Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 14
gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea cris.m.... nu trebuie sa multumesti! crede-ma... pt mine esti o eroina! io cu un copil, cu soacra in casa... cu mama la dispozitie oricand, si... ma satur asa repede... si nu am vreme de nimic, si sunt si comoda... si in afara de pompat pana imi scot si ochii, nu mai fac nimic! si acum, mi-e o foame de crap, am papat pop-corn, sa nu mor de inanite, dar... pas sa reusesc sa fac ceva de mancare. astept sa vina bietul sot sa ma scoata la shaorma, altfel... ma vad cu pielea pe bat. si tu... 2 copii, uneori 3, casa, masa, CALCAT!!!, muult calcat, toate alea... si mai ai si vreme de forum, unde eu lipsesc cate o saptamana asa... fara macar sa deschid laptopul! zau ca femeile ca tine ar trebui sa fie decorate!!! Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Plateea, daca n-ai avea incotro sigur te-ai descurca sa le faci pe toate. De curand soacra-mea nu a mai putut sa im faca frecvent mancare asa ca am ramas singura. La inceput m-am disperat dar am observat ca ma descurc incetul cu incetul. Acum le fac pe toate si culmea, imi ramane putin timp si pt mine.
poze
evyme spune:
Plateea, da papam cu bibe avent; cand stiu ca plec pentru mai mult timp de acasa ma mulg inainte, ca sa evit sa alaptez in public
Cat despre silueta... Am facut tot posibilul cat am fost sa nu pun mult pe mine, pt ca eu nu pot tine cure de slabire, si stiam ca-mi va fi greu dupa ce nasc... asa ca n-am luat decat 9 kg, din care 6 le-am lasat la spital, iar celelalte trei s-au topit in primele doua saptamani... De atunci n-am mai reusit sa scad, dar nici nu ma stresez prea tare... Stiu ca la vara o sa dau jos cateva kg usor...
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
lorex spune:
Xela, Miruna avea febra si nu papa. Au dat greu de capat ca nu stiau ce are!!
Mi-ati facut pofta de gatit si cum matza mea doarme de cand am venit de-afara de pe la 5 si ceva ...am reusit sa-mi pun niste paste cu branza la cuptor, am facut ceai de taratze pt baitza ei, ceai de fenicul pt mine, am spalat vasele, am facut curat in bucatarie si am stat si pe forum
Multumim de complimente Rebiana si Decenuela!
Azi ducem patutul ei in camera la noi sa incercam dezlipirea de mami
macar cele 3 ore de somn de dupa baitza sa doarma in patut la ea...daca or mai fi 3 ca dupa cat a dormit acum....tare ma tem ca la noapte avem show...
am uitat sa va spun..asnoapte a fost prima noastra noapte cu colici..nu prea urate dar...e prima noapte in care s-a foit la greu de burtik...nu a plans dar a scancit intruna si s-a foit si schimonosit...mititica..
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Vai Doamne......bietul puiutz... Da Doamne sa se faca bine repede Stafilococ luat din maternitate......doamne, daca nu-ti vine sa-i impusti pe toti..platim taxe si contributii si ce primim in schimb??? mami de strumfita scumpa Daria-Ioana pozicile mele |
mi-e asa de frica...ca si eu am stat in aceeasi maternitate..
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
Alexutza si zici ca am voie sa fol Diclofnac daca alaptez???
ca asa ma doare un muschi la spate..
_
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lorex si o veste mai putin buna.... Miruna Dastefei e la terapie intensiva...se pare ca are pneumonie de la un stafilococ luat din maternitate Va rog, spuneti o rugaciune pt ea... sa se faca bine repede...uff...imi imaginez ce simte biata maama... sa ne rugam si pt David de Lalitica, probabil ca si el are nevoie! Doamne-ajuta-i pe Miruna si pe David sa se fac bine!! _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
DOAMNE AJUA-I SA SE FACA BINE!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
evyme spune:
citat din mesajul lui lorex am pus cinci www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">poze noi facute de un prieten fotograf cu scula profi _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Superbe!!! Iuria este frumoasa foc
fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua Noi azi am fost la dr .. Si ne-a dat marea veste .. Am luat fix 500 gr de cand am iesit di spital .. avem 2.630 gr .. si doar 46 de cm .. ea a spus ca nu crede ca s-a nascut la 43 de cm avand in vedere ca a avut 1.200 gr .. acum nu stiu .. iar circumferinta capului este de 35 cm .. Asta cu greutatea m-a bine dispus .. chiar este o veste maaare Doamne ajut-o pe Miruna .. Nu imi plac vestile astea Chiar stiu ce inseamna sa ai bebelu la terapie intensiva de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
felicitari pt crestere!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
Beatrice1982 spune:
am mancat un T
si nu ma lasa sa editez....
DE CE???????????????????
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 am mancat un T si nu ma lasa sa editez.... DE CE??????????????????? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
poate ca sa nu ne faci pofta?!!
VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele