Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Pai tocmai, daca ai fi lenesa, ti-ar face bine putina rascoleala. Si daca, nu iti face bine putina actiune. ![]()
Gabriela77 spune:
Ba nu-i nevoie sa pui fata la treaba, Roxule, ca vin eu sa intaresc spusele Yaiei
Tu ai zis-o cu gura ta!![]()
Pai si ce era asa deplasat, la ce copii superbi faci, ar fi minunat si un bb 3

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Vai sa-l pap tot pe Micha, auzi la el cum vb ca un om mare, ptiu, ptiu!

Inteleg ca sunteti mai bine, Silvia?
Gabriela, mami de
Gabriela77 spune:
O intrebare pt Picia, sa pot dormi la noapte, ce e GODACUL?
Iar ERinei, eu nu-i dau niciun sfat, ca stiu cum e si sunt convinsa ca va face cum va fi mai bine pt David
, doar o rog sa ne mai puna poze cu puiul mic si frumos!
Sabina, sa stii ca ai dreptate, eu cand ma tot plang lui C ca Sara e slabuta si nu mananca imi reaminteste cum am fost amandoi, slabi si nemancaciosi. Cosmar, nu alta!![]()
Gabriela, mami de
Gabriela77 spune:
Si ca sa nu ma mai aberez pe aici, de una singura, fug sa indop godacul, vorba cuscra-mii
Gabriela, mami de
Roxana_G spune:
Ia puschea pe limba mai fetelor! Acuma daca asa ziceti ca am zis, as a o fi, dar nu mai e valabil. Oricat de frumosi si minunati ar fi copiii mei.
Piciulika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 O intrebare pt Picia, sa pot dormi la noapte, ce e GODACUL? ![]() |
GODÁC, godaci, s.m. (Pop.) Purcel (pâna la un an)

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi
Piciulika spune:
Da, suntem ceva mai bine - dar are o tuse si niste muci de mor!!! Asa se chinuie, bietul! Si lui Micha ii curg pana in gura!
Il tot alerg cu batistele, ca el deja nu mai are rabdare sa tot "Naseputzen" atata.
Nu ma mir ca Alex are mucii identici
: doar sunt de la Micha!
Asta este, daca e asa amor fou intre ei! Cum se trezeste, prima intrebare: "Unde-i baby?" Si potzi face ce vrei, ca e atza la el si-l pupa si-l mangaie... si-l trezeste
. Si-l tot pupa si peste zi, cel mai cu drag pe nas!
Deci...
Si doctoritza la urgentza a spus ca la varsta asta nu-i potzi tzine cu masca, separa... asta este! Cand merge la kuki, pe Alex musai sa-l pupe de 'noate buna', pe noi, doar daca cersim un pupic.
Hai, ca mi s-a trezit godacul meu mic si roz si dulce!
... ba nu, doar icnea.
Sa-tzi spun ca nu ma incap pantalonii vechi si cestilaltzi sunt largi?
Si ca am luat fusta de jeans stretch de gravi si asa musai pantofi, musai make-up... Concluzie: musai sa-mi iau ceva pantaloni de tranzitzie, ca eu nu am vreme de de astea!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
piccaflor spune:
Multumesc mult pt urari fete dragi!
Urez si eu la multi ani fericiti tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua in perioada asta!
Sanatate multa bolnaviorilor 
Yaia nastere usoara!
Pupici si numai ginduri bune pt toata lumea
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piccaflor Yaia nastere usoara! ![]() |
Picca, mersi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)