Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Piciulik, esti de multe milioane mami, de multe ori s-a intamplat ca numai citind ce scrii sa ma incarci energetic, imi dau seama d=ce minune esti langa cei ce-ti sunt aproape fizic si mai ales pentru baietii tai dragi ! Printul este un scumpic dulce iar Michael e super-sef, se vede de la mare departare ce multa iubire va poarta !Multa sanatate !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Off, Picio...ce mai trageti cu bolile! Sanatate multa!
Si Radu are niste cearcane...pana la brau! Dar copii sunt adorabili...Micha chiar si cand plange! e prima data cand il vad plangand in poze.

Radu zice ca 'i s-au infipt cearcanele sub ochi, nu mai scapa un an de ele.' Deh, atunci era si cu jet lag, si racit... dar cam asa e si acuma.
Multzumim peentru complimente pt tragedian!
De Tudor ce ne mai povestesti?

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Multzumim tuturor pentru cuvinte frumoase - scuze ca nu detaliez, dar eu-s la un deget, cu Alex pe bratz. Papa destul de ok si ma bucura tare.
Papanash, mi-era dor de tine! Regasit ieri tricoul cool de la tine - sper sa-i vina si vara asta!

Pupici si o noapte linistita tuturor!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei mamicutelorAlice, Erina si Cr!issinbun!

De cand n-am mai intrat si recunosc ca nici macar n-am mai aruncat nici macar un ochi...cand sant ok cu bibiloiul mai dau un semn

Juniorul e tare bucuros ca va intra in vacanta saptamana viitoare...la scoala e din ce in ce mai constiincios, chiar ma mir ca reuseste sa se concentreze
Pitica creste, vorbeste si comanda nonstop "generalul casei"...i-am facut inscrierea la gradi, din sept va deveni "scolarita", tare mai vrea sa stea cu copii, dar nu si cu educatoarea
Aprofitam din plin de venirea primaveri , ca tare a mai fost lunga iarna asta.

numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetele mele, am intrat sa va salut, ca nu mai am cand sa o fac. Aveti grija de voi, nasteti usor, inmulti-ti-va care cum si cat doriti, sanatate maxima si multa fericire si intelegere va doresc. La multi ani pentru Florii, zile de nastere, onomasticatii si alte alea, cu Paste cu Lumina si tot ce trebuie. Am facut o salata de urari, sa va ajunga pana ma regresez. Va pup si va imbratisez cu drag!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Kriss , cum sa lasi fata cu tatal in vacanta??Pai nu vine cu saptamanile, adik nu se ocupa, nu e interesat...aici nu exista asa ceva mai ales din cauza varstei.
Iti faci multe probleme ptr alti, dar la tine cine se gandeste?
La partaj ii revine si copilului ceva?Cum e legea in Ro?
mamica puternica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Annisa, drum bun, si totusi sa ne scrii ca aia ajuns si cum, te dsitrezi:)

te pupa baba tare, apasat!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sabina balerina, iti doresc surplus de optimism si incredere in tine!!!! Baga doze letale de fericire si vei reusi.

http://www.youtube.com/watch?v=EaqaMkeSiP8

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pai n-am apucat sa va povestesc.
Am fost ieri la un nenea nebun, da destept.
Un naturisto-homeopat cu diplomele oficiale(alea de la Colegiul regal din Londra samd, deci fara sarlatanie)

Asta zice tot asa de natura infectioasa a problemei, ca n-am niciun gargaun in cap, ca viata mea e super misto si ok, ca las prostiile, si ca ma rezolva cu grau si orez:D

Asadar o facem si pe asta.
Nu se poate intrerupe cortizonul, asta e.
Insa trec 2 saptamani pe Oshawa cu ceaiuri si niste tincturi si rau nu-mi face in niciun caz.

Am primit si raspuns de la prietena mea, cat de curand voi merge la Viena la profu ala care tot asa considera, ca sunt supradozata cu medicamente.
Probabil ca undeva dupa Pasti plec, asa e logic.

Intre timp au plecat puii la Busteni, Sofia vine duminca seara cu junioru si mama vine la mine 4 zile sa o duca la scoala si etc etc etc.

Iar saptamana viitoare merg si eu cu fata la munte 10 zile. Baietii raman acolo pana se termina vacanta la copilasi (pe 11 aprilie), venim toti acasa atunci.

cam asta facem noi:)

Am citit tot, sa stiti.
O imbratisare pentru piciulika si kriss.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Io's cu pauza de citit dar trebuia sa intru si sa va arat semnatura mea, de care sunt taaare bucuroasa.

Andreea, in 16+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput