Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)
Raspunsuri - Pagina 13
Erina spune:
Mandarinuta felicitari pentru caruciorul bleau! E foarte bine cu baietel. Antonia va ramine unica. Te vei obisnui cu ideea foarte curind!!!
Andreea felicitari pentru baietel. Stiu ca iti doreai un fratior pentru Vladimir!!!!
Roxana, mereu imi amintesc de Anddrei cum ai scris ca a stat linistit la tuns cind ma uit la parul Dariei. O trupa intreaga, bichi, Matei , tati nu au putut convinge-o sa stea la tuns. Nu stiu ce vom face cu ea...
SabinaY. cind am citit listuta de cumparaturi m-a curins nostalgia...Ador saculetii de pinza si bento-urile, si etichetele acelea minunate!!! Sper ca Erika sa se adapteze usor la gradinita, educatoarele sa o adore si abia sa astepte sa mearga in fiecare dimineata.
Bafta maxima cu condusul.
Moldoveanca sigur iese gazonul. Sanatate si sa va bucurati toata vara de picnicuri minunate si joaca in iarba.
Luiza si Prisi nu mai zic nimic. Adimercedes la fel...
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Sa va mai zic ca de 2 zile Daria maninca foarte putin?!...Nu ma mai pling...sper sa gasim o solutie.
Mara, Yanisa
cum mai sta cu apetitul???
Ramonaiani, pupiciei frumosului de 9 kg deja si surioarei minunate. Imi pare rau ca nu ne-am intilnit atunci (sa stii ca am sunat...nu am primit raspuns nici la PM...) bine ca ai reusit sa te vezi macar cu Luiza.
Teodora ce mai faceti?

Ce produse Weleda te interesau?
Sabina spune:
la multi ani Florilor dragi!
Annisia, ai ajuns cu bine?
Erina, Betty, toti copilasii sunt bulversati de nasterea fratiorului.
Sin Sofia mea, cat era de mare, il iubea tot asa f apasat pe Gheorghe, trebuia sa fiu cu ochii-n 14.
Si acu il trozneste cand ii vine.....dupa care il pupa si il imbratiseaza. Bietul de el, viata mai buna nu cunoaste;))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
La multi ani sarbatoritilor care poarta nume de flori!!!
O seara placuta va doresc, liniste in suflete si case!
Eu imi fac timp sa va citesc printre picaturi, macar de s-ar scrie mai mult!
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina la multi ani Florilor dragi! Annisia, ai ajuns cu bine? Erina, Betty, toti copilasii sunt bulversati de nasterea fratiorului. Sin Sofia mea, cat era de mare, il iubea tot asa f apasat pe Gheorghe, trebuia sa fiu cu ochii-n 14. Si acu il trozneste cand ii vine.....dupa care il pupa si il imbratiseaza. Bietul de el, viata mai buna nu cunoaste;)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina e incurajant sa aflu asta. oricum la certuri si batai ma astept si mai tirziu...La Daria se suprapune si pe virsta asta dificila la care are capricii...
Numai bine!

Sabina spune:
e, hai ca m-ati starnit, sunt singura acasa si nu prea am chef de compus:D, ma plicit, asa ca sa vorbim discutii despre copilasi;)
ia sa dezbatem nitel.
capricii sau normalitate?
Eu votez cu normalitatea.
acu o sa ziceti de toate toanele absurde si cereri dubioase si plansete din senin etc etc.
Ohohoo, cum le cunosc.
Sofia imi zicea la varsta asta, dupa ce facea pipi in olita: pune pipi la loc!
sa mor daca intelegeam ce-i cu ea. A durat pana m-am lamurit.
Sunt foarte sensibili si reactioneaza pe masura la orice ii deranjeaza.
Insa ceea ce ii deranjeaza e absolut real, nu e fitza, nu e moft. pentru ei e extrem de important, in momentul ala li se prabuseste Universul, copilasii nu joaca teatru, ci sunt sinceri.
Trebuie sa ne punem mereu in pielea lo0r si sa ne imaginam ce li se intampla, daca facem exercitiul asta o sa fim si noi mai rabdatoare cu ei.
Si daca noi o sa fim rabdatoare si nu ne suparam, atunci si ei or sa fie niste adulti mai calmi, pentru ca ei invata strict prin puterea exemplului, nu prin pedepse, nu prin recompense.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
La multi ani sanatosi si fericiti pentru toti sarbatoritii zilei !
eu si adi ne-am captusit cu o viroza, capul si gatul in pioneze, temparatura. Bagam siropuri si ceaiuri. Maine n-am cum sa lipsesc de la job, asa ca cel putin pana la pranz o sa avem programul normal, din pacate.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
SabinaY. spune:
Erina am vazut pozicile.David e atat de dulce,iar Daria pare incantata de fratior.
Simona bestial pitic la serbare.
Erika e ok cu Lisa...asta cand sunt cu ochii pe ea.Intr-o zi,m-am dus la "toile" singura,cu usa deschisa,Lisa pe corovas se juca.Erika in pat se uita la un dvd...
Cand ma intorc,Lisa era rosie la fata si plangea inca fara voce...asa cand te doare ceva f tare si inca n-ai apucat sa tipi.Pe fata Erikai am citit imediat de ce se facea vinovata.Initial am crezut ca a calcat-o pe mana,din greseala.Dar cum Lisa statea pe burta si se juca,a calcat-o cu piciorul(calcaiul dupa cum mi-a aratat) pe partea stanga a capului,langa ureche.Cred ca a fost ceva superficial,caci Lisa s-a oprit din plans imediat..insa sperietura mare am tras.De atunci umblu cu una din ele dupa mine...daca sunt in aceeasi camera.
In rest...Erika o iubeste mult pe asta mica...dar are si astfel de iesiri.Asta e!
Dar cand Lisa o trage de par pe Erika,se abtine sa nu planga de durere.
Aaaa,sa nu uit SAbinaaaa faini pantofi!Aia bej super truper...dar si aia colorati!!!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Sabina spune:
papanash, sanatate!
Sabinutza, cred ca nu le-am aratat fetelor pantofii albastri:0)
http://2.bp.blogspot.com/_Yf5pBfKgPeY/S60ArUA1DcI/AAAAAAAAJS4/nJHQbbsFESk/s1600/_IGP1549.jpg
am innebunit la cap;D
Va anunt ca am scazut 2 kile de cand cu grau si orez si ma simt super bine! Mult mai linistita.
Clar ca daca tii cura asta esti un pic slabit la inceput, dar pt mine a fost ideal, pt ca a temperat efectele alea nasoale de la tratament.
Si mi-a luat senzatia aia infioratoare de foame de care zicea si Miaunicea.
Asa ca nu va ofer in dimineata asta decat niste ceai de plante
, slabut, da sper totusi ca o sa iesiti la rampa!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Piciulika spune:
Sabina, faine vesti! Tot asa!
Noi am fost joi cu Alex la dr de ne-a diagnosticat virusul ala RS ("Respiratory Syncytial Virus"), bronhiile pline de secretzii groase, respiratzia grea... M-a sunat medicul joi seara sa vada de Alex - era cam ingrjorat. Era insa OK in conditziile alea. Vineri la 11 eram iar la dr, controlul de 2 luni (si 1/4
) si check - imi parea mai bine... Ca sambata numa bine s-a acutizat bronsita aia, se ineca si nu mai respira... Sunat la urgentza, cautat inhaltor la farmaciile de garda (putzine!) si apoi am tot inhalat solutzie salina la o ora - o distractzie, ce mai! Nu mai sugea, ii ofeream tot la o ora, sa se hidrateze sa nu ajungem in spital, asa ca a supt saracul cate o gura si au reinceput niste colici ca la carte...!!
Si uite asa plangeam deja sambata seara ca e letargic si nu suge si spital scrie pe noi.
(Mi-a spus o amica ce anul trecut exact cu BB de 2 luni 1/2 a intrat cu RSV in spital, dar ca aici nu le pune perfuzie, ci-i intubeaza si le da lapte direct in stomac!)
Ca apoi prin somn sa suga bine si lucrurile s-au linistit. Ieri a tot inhalat la o ora, seara iar se sufoca cu secretziile, apoi dupa miezul noptzii gata muci, gata tuse... Nu stiu ce sa mai zic, e ca un yoyo!
Azi noapte iar a supt bine, nu a tusit deloc - doarme la mine pe perna, ridicat la 45°, sa nu se inece, geamul deschis toata noaptea.
Asa ca va datzi seama in ce forma sunt dupa un w/e de vis. ![]()
Altfel creste, dar slabeste: fatza de luni la urgentza (cu kruppu') pana vineri slabise vreo 300 gr. Insa a crescut 1 cm (?!). Are 6310, 62cm si 41.8cm capsorul. Maricel flacau.
Michael e in continuare foarte ingrijorat cand cel mic plange sau tuseste, simte el ca nu-i deloc ok treaba. Nu pleaca din casa pana nu-l pupa "un pic": pe obrajor si ii ia manutzele si le pupa! ![]()
Asa ma emotzioneaza, de plang! Noi nu-i pupam niciodata pe manutze, sa nu dam ceva, ca doar le baga in gura. Deci clar nu de la noi a venit gestul asta. Cand e gol piticul, ii ia picioarele la pupat! E induiosator.
Cam cu astea ne laudam.
Vad ca ala voi e cam liniste, Yaia ramane fidela principiului: de ce sa faci astazi, cand potzi face/naste maine! Bravo, mamma, keep us on our tip toes! I love it! ![]()
Vazut pitic duuulce de Papanash - sunt emotzionantzi asa de mici si cumintzei...
Nu mai stiu ce voiam sa mai zic. Deci va pup. 
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi