Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Va multumesc mult de raspunsuri. Roxali, Erina, Papanash...si toate ce au mai fost si va rog sa ma scuzati daca v-am uitat.

Papanash...zici ca si Adi a avut?pana la ce varsta?ai fost la doctor?s-a corectat de la sine?

Roxali, ai dreptate intr-un fel...dar stii ca mama e normal sa te preocupi.

Erina...tie tot voiam sa iti zic...da am zis ca nu te mai stresez si eu...ca ai primit destule sfaturi...insa unul in plus nu strica Odihneste-te cat poti de mult...mai ales ca ai si bunicii alaturi, ca din ce in ce David o sa doarma mai putin si tu oboseala o aduni. Si apoi cum ti-au zis si fetele...laptele se face mult cand dormi...si ca sa alaptezi eficient ai nevoie de odihna si liniste. Tepup cu drag si iti doresc succes in toate. Aaa, ce povestesti cu Daria s-a intamplat si la noi...insa se obisnuieste incet incet. Ea e fetita sensibila si o sa il iubeasca pe David si o sa te ajute...ca e sora mai mare

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Ah, da, admirat frumosii Erinei! Absolut SUPERBI! Mamico, asa dragalasenii de copii ai stiut sa faci...

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si cu intarziere Floricelelor sarbatorite ieri!

Pentru restul, ce sa zic, dupa dorinta.

Multa multa sanatate bolnaviorilor! Asta in primul rand. pentru Alex de Piciulika. Mare pacoste VRS asta, probabil luat de la Micha, ptr ca e specific de colectivitate. O patiram si noi cu Alex in primul an de gradi.

multi catre toate mamicile care se obisnuiesc acum cu viata in 4 (din care 2 pui ). Va citesc si imi amintesc si eu cum era periada aceea de acomodare. Grea. Nu ca acum ar fi usor, dar nu va mai povestesc, nu vreau sa va descurajez. Va las sa va imaginati cum se vor juca cand va mai creste si BB2.

Erina, sunt niste scumpi puii tai, si imi place tare mult cum te straduiesti tu sa te dedici ambilor. Nu stiu cum ati avut asa probleme la tuns cu Daria, la noi Andrei a stat fara probleme de la inceput (si cand il radeam noi in cap cu aparatul), iar ultima tunsoare a durat ceva. Poate pentru ca a avut o pe Alex ca model. In plus ii distreaza masinutele de la Ciufolici, se mai joaca cu apa, cu pamatuful. Distragerea atentiei este cheia.

Sabina, sa porti sanatoasa pantofiorii, sunt tare frumosi. Cat despre compozitie, nu prea imi place ca ai stat atata pe net, eu in locul sotului tau nu as mai plati abonamentul.

In rest stii ca eu am alta parere cu rabdarea asta pentru toanele copiilor. Energia si resursele mele au si ele o limita si de multe ori Andrei o depaseste. Oricat as vrea sa ma pun in pielea lui sa inteleg de ce vrea sa stea sticla de lapte intr o anumita pozitie si mai ales de ce se tavaleste daca nu sta asa, sincer, nu reusesc. Cert e ca si la noi e o perioada crunta, nu stiu ce sa mai fac cu el. Totul este cu tipete, nervozitate, incapatanare si plans. Noroc ca plec in conced curand sa imi iau o pauza, ca nici eu nu mai reactionez cum trebuie.

Mergi la inceput

Cu toanele si frustrarile.
Si la noi Micha isi pierde rabdarea daca nu iese cum vrea el - gen incaltzat pantofii, si-izvarle cat colo si da din picioare; sau cere ceva deja maraindu-se in toate felurile, fara sa zica de fapt ce vrea...
Noi incercam sa fim calmi, sa-l incurajam sa mai incerce, sa exprime ce vrea, sa spuna "te rog" - formula magica prin care primeste ce vrea. Si cand insista cu matzaielile, ii spunem ca nici noi nu vorbim asa, si-l imitam, si asta taaare il intriga, si-i spunem ca daca vrea, de acum toti vom vorbi/tzipa asa. Atunci spune NU si se potoleste.
Sau cand la toate raspunde cu NU, provocaor, pana te scoate din pepeni, ii spun ca-i ok, si eu am sa incep asa, cand el ma roaga ceva, o sa-i spun NU fara motiv, doar ca asa vreau eu - sa vad de-i place. Cand imi cere ajutorul in urmatoarele minute, sa gaseasca piese LEGO samd, ii spun: NU, pe acelasi ton de Gigi-Contra ca el, si-l intreb: itzi place?!
Sa stitzi ca la noi cam functzioneaza.

Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi

Mergi la inceput

Rox, .
Pe cand & unde concediu?
Mi-esti in ganduri, sa sti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, eu stiu ca parintii au o energie limitata, nu asta e problema, problema e ca copiii nu au toane.
Asta ma intriga pe mine, ca nu sunt luati copiii in serios, chiar daca pare absurd ceea ce isi doresc in momentul respectiv.
categorisirile de genul toane, mofturi...cand -pentru ei e simplu: invata sa traoasca si sa se descurce, si le vine greu! Ca sunt mici , si ar vrea sa le iasa repede, si nu pot.
Nu sunt ei de vina ca noi suntem obositi si lipsiti de putere.

ma gandesc si la relatiile dintre noi, adultii....cat de putin ne punem in pielea celuilalt, cat de putin ne pasa de cum se simt oamenii din jurul nostru....poate daca am incepe de la copii, s-ar mai schimba ceva.

Aveam discutii despre copilasii din occident, categorisiti de varsta mijlocie din Ro drept rasfatati, povestind despre cum tipa copilul in magazin si ma-sa nu-l batea ca sa nu vina politia, pe un ton de dispret, stiti voi la ce ma refer.

Ei bine, ziceti-mi si mie cum din toti monstruletii aia nebatuti la timp ies niste adulti faini, cu zambet pe buze, neincruntati si binevoitori?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Erina am vazut pozicile.David e atat de dulce,iar Daria pare incantata de fratior.

_

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Multumim draga mea! Exact cum ai descris se intimpla si cu Daria. Daca sunt amindoi pe pat, sare si se misca pe linga bebelus si il atinge la capusor. Plus ca nu isi "dozeaza" gesturile...supa ce va mai creste David nu va mai fi asa mare problema.

Pupam printesele. Rugaminte: pune te rog link la o melodie de j-pop care e la voi in topuri. Imi e dor...

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Piciulika, eu cred ca esti norocoasa ca traiesti intr-o tara civilizata. Ma gindesc ca daca Doamne fereste s-ar intimpla sa aiba David VRS-ul asta, nu stiu zau daca s-ar prinde medicii de aici, la tratamente pe dibuite si internari nici nu vreau sa ma gindesc.
Sanatate multa lui Alex!!! Imbratisari Micha-lui dulce si tandru!!!

Multumesc pentru cuvintele frumoase. Nu e numai meritul meu. Tati si-a adus o mare contributie. Eu multumesc lui Dumnezeu ca s-a nascut si David sanatos si sper ca evolutia lui sa fie buna pe viitor pe toate planurile.

Felicitari pentru datele super ale lui Alex. Sunt sigura ca va recupera rapid greutatea pierduta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

[size=5]eu si adi ne-am captusit cu o viroza, capul si gatul in pioneze, temparatura. Bagam siropuri si ceaiuri. Maine n-am cum sa lipsesc de la job, asa ca cel putin pana la pranz o sa avem programul normal, din pacate.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Papanash, sanatate lui Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
apoi dupa miezul noptzii gata muci, gata tuse... Nu stiu ce sa mai zic, e ca un yoyo!

Vad ca ala voi e cam liniste, Yaia ramane fidela principiului: de ce sa faci astazi, cand potzi face/naste maine! Bravo, mamma, keep us on our tip toes! I love it!

Eu sper sa ramana fara nimic si weekendul de cacao sa ramana o amintire. Sanatate multa!

Si uite cum vreau sa raman in lumina reflectoarelor si inca nu am nascut! Mai nou mi-a intrat in cap ca bebe nu vine pentru ca mai am una, alta pe lista mea cea lunga...nu multe, dar mai sunt cateva. Asa ca m-am apucat azi de 'curatat' lista si am terminat cu calcatul hainelor de bebe pana la marimea 80. Deci 2 ani nu mai calc! Ei, vorba vine, ca de calcat mai aaaaaaam.
Piceo, tu cu Micha ai stat overdue 6 zile si cu Alex 2? Oricum nu e de mare importanta pentru mine, Tudor s-a nascut la 39+6 si cu Bebelina am azi 40 in cap, deci nu respecta statisticile (cum ca al doilea vine mai repede si ca fetele sunt mai grabite).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput