Hai Michelle!Bv Nemary,Bobita,Lili!Iepu 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

yaia da, in 41+4 zile m.am internat pt inducere, dar stii ca ti.l pune la piept imediat dupa ce il nasti, nu il duc in alta parte separat de tine, si asta cred ca ajuta la lactatie

Stiu, si aici e rooming-in. Bebe sta cu tine non-stop, ceea ce mi se pare super bine. Dar lactatia, ca orice proces din organism, tine si de secretia unui hormon...or fi mai multi? Si daca nu e...Vine el lapticul, nu-i bai, dar ca idee...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza
brumari, si tu brutus cu inducerea?... eu am inteles ca e destul de traumatizant pt bebe sa-l scoata cand vor ei, ca practic el sta linistit acolo si creste in continuare ca un cozonacel si noi il fortam sa iasa. Iar ca si riscuri pt mama, evident ca daca nu se intampla totul natural, e posibil sa te dilati mai greu sau deloc (in putine cazuri am auzit) si daca apeleaza la oxitocina, clar durerile vor fi f mari in travaliu...
pana una alta e bine ca voi sunteti sanatoase amandoua, de dureri uiti imediat cand tii printesa in brate.

In plus, nu uitati ca nu e pregatit nici corpul mamei cu cocteilul de hormoni necesari nastrii, deci si lapticul va veni mai greu, uterul se va retrage mai greu...
Eu nu inteleg de ce se grabesc in tara atat de mult cu inducerea. Aici te lasa sa ajungi la 42 de saptamani si abia apoi induc. Asa-i dayanara? Pe tine te-au lasat peste termen la Ivan...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Yaia, multam de completari, intr-adevar asa este, dar nu-mi mai aduceam aminte Ufff...

38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana merci mult, la fel si tie!
doar ca la mine stresul incepe sa ia amploare

yaia da asa, ma gandeam ca daca il tii mult la piept vine si lapticul mai repede

eu nu mai nasc....bine ca nu stiu sa.mi induc singura ca as fi in stare :))

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Nafi cam 8-10 pampersi pe zi folosesc.Ai grija insa nu lua multi new born.Mie mi-a ramas jumatate de pachet nefolosit pt ca nu i-au mai incaput bucisoarele in ei si am trecut la nr 2.Eu zic ca pt inceput iti ajung ce ai luat.oricum gasesti peste tot asa ca nu are sens sa iti faci stoc.
Gagici raportez invingerea colicilor (cel putin de 2 zile nu i-a mai simtit Geo).Dau Bonisan alternativ cu Infacol si....scoate partzuri ca o mitraliera.Eu il ridic sa scoata aerul si el partzaie.De maine revenim la tzitzi.
Cat despre venitul lapticului dupa cezariana e drept ca vine mai greu dar nu foarte greu.Rabdare si...tutun.Pupici!
Freedelia si Ioanact nu va mai contraziceti referitor la religie si cum trebuie tinute sarbatorile.E normal ca Ioanact sa gandeasca asa ca doar e sotie de preot.Personal nu sunt de acord cu munca duminica dar nu exagerez in sensul ca gatesc,spal vase,mai fac ordine,Dumnezeu nu se va supara pe mine sigur.ba mai mult consider ca e mai mare pacat sa stai in murdarie decat sa faci curat.Eh!Pareri si pareri insa fiecare are parerea lui legata de religie .Nici eu nu cred ca Dumnezeu este impotriva multor lucruri despre care se vb in biserica ...Stiti cum e!Totul e interpretabil nuami credinta din suflet este stanca.
Oanka cum esti fetitza draga?
Gaby ai auzit ca vreau tocuri mari la botez si te fofilezi,ai?Pupici!
Dayanara esti tu nnerabdatoare dar si cand vei naste!!!
Rebiana gata cu cantareala fetei.Dr mea spunea sa nu cumva sa dezvolt vreo obsesie cu asta ca oricum bebe e ok si creste .Cel mai bine se vede pe faptul ca imi rupe coloana cand il tin in brate si pe faptul ca deja hainutele sunt de 3 luni.
Rog si eu pe prima pagina (ce chitzibusara sunt!) sa modificati la mine ca am nascut la fix 40 de saptamani.In data de 8 as fi intrat in s41.Deci sa avem pardon baiatul meu e un punctual ca ma-sa,da?

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

castelana merci mult, la fel si tie!
doar ca la mine stresul incepe sa ia amploare

eu nu mai nasc....bine ca nu stiu sa.mi induc singura ca as fi in stare :))

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

ha ha ha eu sunt stresata sa nu cumva sa nasc si tu daca s-ar fi putut de la Dragobete te-ai fi inscris!!!
Stai calma ca vine Silvana cand este pregatita!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Avem pozici noi.
Bey gagici nu va mai grabiti cu nascutul ca oricum tot cand vrea Dumnezeu nastem.E drept ca la mine a functionat metoda Oanei ...aia cu mall-ul si kfc-ului dar asta dupa mai multe incercari.

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Avem pozici noi.
Bey gagici nu va mai grabiti cu nascutul ca oricum tot cand vrea Dumnezeu nastem.E drept ca la mine a functionat metoda Oanei ...aia cu mall-ul si kfc-ului dar asta dupa mai multe incercari.

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

am inteles cu nascutul, dar cu nenascutul sa ma inveti, sa mai stea pana cel putin martea viitoare la mine!
dupa ma mai duc si eu la mall!
pup mami frumusica si radioasa, la asa flacau de baiat, are si de ce!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Castelana as fi vrut si eu reteta pentru "nenascut inca" dar dupa doua sarcini n-am gasit-o... ambii mei copii au venit cu 3 saptamani, 3 saptamani si ceva inainte de termen. Fara KFC (Ce pofta mi-eeee!) sau mall... si ce-as mai fi vrut sa stea Mara mica in burtica!! Doamne-Doamne a hotarat cand sa vina si bine-a facut; pentru mine, probabil, nicio zi nu era potrivita!
Tzuc mult si, cum bine zici, AMR usor!
Roxi ti-as zice eu de-un "cocktail" pentru grabit nascarea (ceva cu ulei de ricin... citit pe-aici, pe forum) dar las' fata sa vina cand vrea ea! Poate merge pe principiul ca "vedetele se lasa asteptate"
Vio nu gandi ca ajungi la forceps daca faci epidurala! Eu sunt ferm convinsa ca te poti concentra mult mai bine la ceea ce trebuie sa faci (impins, respirat etc), la ce-ti spun moasele si dr.
Ella tzuculesc bucalatul! Dulce e in a doua poza, ca-i luat aproape ca si-n restul e un frumusel!
Cantaresc fata la finalul cate unei saptamani... si apoi la luna. Nu fac o manie din asta.. pura statistica; se simte ca a pus carnita pe ea, printesuca lu' mama!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Scot si eu niste majorete pentru fete Liliana_28 si Michelle_sf ori fi nascut deja de-acum...

Cenia, deci asa, acolo va grabeste cu inducerea, aici trebuie sa ma rog eu, daca depasesc termenul dr a zis ca ma mai lasa cateva zile si apoi imi induce daca nimic si nimic, offf.
Oricum nastere usoara si tinem pumnii pentru vineri!

Andira parca tu intrebai cum nasc, eu as vrea natural, de fapt aici nici nu prea ai la alegere, numai daca sunt complicatii iti face cezariana, nu am auzit sa fie cazul sa te duci tu sa spui ca vrei cezariana si dr sa fie de acord.

Oanka cum esti cu mastita, ai mare grija! Eu am facut de 4 ori mastita la acelasi san si am ajuns si la cutit asa ca mare, mare grija, masaj, bai caldute inainte de alaptat, comprese cu foi de varza ca sa mai scada productia de lapte, dar nu le lasa f mult ca poate sa scada de tot. Multa sanatate si rabdare!

va pup

Magda, 39+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Mi-am adus aminte acum pe ultima suta de metrii ..... Gasesc in Unirea cercei pt bebeluna ???
S-a oferit nasa ( mea de botez) sa-i cumpere . Adica noi sa-i alegem si ea ne da banii.

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput