Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 11
cristies spune:
Si eu gatesc zilnic. In general fac la doua zile un fel de mancare (ca de exemplu acum spanac cu carne de vita la cuptor) si in celelalte doua zile gratar (in general peste) cu garnitura de legume sau orez. Ar mai ramane o zi in care ori paste, ori vreo salata mai consistenta, ori mamaliguta cu branza... Si o oala cu ciorba/supa cu care ma lupt numai eu. Asta e saptamana.
In week-end mancam in general mai putin elaborat si mai mult pe unde ni se face foame (in general in esplanada hipermarketurilor sau in mall). Si in week-end musai o prajitura.
Ma intorc la spanacul meu.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea cris mario... ... soacra mea si-ar dori o nora ca tine... Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
si a mea
_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui cristies Eu n-am mai plecat ca mi-a adormit gaza... nu stiu de ce... cred ca s-a plictisit cat m-am imbracat eu. Acum calc... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
eu o imbrac chiar dk doarme si ies asa cu ea, macar nu face gat cand o imbrac
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui plateea cristies... te laudai la cap 12 ca vii cu o noua titulatura... te faci ca ploua, ai? bea... ce falacau frumos ai! asa are o fatuca de dulce, si niste buzite numai bune de sarutat!!! maaare don juan va sa fie!!! Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
da???
i le-as saruta eu in fiecare zi, dar totusi nu prea vreau direct pe gura......sa mai ia cine stie ce de la mine..............
mulumim de complimente..
tu cand pui poze de la botez?????????
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Si eu gatesc zilnic. In general fac la doua zile un fel de mancare (ca de exemplu acum spanac cu carne de vita la cuptor) si in celelalte doua zile gratar (in general peste) cu garnitura de legume sau orez. Ar mai ramane o zi in care ori paste, ori vreo salata mai consistenta, ori mamaliguta cu branza... Si o oala cu ciorba/supa cu care ma lupt numai eu. Asta e saptamana. In week-end mancam in general mai putin elaborat si mai mult pe unde ni se face foame (in general in esplanada hipermarketurilor sau in mall). Si in week-end musai o prajitura. Ma intorc la spanacul meu. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Si noi la fel cu weekendurile si papa, pe und apucam
dar prajitura e in fiecare zi la fiecare masa!!!
Lapticul meu..l-am gustat intr-o zi are gust de apa cu zaaaahaaar!!!
de Yannis
lorex spune:
citat din mesajul lui danasor |
Lorex
de carut adica daca merge si ca landou? da, pai numai asa am tinut-o ca numai a dormit in el
[/quote]
si mai sunt????
_
Beatrice1982 spune:
alexxutza foarte frumosi sunteti.....................
da la voi cate grade sunt afara??????si lamaii superbi!!!!!!!!!
lorex...idem.........super misto poze
o sa pun si eu ca am facut azi cum am fost in parculetz...........
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
lorex spune:
citat din mesajul lui plateea lorex... tu fata, da ce s-a transformat Iuria (mama, ce-mi place numele asta... l-as scrie incontinuu)... e o frumuste de fata! se face el bbTo mare, si sa stii ca la cat e de golan, ti-o fura daca o vede! asa ca te anunt cand s-o ascunzi bine, ca altfel... ramai orfana de Iuria inimii tale... Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
he he
_
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lorex am pus cinci www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">poze noi facute de un prieten fotograf cu scula profi _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
omg!!!sunt superbe...de fapt iuria e minunata
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
xela_07 spune:
citat din mesajul lui lorex am pus cinci www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">poze noi facute de un prieten fotograf cu scula profi _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
SUPERBE !!!
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)