Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Va pupa papanash !
Rox, nicioadata sa nu spui niciodata !
Yaia, chiar de nu ma bagi deloc in seama de la o vreme, tot sunt cu un oki la tine !
Piciulik, multa sanatate si multi spre si anume voi !
Gabriela, toti cred ca mai facem greseli,important e sa ramana ca categoria "greseli" si sa incercam sa nu le repetam.

Noi, bine, fara timp liber.
aseara am probat costumul pt serbare si pana la 11 n=a fost chip sa-l culc, ca nu voia si nu se lasa dezbracat. a CANTAT SI DANSAT, A FACUT Spectacol, El era miss si noi piticii si ne puneala colt daca nu ziceam poezii, in fine, eu bausem un red bull pe la 5 si el n-avea somn

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Papanash, deci ai invatat poezia sau stai si azi la colt?
Yaia, nu ma bag la predictii, sanatoasa sa fie delfinasa noastra ca vine ea cand stie mai bine nu cand zicem sau vrem noi. Si mai ales USOR sa vina
Silvia, sanatate tuturor, asa imi place tonul tau relaxat, zau ca trebuie sa ma inspir de la tine, la boli nu sunt mai relaxata la al doilea
Asa zic si eu Rox, ca Papanash

Fug sa termin papa, vine Sara de la bazin moarta de foame, pisicuta doarme dupa o sesiune de zambete

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yaia, vad ca esti inca pe baricade, mai am ceva de citit...am citit doar ultima pagina

Noi suntem de dimineata cu mucisori, sper sa ramana doar atat, acum a stat cuminte sa curatam nasul si sa dam cu puf, m-am uitat in gat si este putin rosu.....asta este ne-a furat peisajulpoate am renuntat prea repede la hainele groase, dar am zis si eu mai subtire ca transpira si rezultaul se vede

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ce mai faceti fetelor?
eu peste o saptamana am I termen la div si sper sa si termin tot atunci ca sa scurtez suferinta si timpul pierdut.ca dupa mai treb.sa fac si un partaj cu tranzactie in care sa accepte sa isi i-a si jumatatea mea din apartamentul cump.cu credit(ala in care isi face el veacul si e cuibusor de nebunii).
In weekend am reusit sa ma cert cu soacra-mea, sau mai bine zis eu am incercat sa ii explic situatia si s-a interpretat si s-a suparat pe mine.mi-a parut rau ulterior ca sunt in varsta,nu accepta critici sau alte idei decat ale lor si ca oricum ei nu aveau cum sa ma inteleaga pe mine..
cu taica-su am vb putin la tel spunandu-i ca vreau ca fata sa fie fericita si am sa las la o parte pe cat posibil durerile, frustrarile si nervii ca sa avem o relatie cat de cat ok.Ceea ce nu imi place e ca daca se supara pe mine nu mai suna, nu raspunde si nu vine sa vada fata, iar fata sufera sa nu il vada mai bine de 7-8 zile..I-am zis ca vreau sa aiba o relatie cu fata si sa vina sa o scoata afara la plimbare macar o data pe sapt, ca deocamdata nu am motive sa nu il las (atata timp cat nu o monteaza,nu o invata cine stie ce sau ii respecta programul)lui i-a sarit mustarul ca eu ma simt stapana fetei..nu mai zic ca si pe ai lui i-am tot invitat sa vina sa vada fata si sa iasa cu ea, dar se pare ca e ciumat pe aici si nu mai calca..au pretentia sa o duc eu la sfarsit de saptamana o zi, sau poate sa o las si peste noapte etc.le-am zis ca nu stiu daca voi putea in fiecare weekend sa o aduc, iar de dormit nu prea vreau ca mi-e urat si mie singura..si au inceput sa ma acuze ca ma razbun pe ei si ca daca le pun asa conditii nu mai vor sa vada fata si gata..dupa care mi-au reprosat ca invat fata sa zica nu stiu ce(nu au zis ce)..le-am zis ca daca a zis ceva a zis dupa capul ei ca asa sunt acum copii mult mai precoce,dar au tinut-o pe a lor.. i-am lasat sa creada ce vor..
Sper sa ma linistesc si eu, sa incerc sa ma detasez de el si de toate ce am suferit, sa incerc sa ii ofer si fetei liniste si cat mai putina suferinta ca nu sta cu amandoi parintii..pentru ea, daca o intrebi, tata munceste f.mult si e la servici.in rest, i-am explicat ca acum tata sta la casa lui, la buni.a intrebat o data de ce si i-am raspuns ca pt. ca buni e batrana si o ajuta si dupa nu a mai intrebat.
Ma gandesc si nu stiu cum vom face cu vacantele sau vacanta..nu stiu daca as pleca undeva cu el si cu fata inca, iar sa plece numai el cu fata mi se pare prea mic si nici el nu cred ca ar vrea..

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Cristina, acuma e chiar o perioada grea prin care treci. Nu incerca sa rezolvi toate problemele deodata, si mai ales ca unele sunt marile frustrari ale altora. Ia aplica tu 'tactica salamului': felie dupa felie. Sa te vezi cu divortzul incheiat, cu linistea in minte si-n suflet, si apoi vezi de restul. Esentziala esti TU pentru fata. Si restul... tu le-ai spus dorintzele tale, cadrul pe care-l doresti si nu mi se pare asa imposibil. Deci pentru ei: "take it or leave it" deocamdata. Mai vezi pe parcurs, cand se racoresc orgoliile, ce se mai poate aranja.
Multa sanatate si putere, mamico! Restul le descurci tu.

Rox, m-am tot gandit la ce spuneai cu kruppul pana la trei ani - asa sper si eu... Aici foarte multzi au asa ceva, chiar ma gandeam ca-n Romania n-o fi?? In rest, am ras cu gura pana la urechi la Yes Boss. Danke!

Sabina Y, asa e, astia secunzii le cam fura sistematic... Asa e de greu sa fie mai mereu bolnavi. Doar un virus nu l-a prins de la Micha: ala de entero-viroza - vorba lui Bula: "asta-i mai lipsea"... Abia astept sa mai bag un ochi asa, in tihna, pe blogul vostru.

Gabriela, asa itzi pare? Relaxat? Tonul meu?! Hmmmm...
Oi fi avand personalitate dubla - ca zau ca-s cam ofilita.

Azi ma gandeam sa instalez o camera video sa-mi filmeze ziua si situatziile tragi-comice si sa o vand pe urma. Sa vezi bogatzie pe mine! Ma gandeam la viatza de femeie ne-mama si astalalta... Parca-s doua planete!! Cum nici pipi nu apuci sa faci, cum alergi ca o celula browniana prin casa, intre suzeta-supa-olitza-spalatpemaini-suzeta-supa-paduridealaptat-suzeta-mingedefotbal-stersnoroi-stersfund-spalatsibaiatulpemaini-suzeta-supa-strans/impinsjucariipejos-...
si-ntre timp mai strigi: "nu-tzi fie frica de muste!!!", "nu te balansa pe usa", "te rog ... dar te rog acuma!"[enervat], "hai mananca o banana!", "lasa-l sa doarma!!!" ...
si-ntre timp il mai plimbi pe cel mic pe umar sau pe bratz - si descoperi cate stii sa faci cu o singura mana!!!
Toate intr-un carusel interminabil si atat de 180° diferit fatza de viatza "normala" de la servici sau cea de dinainte de copii. Asa fuge timpul... si e greu si frumos (in ordinea asta). Si ma gandesc (sper!)ca n-oi fi eu cea mai natanga si incapabila mama - si ma minunez de Tagesmami care parca le face pe toate cu infinita gratzie si calm! O fi avand alte gene - e poate chiar o extraterestra deghizata in Tagesmami?!?

De fapt eu stau cu ochii pe colega Yaia si par coola si relaxata ca sa nu le apuce panica pe mamicile in devenire - sau cele planuitoare. Ca restul stiu deja...
Nastere usoara, Yaia draga - hai, ca aia-i piece of cake fatza de ce vine dupa!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Yaia, chiar de nu ma bagi deloc in seama de la o vreme, tot sunt cu un oki la tine !

Papanasho, pai daca nu ridici si tu o minge la fileu...sa-ti mai zic una-alta...esti scurta si la obiect si nu am ce sa glumesc cu tine. Si nici sfaturi nu prea necesiti...doar ca ia-o mai usor cu munca...Na, am zis-o!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, nu ma bag la predictii, sanatoasa sa fie delfinasa noastra ca vine ea cand stie mai bine nu cand zicem sau vrem noi. Si mai ales USOR sa vina

Ca bine zici...eu vreau sa fie sanatoasa, daca poate sa vina si usor, cu atat mai bine.
Am promis sotului ca nu nasc azi, ca sa poata sa mearga si el la masajul de la 13 pe care si-l rezervase saracul de vreo luna. Asa ca sunt cu ochii pe voi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Yaia, vad ca esti inca pe baricade, mai am ceva de citit...am citit doar ultima pagina

Noi suntem de dimineata cu mucisori, sper sa ramana doar atat, acum a stat cuminte sa curatam nasul si sa dam cu puf, m-am uitat in gat si este putin rosu.....asta este ne-a furat peisajulpoate am renuntat prea repede la hainele groase, dar am zis si eu mai subtire ca transpira si rezultaul se vede

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
si ma minunez de Tagesmami care parca le face pe toate cu infinita gratzie si calm! O fi avand alte gene - e poate chiar o extraterestra deghizata in Tagesmami?!?

De fapt eu stau cu ochii pe colega Yaia si par coola si relaxata ca sa nu le apuce panica pe mamicile in devenire - sau cele planuitoare. Ca restul stiu deja...
Nastere usoara, Yaia draga - hai, ca aia-i piece of cake fatza de ce vine dupa!

Tagesmami are scoala de crescut copii si mare experienta. In plus, stie ca la ora 4 sau 5 sau 6 copii pleaca la casele lor si are si ea liniste! Sunt convinsa ca daca cineva ar lua baietii tai in fiecare zi la ora 5, altfel ar fi ziua ta...o gratie si un calm ce te-ar apuca...

Din aprtea mea, poti sa zici ce-oi zice ca nu ma mai bagi in sperieti. E cam tarziu pentru mine sa dau inapoi, oricum...
Hai, Picio, ca mai e putin pana face Alex 1 an si dupa e muult mai usor, cel putin mie asa mi s-a parut la Tudor. La 2 ani e deja boierie curata!

Mergi la inceput

Kriss, ti-a zis Picea cum trebie! Nu te mai stresa atat de altii, ca nu e problema ta! Tu pune pe hartie sau in gand regulile tale si dorintele tale legate de Alessia. Tu vei fi stalpul ei. Ceilalti, daca vor, sa se integreze in 'sistem', ca dragoste cu forta nu se poate si daca ei nu vor sa fie implicati in viata fetei, tu nu ai ce face. In plus, nu-ti obisnui in curand fostii socri cu comoditatea...auzi, sa duci tu fata acolo. Pai ce, ei nu pot veni sa o ia? Hai, mai!

Mergi la inceput