Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Aniast, multumim. Antonia a ghicit de la inceput ca e fratior in burtica, cand am anuntat-o acum cateva luni, i-a zis ca e fratior sau surioara la mami in burtica, dar ea a zis ca e fratior. Ea imi mangaie burtica si zice ca o sa aiba grija de bebe , ca o sa ii dea suzeta(aici face legatura cu bebelusul ei de jucarie). I-am aratat pozele de la eco si a fost tare incantata, cu fratiorul ei.

Sabina, ai dreptate cu sa nu spui niciodata, multi pupici

Yaia, eu imi doream si fata si baiat, dar credeam ca am fetita, asta pentru ca am deja fetita probabil. Si eu si sotul am fost surprinsi la vestea ca e baietel, dar ne bucuram tare mult.Deocamdata cautam nume, suntem de acord pt primul nume Alex, dar sotul vrea sa aibe inca un nume si nu l-am gasit inca pe cel dorit.

Bikmaria, spor la curatenie, eu anul asta stau mai cuminte si ma ajuta soacra si sotul la curatenie, dar niste cozonaci si prajituri tot o sa fac.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+

Poze

Mergi la inceput

Noi ieri am avut o zi plina, am fost dimineata la cumparaturi, am luat o cuvertura de pat pentru patutul Antoniei - foarte greu am gasit - pana la urma in magazinul Bucur, pantofi pentru mine(cu talpa joasa tare comozi) si pentru tati s o bluzita cu burtica pt mine + piata.Azi vreau sa ajunge la targul de Florii de la muzeul satului, si pe urma trecem pe la socrii, caci se serbeaza soacra.

La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritilor de azi, petrecere frumoasa!

Poze

Mergi la inceput

Erina, sunt foarte frumosi si Daria si David. David e asa de scump si expresiv si Daria e surioara cea mare.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna dimineata!!!

Pentru cine nu are rabdare sa intre pe e-mail iata copiii:
http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/IMGP9225-1.jpg

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

oau, Doamne ce frumosi sunt. Noi din pacate nu am avut parte pana recent de asemenea momente de tandrete intre fratiori. Sa fie sanatosi si sa se iubeasca intotdeauna asa.

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Se pare ca Vladi intelege mai multe despre bebe decat Tudor. El spune unde e bebe, dar nicio dorinta de a-l scoate, a-l vedea, a se juca cu ea...deocamdata!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

din pacate si noi ne-am confruntat cu aceasi reactie a lui mario fata de bb Eghi.... Nu l-a dorit niciodata, intotdeauna spunea ceva de genul "peaca bebe", "cade bebe pat", "pange Eghi", "bate Mario Eghi" sau "bate Mario tap Eghi"(adica pe intelesul tuturor: sa plece bebe, sa cada patul cu frati-su, chestia cu plange bebe o spune dupa ce ii pocneste cate una iar daca nu se intampla sa planga ii mai da inca una sa fie sigur ca plange si spune inca o data f victorios "pange bb" sau il bate Mario pe Eghi in cap)adica in concluzie ii ureaza si ii doreste numai de bine

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani, tuturor celor cu nume de floare

Erinasunt adorabili micutii tai, trebuie sa fi tare mandra de Daria si ea de fratiorul ei.

pt cine doreste si pofteste..

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La mlti ani Floricelelor!
Ce mi-ar fi placut sa fiu in Bucovina ...obiceiurile, traditiile vechi imi plac

Yaia sant si eu cu ochi pe tine...oricum greul cade pe tine

Rox numai bine si voua.

Bikmaria eu nu m-am incumetata sa zugravesc, mai la vara...esti o super harnicuta.

numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Yaia draga, ne tii pe toate pe jar.Pai e bine asa?Pupici multi si nastere usoara
Erina sunt minunati puiutii tai
Noi suntem bine,am pus gazon ieri,speram sa iasa ceva ca nu suntem prea priceputiVladut e afara cu tati cutreiera dealurile eu sunt putin racita si am ramas in casa sa ma odihnesc putin
La multi ani tuturor floricelelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Dragelor lumea s-a intors cu fundul in sus.

In casa e dezastru,cutii,haine,biberoane,paine cazuta pe jos,firmituri,bariste murdare,pungi,paturi,saltele...jeg cat cuprinde.
Am alergat ca bezmeticii sa ne pregatim de gradinita.

La sedinta a fost ok.Am achizitionat pentru Erika o traista cu rechizite.Creioane colorate,carioci,plastilina,plansete de desenat,fel de fel de cutii,cutiute.Carnete pentru fel de fel de notite,sortulete si tot asa..
Apoi am vorbit cu o educatoare despre programul actual al Erikai si alte detalii.
Erika la inceput a intrat timida.Se tinea de pantalonii mei sau de taica-su.Pana la urma s-a acomodat si chiar a inceput sa se joace cu jucariile din sala.La sfarsit,impreuna cu educatoarea a strans farfuriile,canile si cuburile de lemn cu care se jucase.A fost laudata si a fost foarte mandra.
La plecare a spus ca ea ramane cu "kirinsan"(girafa) din curte,un topogan.Ca ei ii place la gradi si ca deabia asteapta sa mearga din nou.

Azi am cumparat o groaza de chestii,pungute din material,pungute din plastic,servetele,hainute cat mai multe,,scutece,pungute din plastic, si tot ce aveam nevoie.Acum trebuie sa le punem in orine si sa ne apucam de scris numele pe fiecare.

Noi facem fata cu greu in formula 4.DAr nu ma plang.Sunt f obosita,fac fata cu vreo 3 cafele,2 energizante si cola cateodata.Insa fetele sunt sanatoase si fericite si asta ma intereseaza cel mai mult.
Aaa,am scapat de mucii Lisei.Intreba Yaia daca a avut si Erika.Pai era raceala dobandita de la Erika.Aia de acum 2 saptamani,cand a plecat mama si facuse febra mare.Azi noapte respira pe gura...tare imi e sa nu vina alta...

Erika e destul de intelegatoare fata de mine.Ma menajeaza cat poate ea.Cand am grija de Lisa nu insista cand ii spun ca nu pot sa o tin in brate sau nu pot sa fac un anumit lucru.Dar si cand ma prinde libera cere atentie totala.Si eu nu prea apuc sa mai stau doar cu mine.Seara cand reusesc sa o adorm pe Erika,de cele mai multe ori adorm si eu...asa cum sunt imbracata,fara sa mai reusesc sa ma spal sau sa fac alte chestii.Cateodata il rog pe sot sa ma trezeasca.Putine sunt datile cand si reuseste.

Intre timp,pentru ca de acum trebuie sa merg cu masina la gradi si inapoi...si cum nu prea aveam incredere in mine la volan.Mi-am luat cateva ore cu un profesor si a reusit sa ma mai puna pe picioare.In trafic imi e ok,mai greu in parcari sau la schimbat de benzi.Eu sper ca cu timpul sa ma obisnuiesc si sa capat experienta.Mai e treaba aici si cu volanul pe dreapta si implicit si circulatia.Dar cu care zic eu ca nu am probleme.

Despre noi cam acestea sunt noutatile,mai revin sa citesc.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Multumiri dragi mamicipentru cuvintele frumoase: Sabina, Roxali, Cecilia, Mandarinuta, Betty, Moldoveanca.

Betty sa stii ca si Daria a fost si mai este un pic bulversata de prezenta bebelusului. In primele zile il prefera pe tati, pe mine ma vedea lipita de bebelus si cred ca simtea si simte ca m-a pierdut.
Am suferit si eu mult dar am incercat sa ii ofer restul de timp si mai ales sa evit reprosuri de genul: nu fa zgomot, doarme bebe etc...
Ii tot explic ca bebelusul va creste si ca se va juca cu ea. Acum e mic si nu ii ofera nici o satisfactie. Pune jucarii in mina mui si ii spune sa le arunce, ii spune hai sa ne jucam...

Am noroc de tati ca o ia cu el zilele acestea si mai am noroc ca e destul de independenta. Nu plingea deobicei daca pleca unul dintre noi, azi tati a iesit cu niste prieteni si a plins 5 minute linga usa (asta si pe fondul oboselii).

Si Daria e foarte expansiva in gesturi. Ne imbratiseaza cu forta si asa face si cu bebelusul de aceea trebuie sa fiu extrem de atenta la mingiierile apasate. Daca il pun pe pat linga ea trebuie sa fiu numai cu ochii pe ea. Se invirte sau sare si fara sa vrea il loveste.

Eu zic ca Mario il loveste din dragoste pe Eghi asa ca nu trebuie sa iti faci probleme.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput