Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca sunt aici si deja muncesc! Azi chiar vreau sa ma mobilizez sa recuperez cu niste proiecte lasate in urma. Dar o pauza de ceai merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

tocmai m-a anuntat barbatu ca vrea maine sa plece cu copiii la munte, poate reusesc sa ma apuc si eu de compozitia aia care trebuie sa se cante pe 24 mai si eu n-am scris o nota:D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Mada la multi ani!!! Mai ai si tu atit de putin pina vine bebelusul!!!

Yaia ma bucur sa te vad in super forma!!!

Am vazut pe Andrei cu buchetl pentru mami Papanah. Un frumos!!!

Gabriela fetitele sunt minunate!!! Sofia arata minunat, rorunjoara bine si foarte cocheta iar Sara a crescut mult in inaltime. Eu zic ca Sofia seamana un pic mai mult cu tati.
Si eu i-am dat Dariei la fundulet Oboseala e de vina...

Sabina succes la compus!!!

Sabina Y am vazut si eu blogul. Erika e fantastica, vorbeste foarte bine japoneza!!! Lisa e super dulce!!!

Adimercedes?

Luiza? Multumesc pentru mesajul de pe telefon.

Piciulika sanatate ursuletului junior!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Sabina pupici. Imi pare rau de starea ta proasta datorata medrolului. Eu n-am avut asa stari de la el. La mine principala problema era foamea (as fi mancat orice si cum zici si tu nu-mi ajungeau 3 mese si 2 gustari). Aaaa si mi-era foarte greu sa raman atenta/concentrata o perioada mai lunga de timp.
Pupici si sanatate multa. Sa te bucuri de pantofiorii cei noi. Mie mi-e groaza la capitolul pantofi, imi gasesc extrem de greu ceva care sa-mi placa, desi nu sunt pretentioasa. Dar port masura 33 jumatate, asa ca de multe ori imi iau de la copii. Mi-as dori si eu niste pantofi eleganti si mai de doamna ca doar am si eu o varsta.

Piciulika multumim de aprecieri, sanatate multa copilasilor.

Va doresc la toate o zi minunata, cu multa lumina si caldura in inimi

Mergi la inceput

Noi suntem bine. Ieri a fot dr de familie la noi. Desi David a recuperat pierderea fiziologica in 12 zile (250g)dr a zis ca a luat putin in greutate. Continuam cu sin si completare tot sin.
La o luna vom merge la pediatru.

In rest organizam lucrurile de la Bucuresti-nu se mai termina...Cind ma gindesc ca in toamna o luam de la capat cu mutatul...

Astazi e inorat la noi, am inteles de la tati ca in Bucuresti e soare. Ieri am iesit cu amindoi la aer-greu fara marsupiu sau carucior!!!

Mergi la inceput

Miaunici am vazut si eu frumosul cu par ondulat si ochi superbi!!!

la multi ani sarbatoritilor si sanatate bolnaviorilor!!!

Mergi la inceput

Erina, nu te lua dupa dr ala.
Greutatea trebuie recuperata in minim 14 zile, or el in 12....

gandeste-te ca el a crescut deja mai mult de jumtatate din ce trebuie prima luna. E fantastic!

Ai citit articolul meu de pe blog cu cantarul si masuratul? ;)))

incearca sa il pui numai si numai la san, o sa te relaxezi enorm.
Pompatul asta si biberoanele sunt atat de obositoare! Mi se rupe inima cand ma gandesc cat timp de odihna se pierde cu ele.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Miaunici, 33 jumate? hai ma, ce delicata esti.
fantastic;)
Tu trebuie sa mergi in strainanate sa te incalti, e clar:)

Cred ca e si chestia de doze la medrol, eu iau 40 mg pe zi....

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Erina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sabinel, nu stiam de ce-si varsase Micha ceaiul pe el diminetza! Acuma vad: l-ai oferit tu, cu manutze tremurande... Offf, ce rau imi pare ca treci prin toate astea. Dar lasa, ca te faci tu iute bine si vei dansa pe strazi cu pantofiorii tai minunatzi! Imi plac tare - si aia de duamna, si aia de fetitza!

Erina, lasa ca e foarte bine, nu te stresa, ca nu-i concurs de indopat godacul! Si aici moasele se plangeau ca medicii sunt iute prescriitori de completare, cand de fapt nu ar fi cazul: cum nu-i pe curba asteptata... Io stiu ca-i simplu sa zic de pe margine, cu grasunul meu - dar si de ar fi invers, zau ca am atata incredere ca nu m-as lasa destabilizata de nimeni si nimic. Cata vreme creste, are tonus bun - why worry? Arunca cantarul!
Apropos cu doi afara: io nu stiu daca am scos carutzul de 2 ori afara: doar in wrap! Pana nu-mi rupe spatele, e muuult mai comod si sunt mai libera si sa-l invart prin aer pe Micha, sa-l urc in leagane - e geniala treaba asta cu mama marsupiala!

Facand bilantz, noi cred ca doar de 2 sau 3 ori am iesit cu caruciorul, cu Tati. Singuri, never!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput