Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
io am un sfat pt Erina:
de cate ori i se pare ca are copiii prea slabi, sa se uite la pozele ei din japonia si sa dea vina pe bunica lui Daria si David ![]()
Erina, iubi, e geneticaaaaaaa:)))
Nu uita ca omu slab e omul sanatos.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Piciulika spune:
Miaunici, ce picioruse ca un piscotzel ai!
Eu ma dau pe schiuri: 41-42. Si si eu greu trag cu pantofii. In Canada m-am destrabalat si-am luat o valiza de pantofi si cizme: aveau tot pana la 43! Pentru mine inimaginabil sa potzi alege orice vedeai pe raft. Aici doar balerini pentru bunicutze cu picioare umflate...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Piciulika spune:
Mor de ras cu Michael!
Azi e acasa - asta aveam nevoie, dupa o noapte abia dormita cu atata tuse si haraieli - dar e cuminteeee!
Mi-a comandat supa cu taietzei, favorita lui. Deci ma execut. Intre timp, el are grija sa nu planga Alex si-i povesteste cate-n luna si-n stele, ce o sa faca atunci cand creste, cum o sa aiba voie prajitura... dar mai trebuie sa doarme si sa manance lapte ca sa creasca maaare. Si ii indeasa suzeta si-l mangaie.
I-am zis sa mearga in curte; s-a incaltzat si imbracat singur si doar la fermoar "Mami hilf mir". Si iesind eu pana afara, imi zice autoritar si cu degetul ridicat: "Mami, in casa! E frig!"
E ca un recorder: si tonul ce-l folosim noi...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina tocmai m-a anuntat barbatu ca vrea maine sa plece cu copiii la munte, poate reusesc sa ma apuc si eu de compozitia aia care trebuie sa se cante pe 24 mai si eu n-am scris o nota:D |
Asa asa! Baga tare!

Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Mor de ras cu Michael! Azi e acasa - asta aveam nevoie, dupa o noapte abia dormita cu atata tuse si haraieli - dar e cuminteeee! Mi-a comandat supa cu taietzei, favorita lui. Deci ma execut. Intre timp, el are grija sa nu planga Alex si-i povesteste cate-n luna si-n stele, ce o sa faca atunci cand creste, cum o sa aiba voie prajitura... dar mai trebuie sa doarme si sa manance lapte ca sa creasca maaare. Si ii indeasa suzeta si-l mangaie. I-am zis sa mearga in curte; s-a incaltzat si imbracat singur si doar la fermoar "Mami hilf mir". Si iesind eu pana afara, imi zice autoritar si cu degetul ridicat: "Mami, in casa! E frig!" |
Andrei vorbeste si el dar nu are atatea texte de zis. Dar macar m-am lamurit de unde ii vine si lui tonul cand e ceva ce nu merge si trebuie reparat.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Yaia, vad ca esti pe pozitie, zici ca este capoasa delfinasa...pai atunci berbeaca sa fie...cred ca Anisia a prezis bine. |
Pai berbeaca e sigur, Cecilico...ca doar n-o sta pana spre sfarsitul lui aprilie sa fie taurita...Doamne feri, cum se zice pe la voi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, ce lista soro? Fereasca sfantu! Eu nu mai calc pe asemenea lista in viata asta pamanteana. Imi ajung exemplarele de acasa. |
Stai asa si nu misca: ca tu vorbeai de BB3 cand Bubu avea cateva luni! He-he...crezi ca am uitat, hah? Oi fi eu gravida si cu creierul pe bigudiuri, dar asta nu am uitat. Sac!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Nu uita ca omu slab e omul sanatos. |
Bey...ia vezi ce zici! Eu sunt grasa si frumoasa...si sanatoasa tun! Asta si cand nu sunt bortoasa! Clar?
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Stai asa si nu misca: ca tu vorbeai de BB3 cand Bubu avea cateva luni! He-he...crezi ca am uitat, hah? Oi fi eu gravida si cu creierul pe bigudiuri, dar asta nu am uitat. Sac! ![]() |
Cred ca eram in depresie postnatala!
Oricum daca nu aduci dovada eu nu cred nimic.
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Cred ca eram in depresie postnatala! Oricum daca nu aduci dovada eu nu cred nimic. |
Ma pui sa rascolesc forumul, ai? Asa tii tu la mine?