Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bab boy, baby boy:)

Felicitari!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Fetele mele, am intrat sa va salut, ca nu mai am cand sa o fac. Aveti grija de voi, nasteti usor, inmulti-ti-va care cum si cat doriti, sanatate maxima si multa fericire si intelegere va doresc. La multi ani pentru Florii, zile de nastere, onomasticatii si alte alea, cu Paste cu Lumina si tot ce trebuie. Am facut o salata de urari, sa va ajunga pana ma regresez. Va pup si va imbratisez cu drag!

Si noi te imbratisam cu mare drag si te pupacim, si iti intoarcem toate urarile de bine la care adaugam mult succes, distractie cat cuprinde, drum bun, si tot ce mai ai nevoie si iti doresti de la calatoria asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Io's cu pauza de citit dar trebuia sa intru si sa va arat semnatura mea, de care sunt taaare bucuroasa.

Andreea, in 16+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Ei bravo, uite ne bucuram si noi pe langa tine! si sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Sabina, uite asa si trebuie sa fii, ceva mai optimista si cu incredere ca se rezolva. Sigur homeopatele nu au cum sa faca rau. Iar tu lasa gargaunii, depresia si forumul, si apuca te de compozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Neatza si de la noi! Va salut cu drag pe toate in special pe Yaia si ii doresc nastere usoara...daca nu cumva a nascut ca eu asa am visat azi noapte Deja imi povesteai cum a fost si traiam si eu simtirile tale...

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Andreea, ce bine ca totul e bine! Bravo, ne bucuram langa tine de minunea de & din burtica!

Sabinel, mi-esti foarte mult in ganduri. Si eu cred ca alternativele astea sunt o sansa grozava. Tzin pumnii sa raspunzi iute la tratament, ca daca vezi c-o iei pe deal in sus, si psihicul altu' e! Vezi ca mintea ta trebuie sa ajute trupul acuma, deci: fruntea sus, incredere! Ia baga o compozitzie, vorba lui Rox.

Crishtina, ce mai fac puii tai? Niste poze... ? [cersit]

Noi am avut o noapte ceva mai calma, ceva mai putzin muci, suge mai bine. Cred ca am trecut de peak. Am dormit inlantzuitzi ca mangustele si de dimineatza e doar un zambet.

Nu stiu cine a dat cafeaua asta cu lapte condensat, dar e grozava!

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
De Tudor ce ne mai povestesti?

Mare lucru nu am de povestit: gradinita, casa...nimic iesit din comun. Cand mergem sa-l luam de la gradinita, il gasim, evident, in mijlocul celei mai mari balti din curte, ca de, ai inceput sa se topeasca si aici zapada. Si se joaca cu o placereeeee! E dulce, cuminte, se joaca singurel, mai vrea parteneri la tren sau la joaca cu masini. Are momente cand ne testeaza limitele, dar stam fermi pe pozitie si invata. Il supara ultimul dinte, dar se simte sub gingie, deci in curand sparge si scapam pana se schimba astia de lapte. Deja a trecut la facut la wc cu adaptor, accidentele se intampla rar, mai ales cand e prins de cate un desen animat. Cere in fiecare moment desene animate si are o mare pasiune pentru 'laptic la canitza', dar 'nu la michiunde'. Insa nu-i mai dam rece ca de cateva zile tuseste iar.
Cam asa e viata lui, dar probabil se va schimba curand, cand va fi si Bebelina! Oricum, ma pregatesc sufleteste pentru faze ca cele descrise de tine cu 2 copii.

In incheiere, o perluta a lui Tudor.
Dimineata, face pipi si eu ii spun:
- Manca-l-ar mami pe el de guguloi! Sa manance mami cuculeana lugojana?
Tudor:
-Nu, mami nu papa cuculeana lugojana, mami papa papa bun!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali
cand sant ok cu bibiloiul mai dau un semn

Iti doresc sa treci repede si cu bine peste perioada asta grea. Bine ca macar copii iti dau motive de bucurie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Fetele mele, am intrat sa va salut, ca nu mai am cand sa o fac.

Drum bun, Annisio!
Eu sper ca acolo, dupa acomodare si fiind fara baietii tai, nu o sa ai altceva mai bun de facut cu timpul liber dect sa intri sa ne mai scrii noua!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Io's cu pauza de citit dar trebuia sa intru si sa va arat semnatura mea, de care sunt taaare bucuroasa.

Andreea, in 16+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Felicitari pentru cuculeana numarul 2! Sa fie sanatos si sa vina la termen!

Mergi la inceput