Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Neatza si de la noi! Va salut cu drag pe toate in special pe Yaia si ii doresc nastere usoara...daca nu cumva a nascut ca eu asa am visat azi noapte Deja imi povesteai cum a fost si traiam si eu simtirile tale...

Multumesc!
Nu am nascut inca, dar mai viseaza si mai zi-mi ca-mi place ce aud.

Edit: astept sa-i raspunzi Picei despre puii tai ca sunt si eu curioasa.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Deci asa, toti ochii pe mine si eu nu mai nasc! Probabil o sa trec bine de termen...Pe de o parte vreau sa nasc, ca e tare greu cu burta mare si mai sunt grijile si vreau sa vad ca bebe e ok...stiti voi. Pe de alta parte, nu ma deranjeaza sa mai stau insarcinata, de plictisit nu e vorba, am tot timpul ceva de facut. Si daca nu am, imi gasesc.

In alta ordine de idei, la odiseea cealalta a nascut o mamica ce stia ca o sa aiba fetita si...surpriza: e baiat! A nascut in Italia. si cum la noi era doar 85% fetita, ma tot gandesc, o sa avem si noi o surpriza de genul asta? Hmmm...bine ca nu am luat draperii, perdele si covor inca, tocmai din acest motiv. Eu m-am decis deja, dar astept sa nasc si apoi le luam, sa fim siguri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Sanatate multa ursuletzilor...Piciulika. Tocmai le-am facut niste foto...daca tot intrebai va arat cateva Copilasii sunt bine amandoi...Robert cu perle...vorbeste tot mai mult, e mare de acum...ce sa mai vb.
Nicole e cuminte...cum v-am mai spus se trezeste noaptea destul de rar sa manance...adoarme destul de repede si e o fetita cuminte si frumoasa Putin sunt stresata ca vad un inceput de strabism la ea si pediatra mi-a spus ca e devreme de mers la oftalmolog...sper sa ii treaca cu timpul.
http://good-times.webshots.com/photo/2149339530101842919ARvdSa

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
Putin sunt stresata ca vad un inceput de strabism la ea si pediatra mi-a spus ca e devreme de mers la oftalmolog...sper sa ii treaca cu timpul.

Crishtina, am vazut pozele, sunt adorabili copii! Si m-am prins si care e ingrijorarea ta, dar Nicole are abia 4 luni si un pic. Eu recitesc Capraru (sa imi amintesc ce si cum) si chiar ieri citeam ca pana la 6-9 luni nici nu poate fi vorba de asa ceva, ca ei nu isi pot controla muschii ochilor, deci le mai 'fug' ochii. Abia dupa 9 luni poti intreba pediatrul, deci linisteste-te pana atunci, nu are rost sa te ingrijorezi de ceva ce inca nu stii daca exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
Putin sunt stresata ca vad un inceput de strabism la ea si pediatra mi-a spus ca e devreme de mers la oftalmolog...sper sa ii treaca cu timpul.

Crishtina, am vazut pozele, sunt adorabili copii! Si m-am prins si care e ingrijorarea ta, dar Nicole are abia 4 luni si un pic. Eu recitesc Capraru (sa imi amintesc ce si cum) si chiar ieri citeam ca pana la 6-9 luni nici nu poate fi vorba de asa ceva, ca ei nu isi pot controla muschii ochilor, deci le mai 'fug' ochii. Abia dupa 9 luni poti intreba pediatrul, deci linisteste-te pana atunci, nu are rost sa te ingrijorezi de ceva ce inca nu stii daca exista.

Da, ai dreptate f mare. Nu m-as fi ingrijorat deloc daca nu ma gandeam ca e ereditara treaba. Sotul meu a avut cand a fost mic. Citisem ca,,, cu cat e descoperit mai repede cu atat se poate corecta mai usor. In pozele ce le-am pus se vede f putin...cateodata ii "fug" mai tare. Observ ca in casa se concentreaza mai mult si atunci nu are pupilele alineate... afara la lumina mai multa e mai bine. Pe 20 aprilie am din nou vizita la pediatra si sper atunci sa imi dea trimitere sa merg pe la 6 luni la doctor de specialitate. Multumesc mult de raspuns.

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Io's cu pauza de citit dar trebuia sa intru si sa va arat semnatura mea, de care sunt taaare bucuroasa.

Andreea, in 16+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Felicitari.....stiu ca-ti iti doreai baietel, sa fie sanatos.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristina, minunati puii tai! NU te ingrijora cu strabismul, acum chiar sunt metode la indemana si moderne si se corecteaza usor! Daca e depistat din timp, e drept!

Silvia, iar v-am admirat, ce frumosi sunteti, ce schimbat mi se pare Alex, acum nu mi se mai pare ca seamana cu Radu, e asa dulce. Si MIcha la fel, copii de reclama, ce mai! Asa m-ai binedispus cu relatarea ta, inutil sa spun ca asa ma simt si eu, intr-o cursa continua contracronometru, acum e infinit mai bine de cand cu bona, apuc chiar somn de pranz in fiecare zi, dar seara tot ma ambalez cand apare C, atatea pretentii si asteptari am de la el, e minunat insa ca e vreme buna si Sara sta mult pe afara. CE rau imi pare ca stam asa departe, tare mi-ar prinde bine o intalnire cu voi

Sabina, asa mai vii de acasa, e minunat ca aveti posibilitatea asta cu muntele, azi cand ma plimbam cu Sofia a trecut un camiion si a lasat un nor de praf, ramasese pe fata ei praf

Annisia, si noi te pupam cu tot dragul! Drum bun si succes! Noi tot aici suntem

Yaia, deci asa, ce replica desteapta la Tudor!TU chiar ai calm si rabdare, imi amintesc ultimele mele saptamani de sarcina, nu mai aveam rabdare deloc, noroc ca ale mele amandoua au fost grabite, Sara 37 sapt, iar Sofia 38. CE tot vorbesti acolo? Normal ca e fetita!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
ce schimbat mi se pare Alex, acum nu mi se mai pare ca seamana cu Radu, e asa dulce.

Meeeey, adica Radu nu e dulce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

bai ma plang si eu la voi fara sens, nu mai pot nene, imi tremura si obrajii de la medrolul asta, m-am umflat instant cum am luat, e groaznic

Sabina, scoate absolut toata sarea din alimentatie... paine fara sare si restul total nesarat. Am luat si eu in decembrie vreo 2 saptamani si n-au fost probleme arata timp cat am tinut regim.

Andreea, in 16+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Iubita, mananc fara sare din 26 noiembrie 2009
Eu iau niste cantitati industriale, aia e problema.

Sa vedem acuma pe oshawa cum imi merge.

pana acuma ma simt f bine cu grau si orez, mi-a luat mult din agitatie.
Sunt si cam dusa de la alcoalele din tincturi :))))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput