Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
Deci, neata! De la munca, pe care am parasit o aseara la ora 8. Parca nici nu am plecat. Azi trebuie sa rup usa ca ma duc la sport, mai ales ca am invitat si o prietena cu mine. Dar deh, intalnire planificata si azi, sper sa nu se intarzie.
Asa ca ma duc sa prestez cu zel, dupa ce mi-am luat portia copioasa de ras la citirea unei zile cap-coada a mamicii Piciulika. Foarte adevarat, ce sa mai. Nu ca succesiunea ar fi mult mai diferita pe masura ce cresc copiii, poate doar la sectiunea supa si sters la fund sa fie inlocuite pe ici pe colo cu alte actiuni. Aaa, si creste numarul de strigaturi. Nu doar nu te speria sau nu umbla acolo. Mai apar si strange jucariile, nu mai alerga pe scari, nu va bateti pe cereale, etc etc.
Si da, se pot face foarte multe cu o singura mana, si de fapt se pot face lejer 2 actiuni diferite, fiecare cu cate o mana. ![]()
In final un
mare pentru Kriss! Mai bine si mai realist decat a zis Picea eu nu am ce grai.
O zi super sa aveti!
mandarinutza spune:
Buna dimineata si de la noi!
Piciulika, multa sanatate baietilor!
Yaia, iti urez nastere usoara ca vad ca esti foarte aproape de termen.
Kriss, draga mea, trebuie sa te gadesti in primul rand la tine si la fata, nu acorda prea multa importanta micilor neintelegeri cu socrii, nu lasa asta sa te afecteze. Daca sunt in varsta si se deplaseaza greu atunci poti sa o mai duci si tu din cand in cand sau sa il rogi pe fiul lor sa vina sa o ia si sa o duca la bunici. Daca se pot deplasa, chiar nu vad de ce nu ar vei sa mai scoata fata la o plimbare. Tu esti o mamica deosebita, inteligenta si se vede ca te gandesti la fericirea fetitei – vrei sa pastreze legatura cu taticul si bunicii, ceea ce este minunat. Chiar daca socrii, fostul nu au iteles asta pana acum, cu timpul probabil ca relatiile se vor mai armoiza de dragul fetei.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 21s+
Poze
mandarinutza spune:
Sabinutz, sa porti sanatoasa noii pantofiori.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 21s+
Poze
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Sanatate multa! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, iti urez nastere usoara ca vad ca esti foarte aproape de termen. |
Mersi, chiar acum ma uitam ca cica AMR 4 zile!
Tu nu ai o culoare de carucior? Sunt curioasa...de, lipsa de ocupatie...vorba vine, ca tocmai ce ma odihnesc dupa ce am spalat toate jucariile Bebelinei mostenite de la Tudor.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Piciulika spune:
Noapte nasoala. Alex tuseste mai rau, dar altfel.
Fost la medic dimineatza: are cica alta viroza!
A coborat mai jos. Vestea buna ![]()
: kruppul a trecut. Variem acuma. Ceva virus RS - don't ask me, ca nici chef nu am sa ma dau pe internet sa vad... Ramane cum am stabilit: paracetamol in caz de febra (azi noapte de ex) si... rabdare si muuult tzitzi. Si sa nu dea in pneumonie. Ihi.
Maine avem iar vizita la dumealui, controlul de 2 luni... Ca de vaccinare nu poate fi vorba!
Na, ca mi s-a sfaramat si mitul cu: "copiii alaptatzi se imbolnavesc mai rar"... Cu alaptatul Micha nu am avut nici intr-un an atatea... E cam pleostit Alex, dar pentru situatzia in care e, e chiar ok, dragul de el.
Michael tuseste si muceste in continuare, dar, who cares, e un 'vlajgan' plin de vioiciune si e pe trecute.
Radu e pe antibiotice, de o saptamana il doare rau-rau gatul, tuseste si muceste si nu cedeaza la paracetamol et co, prietenii sezonului...
Iar eu, ca o floare, sanatoasa tun, alerg dupa barbatzi. Macar asa, daca altfel nu!
Am mai pus poze azi-noapte, daca tot il vegheam, sa nu ma deprim prea tare...
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html
si
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246856.html
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Eu ma dau pe schiuri: 41-42. Si si eu greu trag cu pantofii. In Canada m-am destrabalat si-am luat o valiza de pantofi si cizme: aveau tot pana la 43! Pentru mine inimaginabil sa potzi alege orice vedeai pe raft. Aici doar balerini pentru bunicutze cu picioare umflate... ![]() |
Pai.. hai la shopping de pantofi in Olanda
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
Off, Picio...ce mai trageti cu bolile! Sanatate multa!
Si Radu are niste cearcane...pana la brau! Dar copii sunt adorabili...Micha chiar si cand plange! e prima data cand il vad plangand in poze.![]()
Yaia spune:
ADIMERCEDES, SIM, PRISI, LUY...unde umblati, fetelor?
Pe DANTJE sa indraznesc sa o strig?
Se vede ca mamicile au experienta, nu se mai scrie cum se scria odata...pe vremea mea...e-he...![]()
papanash spune:
Kriss, esti o super mamica, sa vezi ce simple or sa fie toate in momentul in care te mai linistesti.Faptul ca prioritatile tale si ale printesei nu coincid deloc cu cele ale bunicilor+ex, nu e de mirare, ca doara deaia ai ajuns in acest moment important din viata. Deci, stai, cugeta, actioneaza. O sa fie bine este un cliseu, dar e mult adevar in vorbele astea. Multi
si
pentru voi doua, ma gandesc mereu cu drag lavoi, chiar de nu reusesc sa scriu decat rar.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )