Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

lorex sunteti tare frumoase amandoua

miruna

david

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

am pus cinci www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">poze noi facute de un prieten fotograf cu scula profi

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Superbe pozele!

poze

Mergi la inceput

pt Miruna. Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua

Noi azi am fost la dr .. Si ne-a dat marea veste .. Am luat fix 500 gr de cand am iesit di spital .. avem 2.630 gr .. si doar 46 de cm .. ea a spus ca nu crede ca s-a nascut la 43 de cm avand in vedere ca a avut 1.200 gr .. acum nu stiu .. iar circumferinta capului este de 35 cm ..

Asta cu greutatea m-a bine dispus .. chiar este o veste maaare

Doamne ajut-o pe Miruna .. Nu imi plac vestile astea Chiar stiu ce inseamna sa ai bebelu la terapie intensiva

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Asta e o veste buna. Felicitari! Si la mai mult!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

noi am fost afara pana la 6 1 ora juma....a fost f cuminte pana l-a apucat o criza de plans...ce plans....urlat...tata=kk....nik..i-am pus un compres rece pe vaccin..s-a mai calmat. i-am fc baie cu apa incalzita...a urlat...i-am fc destul de repede..fara cremuit...acu e la tt..bine ca vrea...

mi-e o mila...tempare 37.5 oare sa-i pun ceva sau sa mai vAD..

bea...iti faci prb cu un t...io stiu sa scriu bine romaneste insa ...n-am chef sa ma corectez doar daca e greseala de ortografie...la conditiile in care scrim...important e sa se inteleaga....

cu papa..mie imi place mult sa gatesc dar am inceput sa fac minuturi.si nu ma mai stresez asa tare ca asta e voie asta nu si e mai bine. dar nu mai am timp de mancaruri complicate, de fapt eu am mic dej si cina..adik la 9-10 sau cand imi da voie jiji si 6 cand vine tasu.

gratare: ceafa slaba, vita, pui, peste cu garnituri: salate, spanac cu lamaie, piure(renunt k ingrasa desi e bun),
supe de pui cu galustele...si din carne ciulama, mai fac piept de pui inabusit cu sos de rosii si mamaliga, peste in folie la cuptor, supa de chimen cu crutoane, am fc chiftele de pui cu mancare de dovlecel cu smantana sau gulii la fel...nu mai stiu...oricum..f f rapide...sdesi io de 3 zile fara paine...legume, carne iar azi lactate si oua.....maine peste..se si mananca. am shalau...fac la cuptor pt je si prajit cu mujdei si mamaliga pt jijijmare...dar voi lua si eu o gura..

am scris atata de mancare...ca simt un gol in stomac..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,8 LA NAIBA

Mergi la inceput

DECENUELA 37,5 nu e febra ci temperatura normala. Febra incepe de la 38 in sus, asa ca eu zic sa nu dai nimic copilului. Plus ca seara temperatura e un pic mai mare decat in timpul zilei.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

bravo luptator de Al3csa...imi place de tine! vrei sa-i ajungi din urma pe pufuletii astia mai grashi

gratiana, mamidepuiuti, evyme, multumim!

cred ca maine va arat si invitatia de botez

_

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

noi am fost afara pana la 6 1 ora juma....a fost f cuminte pana l-a apucat o criza de plans...ce plans....urlat...tata=kk....nik..i-am pus un compres rece pe vaccin..s-a mai calmat. i-am fc baie cu apa incalzita...a urlat...i-am fc destul de repede..fara cremuit...acu e la tt..bine ca vrea...

mi-e o mila...tempare 37.5 oare sa-i pun ceva sau sa mai vAD..

bea...iti faci prb cu un t...io stiu sa scriu bine romaneste insa ...n-am chef sa ma corectez doar daca e greseala de ortografie...la conditiile in care scrim...important e sa se inteleaga....

cu papa..mie imi place mult sa gatesc dar am inceput sa fac minuturi.si nu ma mai stresez asa tare ca asta e voie asta nu si e mai bine. dar nu mai am timp de mancaruri complicate, de fapt eu am mic dej si cina..adik la 9-10 sau cand imi da voie jiji si 6 cand vine tasu.

gratare: ceafa slaba, vita, pui, peste cu garnituri: salate, spanac cu lamaie, piure(renunt k ingrasa desi e bun),
supe de pui cu galustele...si din carne ciulama, mai fac piept de pui inabusit cu sos de rosii si mamaliga, peste in folie la cuptor, supa de chimen cu crutoane, am fc chiftele de pui cu mancare de dovlecel cu smantana sau gulii la fel...nu mai stiu...oricum..f f rapide...sdesi io de 3 zile fara paine...legume, carne iar azi lactate si oua.....maine peste..se si mananca. am shalau...fac la cuptor pt je si prajit cu mujdei si mamaliga pt jijijmare...dar voi lua si eu o gura..

am scris atata de mancare...ca simt un gol in stomac..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,8 LA NAIBA

Suna interesant supa de chimen cu crutoane... De fapt, mie imi plac crutoanele Oricum, nu postezi reteta aici, daca tot zici ca se face repede?

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

am mancat un T
si nu ma lasa sa editez....
DE CE???????????????????

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

poate ca sa nu ne faci pofta?!!

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

_

Mergi la inceput

DECENUELA vreau si eu reteta de la supa de chimen. Si apropo de sos de rosii: in maternitate ne-au spus fara supa de rosii sau sos de rosii ca nu e bun pt bebe. Eu nu am incercat sa mananc si nici nu vreau sa risc.

poze

Mergi la inceput