Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 13
al3csa spune:
Buna ziua
Noi azi am fost la dr .. Si ne-a dat marea veste .. Am luat fix 500 gr de cand am iesit di spital .. avem 2.630 gr .. si doar 46 de cm .. ea a spus ca nu crede ca s-a nascut la 43 de cm avand in vedere ca a avut 1.200 gr .. acum nu stiu .. iar circumferinta capului este de 35 cm ..
Asta cu greutatea m-a bine dispus .. chiar este o veste maaare
Doamne ajut-o pe Miruna .. Nu imi plac vestile astea Chiar stiu ce inseamna sa ai bebelu la terapie intensiva
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex si o veste mai putin buna.... Miruna Dastefei e la terapie intensiva...se pare ca are pneumonie de la un stafilococ luat din maternitate Va rog, spuneti o rugaciune pt ea... sa se faca bine repede...uff...imi imaginez ce simte biata maama... sa ne rugam si pt David de Lalitica, probabil ca si el are nevoie! Doamne-ajuta-i pe Miruna si pe David sa se fac bine!! _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Vai Doamne......bietul puiutz...
Da Doamne sa se faca bine repede
Stafilococ luat din maternitate......doamne, daca nu-ti vine sa-i impusti pe toti..platim taxe si contributii si ce primim in schimb???
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
decenuela spune:
citat din mesajul lui cristies Fetele, si eu tot spanac am luat din piata. Ne-a facut Decenuela pofta la toate. Eu am cumparat doua kg dar nu cred ca am frunze mai mult de jumatate de kg.. Acum am pus apa la fiert... De betadina nici eu nu am stiut, ca am cumparat de la o farmacie cu laborator si era preparata acolo, deci fara prospect. Dar i-am luat sotului pentru deget d-asta de care v-am dat prospectul si mi s-au inmuiat picioarele in timp ce citeam. . Si la fel si la maternitatea unde am nascut eu... asa se facea toaleta, asa am luat de buna... Supertare placinta Alexutzzza! O s-o incerc si eu... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
spanacul mi se pare mult mai sanatos asa...io am luat buchetul , i-am taiat radacinile si au ramas si coditzele, le-am spalat in muuulte ape si...am pus p[utin unt la topit apoi spanacul la foc m,are si tot invartit...sare+lamAIE SRE II DA AROMA APARTE.
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,8 LA NAIBA
decenuela spune:
citat din mesajul lui lorex am pus cinci www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">poze noi facute de un prieten fotograf cu scula profi _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
una mai frumoasa ca cealalta..
poze
AMR....,8 LA NAIBA
Andre_lina spune:
EI SPANAC!
ce credeti ca am mancat azi?! ciorba de salata si SPANAC A LA DECENUELA, cu unt... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o grozavie!
Ma rog pt Miruna si David, mi se rupe inima cand aud dinastea! Da-le putere, Doamne!
VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
decenuela spune:
citat din mesajul lui lorex si o veste mai putin buna.... Miruna Dastefei e la terapie intensiva...se pare ca are pneumonie de la un stafilococ luat din maternitate Va rog, spuneti o rugaciune pt ea... sa se faca bine repede...uff...imi imaginez ce simte biata maama... sa ne rugam si pt David de Lalitica, probabil ca si el are nevoie! Doamne-ajuta-i pe Miruna si pe David sa se fac bine!! _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
offf..doamne....doamne ajuta...dragele de ele..
poze
AMR....,8 LA NAIBA
xela_07 spune:
Doamne ajuta! Si nu a avut alt simptom pana acum?
Dar de David ce se stie exact?
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 alexxutza foarte frumosi sunteti..................... da la voi cate grade sunt afara??????si lamaii superbi!!!!!!!!! lorex...idem.........super misto poze o sa pun si eu ca am facut azi cum am fost in parculetz........... Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
alea de la pozele din avion pan la pozele cu lamai sunt in grecia :) o sa scriu sa se stie, si erau 20 de grade
de Yannis
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui cristies Hai ca am reusit sa fac si eu casa sa arate cat de cat... Si gaza tot miorlaita este. Sa zic si eu ceva, ca sa nominalizez nu am timp acum. Substantele de curatat... ce scrie ca se foloseste cu manusi nu se foloseste pe suprafetele care intra in contact cu mucoasele decat foarte foarte foarte diluat cand nu mai are niciun efect de curatare ci doar de dezinfectare. Dar mai bine nu riscati. Clorul din majoritatea produselor este extrem de toxic. Vroiam sa fac un rezumat, dar va las sa cititi www.fitermanpharma.ro/index.php?p=products&id=78" target="_blank">prospectul de la Alinan. Cand a inceput gaza sa nu mai doarma ziua deloc am aflat de el si doctorita mea care e homeopat a zis ca pana la 6 luni nu se foloseste si ca nu tot ce e din plante e neaparat fara reactii adverse, ca doar vracii indieni tot din plante faceau si leacuri si otravuri. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
poze
evyme spune:
Buna.... seara! Noi am ramas in urma cu cititul, ca aseara bebe a fost agitat (n-a prea plans, dar a trebuit sa stau cu el tot timpul...
Astazi am iesit si noi afara, ca tot s-a intors soarele, iar acum se pare ca vom repeta programul de aseara...
Acum sta mufat la tzitzi, desi a mancat la 16.00 si apoi la 18.00
Merg sa citesc din urma, ca am ramas la cap. trecut
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian