Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (380)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Piciulika, culmea e ca Andrei exprima ceea ce vrea, asa stalcit cum poate el, dar e in stare sa zica de 100 de ori acelasi lucru. Ieri voia musai lapte din alta cutie decat cea deschisa si nu a fost chip sa il potolesc. Dupa un sfert de ora de proteste si plansete a refuzat pur si simplu sa il bea si a pus bibe il chiuveta la spalat. NU prea perge nici cu imitatia, nu il deranjeaza ca il imit cu tipetele sau plansetul, doar creste sonorul si repeta ceea ce vrea. Mai rau e cu tocurile de la usi rupte, pragurile dezlipite si aruncatul obiectelor in toate directiile. Degeaba explic de ce nu, nu are nici o treaba, ba continua sa le faca zambind. Zau, limitele mele sunt deja depasite si el nu pricepe.
Zicea Erina ca se situeaza la mijloc intre opiniile noastre. Cu toate acestea nu am perceput parerea mea ca extrema. Doar am recunoscut ca ma aflu la capatul resurselor si probabil tocmai de aceea teoriile de testare a limitelor si de rabdare absoluta mi se par in multe cazuri depasite de practica. Sigur ca nu e vina copiilor pentru indisponibilitatea sau indispozitia noastra, si sigur ca pentru ei frustrarile sunt reale, eu ma refeream insa la acele situatii in care si ale mele sunt reale.
In fine, departe de mine dorinta de a starni vreo dezbatere, nici nu am timpul necesar sa o sustin si v-as lasa asa cu ochii in soare. Era mai degraba o colectie de informatii statistice despre testarea limitelor pe la alti papanashi si mai ales despre tehnici utilizate pentru depasirea momentului.
aniast72 spune:
Fetele, eu tocmai ce-am facut amniocenteza acum 30 min. Bleahh ce senzatie... Aveam emotii cu lichidul amniotic ca data trecuta (la sarcina pierduta) era tulbure. Acum a fost limpede, clar. Rezultatul rapid il voi primi in 48 de ore iar cel final in vreo 3 saptamani.
Am intrebat care sunt riscurile de pierdere a sarcinii si mi s-a spus: Contractii puternice sau neinchiderea orificiului si pierderea lichidului amniotic sau infectarea. Sper sa trec cu bine de toate si sa merg cu sarcina mai departe cu brio.
Acum sunt inca la clinica, mai stau putin intinsa pe pat ca ma simt putin incordata apoi o iau spre casa. Va pup si va tin la curent.
Andreea,
in 17+ cu
si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Sabina spune:
Rox, pai vorbim discutii, nu ne cramponam;), nu ai nicio parare extrema.
Eu i-as fi dat lapte fix din cutia pe care o vroia
, eu recunosc ca cedez ca sa scutesc nervi. Apoi ma gandesc asa: daca cedez eu, va invata ca se mai si cedeaza in viata si peste un an poate va ceda el.
La Sofia pe bune ca merge.
Andreea, va fi foarte, foarte bine! [flo[
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Primul obiectiv cu alaptatul e 3 luni exclusiv si apoi pina la 6 combinat. dar nu se stie, poate reusesc mai mult exclusiv. Spun asta pentru ca bebelusii pe formula dorm mai mult. |
Daniel alaptat 4 luni exclusiv, pana la 6 combinat; la ora actuala are treziri din doua in doua ore pe timp de noapte. Si sa nu care cumva sa fie ceai in biberon, ca urla de-l scoala si pe vecinul de deasupra ... (ti-am trims un PM
)Si eu sunt cam la limita puterilor, incercat si ca Piciulika (pupicei sa rezistati cu totii) - sa ii raspund cu NU cum face ea, dar imi raspunde ca Andrei al Roxanei, aruncand si trantind chestii. Si cand ii tin cate-o teorie de-asta se uita la mine si-mi spune enervata: Auzi, mami, taci!
. Mai nou tranteste usile in urma ei, am cosmaruri ca-i prinde degetelele lui Daniel pe sub usa si i le face franjuri.
Sabina - nu intotdeauna merge chestia aia cu cedatul. Sotul meu, spre exemplu, ii da lapte din cutia care cere ea. Rezultatul: un 'good cop' si-un 'bad cop'. Cand intra seara sotul pe usa, Eliza nu mai face nimic din ce spun eu. Ori parerea mea despre educatie e ca parintii trebuie sa fie amandoi de aceeasi parte a baricadei
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Gabriela77 spune:
Draga mea cuscra, mi se rupe sufletul pt Alex! Of, ce mai trageti! Mi se ridica parul cand ma gandesc ca incercam iar gradi din mai, am zis ca din sept e plin sezon de viroze si mai bine asa, dar gandul la virusi ma cam sperie, si vorba Erinei, la voi sunt consultatii si analize serioase, aici e antibioticul cheia tuturor problemelor, fara nicio analiza
. Sanatate multa
Yaia, eu cand vad ce calma esti, zau ca ma minunez, cred ca daca ajungeam la 40 de saptamani, v-as fi facut capul calendar cu lamentatiile![]()

Erina, nu ma mai satur sa privesc puiul mic
Inutil sa mai spun ca la fel se intampla si la noi, nu o data s-a aruncat Sara cu fundul peste Sofia sau a strans-o mai strasnic in brate, sunt gesturi involuntare, dar tot suntem cu ochii pe ea ca pe butelie, totusi marea mea bucurie e ca o iubeste mult
Ema, sanatate multa, of,of
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Andreea, tinem pumnii, sunt sigura ca totul va fi bine si bebelusul e PERFECT asa ca fratiorul
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Sabina spune:
Noi suntem pe aceeasi parte, ii dam amandoi laptele din care cutie vrea el;)
Suntem niste parinti foarte ascultatori![]()
Si da, Sofia e o o obraznicuta cu noi, si eu ador asta la ea;)
pentru ca in societate e absolut perfecta. E gentila, atenta, prevenitoare, empatica.
Asa ca eu cred ca la noi a functionat sa ascultam de copii ca sa scutim enervarile.
Erina, stii unde vad eu mica eroare de calcul? Daria nu testeaza limitele tale, ci pe ale ei insasi 
cat despre introdus LP dupa 3 luni, e o prostiuta si stii asta.....
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Cu Imitatia:
imaginati-va ca sunteti suparati rau de tot si vine sotu si va maimutareste.
Normal ca va sare tandara si mai rau....asa si copilasii nostri.
Acuma o sa credeti ca eu sunt vreo sfanta, aoleu, nicidecum, vorbesc si eu din experienta mea de 7 ani jumate, am observat ca vorba dulce mult aduce si contratul ne desparte si ne dezbina.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
Picio.... mi s-a facut pielea gaina cand v-am citit "peripetiile"... Nu stiu cat de Cooli ati fost voi.. din vorbe asa pare.. eu cred ca as fi murit si inviat de n ori...
Sanatate lui Alex si multa putere voua! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)