spune:
Noi facem mancare din care mancam doua zile la pranz. Seara fac ceva in fiecare zi mai rapid (paste,peste,friptura,orez etc). Supe mancam in general supe crema si tine cam 3 zile. In weekend facem intodeauna ceva mai sofisticat.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
lorex spune:
multumim de complimente!!
Alex, ce privire interesanta are bb yannis!
mai zi te rog o data ca nu am apucat sa notez ce spuzitoare ti-a zis dr sa pui pt intepaturile de la operatie, ca si pe mine ma inteapa si daca nu-mi trece pana la cumatrie tre sa fac ceva...
floricel, snitzele la cuptor??? cum vine asta??? eu stiu doar la tigaie..
mamidepuiuti, eu am cautat romazulan dar nu am gasit, o sa mai caut...i-au iesit si Iuriei cateva bubitze din alea rosii pe fata...maine am programare la pediatra!
repet intrebarea: la cat timp se vad pe BB efectele unui aliment care nu-i prieste?
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
hai ioana!!!!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex [repet intrebarea: la cat timp se vad pe BB efectele unui aliment care nu-i prieste? _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
.. cred ca cel tarziu ziua imediat urmatoare!
Cand ai timp modifica la mine sapt la care am nascut.. era 37 (in mod normal, daca era sa ating termenul eram inca cu bebitza la purtator).
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
lorex spune:
si o veste mai putin buna....
Miruna Dastefei e la terapie intensiva...se pare ca are pneumonie de la un stafilococ luat din maternitate
Va rog, spuneti o rugaciune pt ea... sa se faca bine repede...uff...imi imaginez ce simte biata maama...
sa ne rugam si pt David de Lalitica, probabil ca si el are nevoie!
Doamne-ajuta-i pe Miruna si pe David sa se fac bine!!
_
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui lorex am pus cinci www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">poze noi facute de un prieten fotograf cu scula profi _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Cat e de dulce!! Pozele astea profi nu fac decat sa-i reliefeze trasaturile ingeresti!
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lorex si o veste mai putin buna.... Miruna Dastefei e la terapie intensiva...se pare ca are pneumonie de la un stafilococ luat din maternitate Va rog, spuneti o rugaciune pt ea... sa se faca bine repede...uff...imi imaginez ce simte biata maama... sa ne rugam si pt David de Lalitica, probabil ca si el are nevoie! Doamne-ajuta-i pe Miruna si pe David sa se fac bine!! _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
off,cat de rau imi pare,Doamne ajuta-i sa fie sanatosi,sa-si revina cat mai curand cu putinta
miruna david
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui lorex si o veste mai putin buna.... Miruna Dastefei e la terapie intensiva...se pare ca are pneumonie de la un stafilococ luat din maternitate Va rog, spuneti o rugaciune pt ea... sa se faca bine repede...uff...imi imaginez ce simte biata maama... sa ne rugam si pt David de Lalitica, probabil ca si el are nevoie! Doamne-ajuta-i pe Miruna si pe David sa se fac bine!! _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Doamne ma ingrozesc vestile astea!
Doamne ajut-o pe mica Miruna si pe mami!!
si pentru David!
cris_mario spune:
fetelor eu ma retrag,sa-i fac o baitza lui Mario,apoi eu,apoi micuta printesa...apoi papam,apoi nani
ne citim maine seara,sau vineri...v-am mai spus,maine fiind ziua soacrei mele,mergem la party de pe la 11 ,iar la 10 tre' sa fiu la un notar cu mama mea sa semnam niste acte
va pup si o sa-mi fie dor de voi,chiar si pt o zi
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...