Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 16
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela noi am fost afara pana la 6 1 ora juma....a fost f cuminte pana l-a apucat o criza de plans...ce plans....urlat...tata=kk....nik..i-am pus un compres rece pe vaccin..s-a mai calmat. i-am fc baie cu apa incalzita...a urlat...i-am fc destul de repede..fara cremuit...acu e la tt..bine ca vrea... mi-e o mila...tempare 37.5 oare sa-i pun ceva sau sa mai vAD.. bea...iti faci prb cu un t...io stiu sa scriu bine romaneste insa ...n-am chef sa ma corectez doar daca e greseala de ortografie...la conditiile in care scrim...important e sa se inteleaga.... cu papa..mie imi place mult sa gatesc dar am inceput sa fac minuturi.si nu ma mai stresez asa tare ca asta e voie asta nu si e mai bine. dar nu mai am timp de mancaruri complicate, de fapt eu am mic dej si cina..adik la 9-10 sau cand imi da voie jiji si 6 cand vine tasu. gratare: ceafa slaba, vita, pui, peste cu garnituri: salate, spanac cu lamaie, piure(renunt k ingrasa desi e bun), supe de pui cu galustele...si din carne ciulama, mai fac piept de pui inabusit cu sos de rosii si mamaliga, peste in folie la cuptor, supa de chimen cu crutoane, am fc chiftele de pui cu mancare de dovlecel cu smantana sau gulii la fel...nu mai stiu...oricum..f f rapide...sdesi io de 3 zile fara paine...legume, carne iar azi lactate si oua.....maine peste..se si mananca. am shalau...fac la cuptor pt je si prajit cu mujdei si mamaliga pt jijijmare...dar voi lua si eu o gura.. am scris atata de mancare...ca simt un gol in stomac.. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,8 LA NAIBA |
..shalau....inainte nu-mi placea peshtele...acum as manca in fiecare seara...ce te schimba maternitatea dom'le..
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
ma duc in pat ca-s obosita si ma doare un muschi pe dupa gat...o fi ala? sternocleidomastoidianu'?
ne-auzim tomorow..
nb schimbul 3
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
aaaa...mi-am amintit ceva...ma tot tin sa-i spun catalutzei ca eu mi-am calmat mastita anul trecut cu masaje cu ulei de nuca si pastilute din luminita de seara
desigur nu era mastita de lactatie si nici nu am avut timp sa cercetez daca aceste produse sunt comtraindicate cand alaptezi, dar poate ii ajuta la ceva..
catalutza, daca vrei sa incerci intreaba medicul daca ai voie
_
decenuela spune:
citat din mesajul lui gratiana77 DECENUELA vreau si eu reteta de la supa de chimen. Si apropo de sos de rosii: in maternitate ne-au spus fara supa de rosii sau sos de rosii ca nu e bun pt bebe. Eu nu am incercat sa mananc si nici nu vreau sa risc. de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) poze |
stiu despre rosii...n-am exagerat...vad ca jiji n-a protestat.
io habar n-avem de supa de chimen, in moldova nu se face...i se mai spune supa saracului. am mancat in banat la socrela si mi-a plascut
2 linguri de ulei se incalzesc si se pun 3-4 linguri de chimen si se lasa la foc mic un pic sa se caleasca...cica...1-2 min...peste se pune 1 lingura boia dulce. daca e prea incins uleiul se arde boiaua, se innegrste si nu-i ok. apoi se pune 1 litru apa ...se fierbe 5 min si gata. eu mai puneam 1 cub knor.piper...acu doar sare. crutoanele nu le pun toate odata in farfurie ca se inmoaie..ci pe rand..in timp ce mananc.
se mwerita sa incercati...daca nu va place pierderea nu e mare
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,8 LA NAIBA
gratiana77 spune:
Merci mult de reteta. Am mancat mai demult si mi-a placut supa. Deja i-am si trasat sarcina sotului sa imi cumpere chimion.
poze
cristies spune:
Noi am papat, am facut baite si acum pe mail ca am de treaba. Dar si cu un ochi la voi.
pentru Miruna si David.
Nu-mi vine sa cred, stafilococ in maternitate... Multa putere si Dastefei.
Felicitari luptatorului nostru! Creste ca fat frumos.
Foarte frumoase Iuria si Lorex.
Si Yannis s-a facut un smecheras..
Gratiana, ai dreptate, am incurcat prospectele. www.fitermanpharma.ro/index.php?p=products&id=79" target="_blank">aici il gasiti pe cel de la baby. O sa vedeti ca e fix acelasi, doar administrarea e diferita. Ce vroiam eu sa spun este faptul ca ceaiul de tei nu este recomandat sugarilor decat in baita... Voi stiti altfel?
Eu cu editatul... am uitat multe lucruri din generala (eu de atunci n-am mai facut gramatica ) iar anturajele si limbile straine au contribuit si ele la . Asa ca daca am timp sa recitesc mesajul si sesizez greseli le modific. De cele mai multe ori insa nu le recitesc. Dar cum exista "succesuri" si "accesuri" sper sa nu va deranjeze foarte tare "dezacoardele" mele. Iar daca va deranjeaza, sa stiti ca pe mine nu ma deranjeaza sa-mi atrageti atentia. Din contra, pentru ca banuiesc c-o sa-l ajut pe Alexis la teme chiar am nevoie sa stiu cum e corect!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui cristies Noi am papat, am facut baite si acum pe mail ca am de treaba. Dar si cu un ochi la voi. pentru Miruna si David. Nu-mi vine sa cred, stafilococ in maternitate... Multa putere si Dastefei. Felicitari luptatorului nostru! Creste ca fat frumos. Foarte frumoase Iuria si Lorex. Si Yannis s-a facut un smecheras.. Gratiana, ai dreptate, am incurcat prospectele. www.fitermanpharma.ro/index.php?p=products&id=79" target="_blank">aici il gasiti pe cel de la baby. O sa vedeti ca e fix acelasi, doar administrarea e diferita. Ce vroiam eu sa spun este faptul ca ceaiul de tei nu este recomandat sugarilor decat in baita... Voi stiti altfel? Eu cu editatul... am uitat multe lucruri din generala (eu de atunci n-am mai facut gramatica ) iar anturajele si limbile straine au contribuit si ele la . Asa ca daca am timp sa recitesc mesajul si sesizez greseli le modific. De cele mai multe ori insa nu le recitesc. Dar cum exista "succesuri" si "accesuri" sper sa nu va deranjeze foarte tare "dezacoardele" mele. Iar daca va deranjeaza, sa stiti ca pe mine nu ma deranjeaza sa-mi atrageti atentia. Din contra, pentru ca banuiesc c-o sa-l ajut pe Alexis la teme chiar am nevoie sa stiu cum e corect! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Alinan baby nu e acelasi cu Alinan Kids. Plantele sunt aceleasi dar concentratia difera. Eu ii dau si ceai de musetel amestecat cu tei pt a nu se constipa din cauza laptelui praf, lucru recomandat de mai multi doctori.
poze
gratiana77 spune:
Gata, am plecat la somn ca azi am postat cat pt o saptamana. Noapte bune si ne citim dimineata!
poze
mariucasara spune:
citat din mesajul lui cristies Ce vroiam eu sa spun este faptul ca ceaiul de tei nu este recomandat sugarilor decat in baita... Voi stiti altfel? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Eu stiam ca se poate da ceai de tei nu foarte concentrat. De ce nu este recomandat? Ce efecte nedorite are?
Noi am fost la dr. si am facut vaccinul. A tipat putin cat l-a intepat si apoi a inceput sa rada la d-na dr. Are 5,500 kg si 60 de cm. A recuperat ce nu a crescut in prima luna. I-am pus o compresa rece pe piciorus iar locul intepaturii deja nu se mai cunoaste. Sper sa nu faca febra.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gratiana77
Alinan baby nu e acelasi cu Alinan Kids. Plantele sunt aceleasi dar concentratia difera. Eu ii dau si ceai de musetel amestecat cu tei pt a nu se constipa din cauza laptelui praf, lucru recomandat de mai multi doctori. de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) poze |
Alinan KIDS, solutie
Compozitie
1 lingurita (5 ml solutie) contine: 250 mg extract de musetel standardizat in apigenol, 50 mg extract de melisa standardizat in acid rozmarinic, 50 mg extract de tei.
Alinan BABY, solutie
Compozitie
1 ml solutie contine 50 mg extract de nusetel standardizat in apigenol, 10 mg extract de melisa standardizat in acid rozmarinic, 10 mg extract de tei.
Citatele de mai sus sunt luate de pe net si spun ca sunt acelasi lucru - diferenta venind din cantitatea explicata. Eu cel putin asa inteleg dpdv matematic. Poate intra Oani sa ne zica daca gresesc.
Eu una nu pot sa contest un medic ce recomanda pentru prevenirea constipatiei ceaiul de tei, doar ca eu n-am mai auzit. Dar stiu ei ce stiu...
Eu m-am bagat in discutia cu Alinanul pentru ca mi l-a recomandat cineva ca sa doarma bb meu, pe vremea cand eram disperata ca nu doarme si nu creste . Si medicul a zis NU hotarat... Daca vi l-a recomandat medicul vostru e ok...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc