Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

www.flickr.com/photos/22410163@N08/4464625177/in/set-72157623708618648/" target="_blank"> cateva imagini de la serbarea de azi

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Aniast, felicitari pentru culoarea caruciorului !

Sabina, cum e mai bine,cu dexa sau alcool ? Te-ai mai linistit acum, cu ajutoare la copii ?

Cecilia,cum mai e Cristi ?si Adi e mucios azi .

Mergi la inceput

Sabina Y, cum a fost la sedinta ?

Cristhina, si Adi a vut strabism cand era mic, acum s-a corectat, aproape de tot. Din pacate nu pot vedea poze pe webshot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

annisia, drum bun!
aniast, felicitari pt.putzica no.2!
Roxali,nu,aici e altfel legea.la partaj nu are de-a face copilul/ii.doar sotii.numai ca noi nu avem bunuri in comun, doar un apartam luat cu credit imob in 2008 pe care el il folosea ca sediu la firma lui,atunci.. ca acum e si de locuit pt. el, si birou si depozit de stocuri ramase si cine stie ce mai epe mine nu ma intereseaza acest apartam, nu am platit eu vreo rata care e destul de mare, insa nu vreau sa raman in contractul de credit si as putea doar prin actiunea de partaj sa ma scoata si el sa isi aduca alt codebitor.daca cumva el nu mai plateste vreodata ratele, pe langa ca ii ia apartam pot sa vina si asupra bunurilor comune ale deb.si codebitorului pt. ca ei sa isi indestuleze creditul..si nu am chef sa stau cu frica pt. casa mea si a fetei.
Nuu, nu era vb sa plece el in vacanta cu ea..ma gandeam ca nu ma vad plecand cu el si cu fata undeva in concediu, si pe viitor, ea cu tatal ei undeva..

Ieri am iesit si eu la un concert live intr-un pub(dupa vreo 4 luni..) de ziua protectorului irlandei cu 2 colege si o prietena a uneia din ele..hop tzop cum ti-e lumea ca peste cine am dat, peste el,bineinteles..si cum lumea e mica, dupa ce le-am zis ca cel de la bar e viitorul ex sot, una a zis ca a fost colega de liceu cu el si alta ca e colega de doctorat cu el:) in timpul concertului, ametit fiind, m-a amuzat ca tot se plimba pe langa noi, era curios cu cine sunt si la un moment dat a si venit langa mine si m-a invitat la dans timp in care ma asigura ca el mereu ma va iubi, ca ma iubeste f tare..ma gandeam ca poate e adevarat,in felul lui, dar nu il inteleg totusi cum poti minti, trada si sa faci sa sufere pers. pe care atat de tare o iubesti pt.niste defulari de moment si mici clipe de libertate, nebunie si mai stiu eu ce..a, si iubirea asta imensa se manifesta doar cand e ametit..m-am tinut tare si dupa aia, acasa mi-am dat seama ca nu mai sunt asa nebuna dupa el, ca nu mai simt ce simteam acum cateva luni..Oricum, de distrat eu m-am distrat

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Aniast, felicitari pentru culoarea caruciorului !

Sabina, cum e mai bine,cu dexa sau alcool ? Te-ai mai linistit acum, cu ajutoare la copii ?

Cecilia,cum mai e Cristi ?si Adi e mucios azi .

Cristi...tot cu mucisori, e bine ca nu sunt lichizi...dar nici nu ii dau nimic, nu febra si nici tuse, putin rosu gatutul...tantum verde pt gat si curatat bine nasul cu batista bb.....

sanatate multa si voua, poate nu a cules nimic nici gradinarul tau....sezonul.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Aniast, te-am sunat azi, deh am avut o pauza prelungita la scoala...

Azi am vb cu Luy, este bine si ea si Maria, doar ca sta cam prost la capitolul timp.

Anisia, drum bun si profita la maxim de aceasta deplasare....sa fie asa cum iti doresti tu.

Yaia, se pare ca delfinasei ii place la caldurica, se cam lasa asteptata, deh .....domnisoara.

Sabina, sanatate multa, profita ca esti acasa si ai putina liniste ...nu te gandi la altceva.

nu am citit tot din urma.....si eu stau prost la capitolul timp....sa nu spun ca am o multime de treaba....saptamana viitoare plecam din Bucuresti si casa arata ca naiba, cumparaturi zero.......asa ca fug sa mai strang pe aici......

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata

Yaia, caruciorul din dotare e albastru, am mai scris eu acum o luna. Ieri am fost la eco morfo fetala si s-a confirmat ca e baietel, am poza cu cucleana. Am actualizat si semnatura. Haide mamico, asteptam vesti ca ai nascut cu bine!

Roxana, Yaia are dreptate cu bb3, si eu imi amintesc ca ai scris ca poate poate si nr 3. Eu vorbeam cu colegele mele de servici si le ziceam ca am fost la dr si m-am interesat de nastere naturala/cezariana si ca se poate si a 3 a cezariana dar dupa o perioada mai mare de timp - 4 ani asa. Si colegele mele imi ziceau ca nu am tigla pe casa ca mai vreau inca unul, dar le-am zis ca nu anulez din start posibilitatea, ci las o portita deschisa, caci nu se stie, poate ma mai incumet la inca un bb.

Anniast felicitari pentru culoarea caruciorului !

Annisia, drum bun si multe realizari, sa ne scrii des.

Sabina, mult succes si cu tratamentul homeopat. La dr Chirila ai fost? stiu ca este un om deosebit.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mandarinuta, am o prietena cu 5 cezariene si uterul super ok :)

Dr meu mi-a zis clar la Sofia ca pot sa fac cati copii vreau eu din punctul lui de vedere.
Din pacate, acuma cand am fost in ianuarie la control mi-a zis ca la situatia mea nu mai am voie alt bebelus si sa stiti ca mi s-a strans inima.
Sunt foarte fericita cu copilasii mei, e foarte greu sa cresti un copil, daramite 2, 3, dar chestia asta cu "niciodata" nu e frumoasa deloc.
Nici eu nu excludeam posibiltatea lui bb 3 :)

Acuma, omul propune si Dumnezeu dispune, asa ca nu ma mai gandesc la problema asta.

Mandarinuta, n-am fost la dr Chirila, ci la altcineva, la fel de bun, dar care nu prea isi face reclama pentru ca e asaltat deja.

S-aveti o zi frumoasa fetelor, chiar daca e cam ceata:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Yaia, caruciorul din dotare e albastru, am mai scris eu acum o luna. Ieri am fost la eco morfo fetala si s-a confirmat ca e baietel, am poza cu cucleana. Am actualizat si semnatura. Haide mamico, asteptam vesti ca ai nascut cu bine!

Ai dreptate, acum mi-am amintit. Si atunci ziceai parca ca ti-ai fi dorit fetita...asta daca imi aduc bine aminte. Altfel m-am ramolit rau de tot. Si scuze, uite acum ma bag sa completez prima pagina.
Felicitari pentru rezultatele bune de la morfofetala (sunt convinsa ca sunt bune!).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

mandarinuta, felicitari pentru . O sa aveti o pereche perfecta. Antonia cum a primit vestea? Sa stii ca nici eu, chiar si la 38 de ani nu exclud aparitia lui bb3
Yaia, chiar daca nu zic, sa stii ca sunt cu ochii pe tine. Iti tn pumnii sa fie o nastere usoara... eu preconizez ca o sa fie maine.
Sabina, sanatate multa!
Cecilia, sa stii ca am vazut apelul tau insa eram cu scosul/pusul de perdele, chestii organizatorice pt Paste. Incerc sa te sun azi, eu vreau sa merg la Kidex, poate ne vedem pe-acolo.
Piciulika, Gabriela, pupici speciali pentru doua mamici speciale.

Multumim frumos pentru felicitari de carucior! Vladi stie acum ca va avea un fratior. L-am luat la morfofetala de sem 1 si a stat nemiscat 40 min in fotoliu si s-a uitat pe monitor. Cand a iesit, i-a spus portarului: Am fost la doctor sa vedem daca are mami bb in burtica... si are.
El zice ca o sa-l primeasca cu bine, ca o sa se joace cu el, o sa-l invete sa mearga, o sa-i dea din jucariile lui... acum sa-l si vedem. In prima faza dadea cu unghia la burtica sa "il scoatem pe bb sa ne jucam cu el" I-am explicat ca e prea devreme, ca bb e mic, ca nu stie sa respire singur si ca va creste si va iesi mai tarziu

Cam astea de la noi, foarte pe scurt ca fug la program. Pupici.

Andreea, in 16+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput