Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Cu toanele si frustrarile. Si la noi Micha isi pierde rabdarea daca nu iese cum vrea el - gen incaltzat pantofii, si-izvarle cat colo si da din picioare; sau cere ceva deja maraindu-se in toate felurile, fara sa zica de fapt ce vrea... Noi incercam sa fim calmi, sa-l incurajam sa mai incerce, sa exprime ce vrea, sa spuna "te rog" - formula magica prin care primeste ce vrea. Si cand insista cu matzaielile, ii spunem ca nici noi nu vorbim asa, si-l imitam, si asta taaare il intriga, si-i spunem ca daca vrea, de acum toti vom vorbi/tzipa asa. Atunci spune NU si se potoleste. Sau cand la toate raspunde cu NU, provocaor, pana te scoate din pepeni, ii spun ca-i ok, si eu am sa incep asa, cand el ma roaga ceva, o sa-i spun NU fara motiv, doar ca asa vreau eu - sa vad de-i place. Cand imi cere ajutorul in urmatoarele minute, sa gaseasca piese LEGO samd, ii spun: NU, pe acelasi ton de Gigi-Contra ca el, si-l intreb: itzi place?! Sa stitzi ca la noi cam functzioneaza. |
Esti sigura ca e Micha si nu Tudor?
Eu cred ca ei acum testeaza limitele si invata regulile. De asta e foaaaarte important tonul calm si ferm si constanta in decizii.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
aeperju spune:
Aloha!
Si noi suntem cu muci rosu in gat, asa ca pas gradi. Vantul asta tare e uracios. Una doua face rosu in gat. Incercam cu aerosoli si nurofen dar deja pe o amigdala i-au aparut doua puncticele rosii. (el de obicei face imediat puroi pe amigdale). Partea buna e ca nu face febra deci continuam cu dexa in aerosoli (e super ragusit) si sa speram ca nu se agraveaza.
Numai bine tuturor!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aeperju Si noi suntem cu muci rosu in gat, asa ca pas gradi. Vantul asta tare e uracios. Una doua face rosu in gat. Incercam cu aerosoli si nurofen dar deja pe o amigdala i-au aparut doua puncticele rosii. (el de obicei face imediat puroi pe amigdale). Partea buna e ca nu face febra deci continuam cu dexa in aerosoli (e super ragusit) si sa speram ca nu se agraveaza. |
Sa speram! Sanatate multa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Erina spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Erina, sunt niste scumpi puii tai, si imi place tare mult cum te straduiesti tu sa te dedici ambilor. Nu stiu cum ati avut asa probleme la tuns cu Daria, la noi Andrei a stat fara probleme de la inceput (si cand il radeam noi in cap cu aparatul), iar ultima tunsoare a durat ceva. Poate pentru ca a avut o pe Alex ca model. In plus ii distreaza masinutele de la Ciufolici, se mai joaca cu apa, cu pamatuful. Distragerea atentiei este cheia. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Roxana noi mereu am avut problema asta. Plinge foarte rau si isi trage capul, protesteaza. asa a fost de la primul tuns zero. mai apoi am tuns-o cind era adormita in brate la tatai. Acum speram sa o convingem dar nu am reusit. Ea a avut mereu o sensibilitatae cu taiatul unghiilor( greseala mea pt ca i le-am taiat doar in somn), cu tunsul si curatatul nasului. Noroc ca ma lasa sa ii periez dintii...
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Yaia ce bine ca ai aparut!!! Chiar ma intrebam daca nu ai avut intilnirea ieri!
Ti-am spus eu ca sta pina la termen!!!
Erina spune:
Cristina
sunt constienta ca va fi mai greu si ca trezirile vor fi mai dese (de aceea imi e ciuda ca a coincis mutarea cu nasterea si am avut atita treaba incit nu m-am menajat deloc).
Primul obiectiv cu alaptatul e 3 luni exclusiv si apoi pina la 6 combinat. dar nu se stie, poate reusesc mai mult exclusiv. Spun asta pentru ca bebelusii pe formula dorm mai mult.
Am vazut pozele voastre. Auzisem de o solutie pentru mica voastra problema ca ar fi pozitionarea bebelusului cu ochisorul paralel spre lumina, astfel incit ea sa se uite spre fereastra adica directia opusa celei in care ii fuge.
Erina spune:
| citat din mesajul lui aeperju Aloha! Si noi suntem cu muci rosu in gat, asa ca pas gradi. Vantul asta tare e uracios. Una doua face rosu in gat. Incercam cu aerosoli si nurofen dar deja pe o amigdala i-au aparut doua puncticele rosii. (el de obicei face imediat puroi pe amigdale). Partea buna e ca nu face febra deci continuam cu dexa in aerosoli (e super ragusit) si sa speram ca nu se agraveaza. Numai bine tuturor! Emma si Andrei (21.09.2007) |
Ema sanatate lui Andrei!!!

Erina spune:
Piciulika mi-a placut cum ai spus despre mama vs femeile fara copii. Eu ma imaginez o razboinica care calibreaza pompa si care isi conduce prin viata cei doi puiuti.
I-am citit si lui tati ce ai scris...sa vada ca nu sunt singura care se simte uneori coplesita de ciclul schimbat-hranit-jucat-mingiiat-certat...
Sabina ma situez undeva la mijloc intre opinia ta a Piciulikai si a Roxanei despre normalitate-capricii. Imi doresc ca Daria sa imi testeze mai putin limitele.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Rox, .Pe cand & unde concediu? Mi-esti in ganduri, sa sti!! |
Foarte curand, destinatia Maldive.
si tu esti in gandurile mele. Doar ca ale mele sunt mai lenese si nu s-au mobilizat sa se astearna.
Roxana_G spune:
Multa sanatate lui Andrei de Emma si Andrei de Papanash!
Yaia, lasa calcatul si treci la nascut delfinasa.