Hai Michelle!Bv Nemary,Bobita,Lili!Iepu 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brumari

MEDICAMENTE.. INJECTII... SAU EU STIU CE METODE SUNT PENTRU PROVOCAREA CONTRACTIILOR

SUNT LA PRIMA SARCINA ..SI SUNT MULTE LUCRURI PE CARE NU LE STIU, DE ACEEA INTREB

pai si eu aia ziceam, ca se provoaca cu perfuzii cu oxitocina :)

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brumari spune:

NAFI multumesc pentru incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brumari spune:

perfuzii cu oxitocina :) ... am inteles asta. Dar m-ai intrebat apoi ce am vrut sa spun prin ce implica inducerea.. de asta cred ca m-am repetat.

Multumesc de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui cenia

Caselana: da, ciudata metoda, crede-ma. asa fac in perioadele aglomerate, stii doar ca americanii is eficienti mereu. acum este "baby bum" cica si is foarte agomerati.

dupa aceeasi metoda mi s-a explicat ca voi fi indusa si eu vineri: astept telefon toata seara si noaptea de vineri si sa fiu disponibila sa plec la spital, imediat ce ma anunta ei ca au pat liber. conditiile sunt f bune, eu am nascut primul copil in Romania, aici nasti singura in sala de nasteri, pe cind in ara mai ai cite o partenera care tipa linga tine!!! ai moasa disponibila numai pt tine, apoi stai in salon singura, ai pat pliant sau fotoliu pat pt partener sa doarma cu tine si bebe in camera. dus si baie individual. pai, pe linga conditiile de la primul copil, e lux, ca nu vreau sa se supere fetele pe mine aici sa zica ca m-am ajuns! si inca nu sunt la un spital de lux, desi as fi putut alege orice spital din orasul asta!

data trecuta am nascut cu directorul spitalului( l-am ales ca lucra cu o romanca ce fusese si ea dr in tara) si m-a programat dimineata la cabinet pt indusa, a facut manvre mecanice, e un termen in engleza, si m-a trimis la spital sa ma interneze ca singerez si suspecta de preeclamsia si in citeva ore eram deja nascuta! pe scurt, vroiam sa ma pling ca eu vreau sa nasc ziua bre, dimineata nu in toiul noptii ca nu is bufnita! sau sunt?

hai ca va las cu aberatiile mele, dar am zis sa sed ghinisor sa nu m apuce nascarea ca la noi e noapte acuma!
Cenia 9 luni si 2 saptamini zice softul de la Iphonul lu barbatu'

mda, cate bordeie atatea obicece as spune, important este sa-si faca treaba si sa fii tu si copilul bine.
eu aici nasc tot asa in conditii de maxim lux as zice, dar 100% privat, platesc si hartia de la baie sa zic mai exact, dar asta e.
mi-au zis si mie ca aici ai camaruta ta unde nasti, unde de fapt se desfasoara travaliul, in care sta cu tine asistenta moasa, obstretica de serviciu si cand e cazul si nasti vine dr tau sa "termine" lucrarea.
mi s-a zis ca-s competenti si fiarte profesionisti, cum nu am mai nascut deocamdata am numai povesti in cap.
eu ca sa fiu sincera sunt tare confuza, vedem cum va fi.
Bafta si tie si ai grija pana vineri, AMR usor!!!!!!!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Noapte de “basm”.. piticutza mi-a stat treaza mai bine de-o ora… nu tu papica, nu tu somnic… nimic… doar o maraiala de-a trebuit s-o plimb in brate! Mucisorii pare ca-i biruim dar nu zic “hop” deocamdata!

CASTELANA mai ai f putin de indurat si dupa aceea nici nu-ti vei aminti neplacerile!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

merci, asa imi spune toata lumea.
nu e ca ma plang sa stii, mi-am dorit atat de mult sa fiu mama incat si daca trebuia sa stau in cap 9 luni asa statea.
dar cand e cate o noapte mai ciudata, in plus plina de vise (l-am visat pe fratiorul meu ce nu mai e i tare m-a rascolit)
Dar trece, cum bine zici!
vad ca si voi saracutii aveti "nopti albe"
sa speram ca trec repede si va intrati in program!
pup mami eroina odiseei!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brumari
stie cineva de vaccinul pentru incompatibilitate RH ?? tb sa ne interesam in cazul in care fetita are rh pozitiv ca tatal. Unde il putem gasi si cat costa ? orientativ

Aici se face in spital, iti pot spune doar numele, mie mi-a facut Rhophylac. Cu restul nu te pot ajuta.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

'Neata, fetele si un sac cu urari de bine proaspetelor mamici!

Noi tusim zdravan cu toate siropurile si pastilele luate, in rest, a cam trecut raceala.
Dar alta e problema la mine acuma. Nu mai am stabilitate in picioare. Merg ce merg si ma ia cu valuri de calduri si trebuie sa ma asez. Problema e ca am drumuri de facut. Nu multe, dar sunt.

Fetele, care ati facut contract pentru recoltare de celule stem, pe ce nume s-a emis factura pentru plata? Cum e mai bine?

ANNYA - Si mie imi este jena de cate ori ma sui pe masa, dar medicii barbati imi dau o siguranta mai mare decat femeile. Dar de ce iti mai ia secretie daca nasti prin cezariana? Si cam pe cand o ai programata?

Cristina +34 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

sanatate multa Miriaaaaaaaaa!!!
la noi contractul este pe numele mamei sa stii, urmand ca imediat sa fie tracut acolo si numele bebelusului.
Toate documentele sunt facute cu numele mamei, este si tata trecut evident la istoricul familiei.
Apoi parca imi ia si mie sange pentru a se vedea compatibilitatea si o alta serie de analize si testari, asta in timpul nasterii concomitent cu recoltarea de cordonel.
sanatate!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza
brumari, si tu brutus cu inducerea?... eu am inteles ca e destul de traumatizant pt bebe sa-l scoata cand vor ei, ca practic el sta linistit acolo si creste in continuare ca un cozonacel si noi il fortam sa iasa. Iar ca si riscuri pt mama, evident ca daca nu se intampla totul natural, e posibil sa te dilati mai greu sau deloc (in putine cazuri am auzit) si daca apeleaza la oxitocina, clar durerile vor fi f mari in travaliu...
pana una alta e bine ca voi sunteti sanatoase amandoua, de dureri uiti imediat cand tii printesa in brate.

In plus, nu uitati ca nu e pregatit nici corpul mamei cu cocteilul de hormoni necesari nastrii, deci si lapticul va veni mai greu, uterul se va retrage mai greu...
Eu nu inteleg de ce se grabesc in tara atat de mult cu inducerea. Aici te lasa sa ajungi la 42 de saptamani si abia apoi induc. Asa-i dayanara? Pe tine te-au lasat peste termen la Ivan...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
castelana eu l.as tine cu spatele la directia de mers pana la 2 ani dar nu prea se poate....si preferabil pe scaunul din fata cu spatele si fara airbag decat pe bancheta din spate cu fata...

POZE

pai pana la urma asa vom face la masina mea, ca ma gandesc ca mai iesim si singurei, asa scrie si pe prospectul de la scoica, deja este dezactivat air-ul pentru scaunul din fata stanga ( aici volanul e pe dreapta) si asta e.
dar pana la scaun si plimbari mai e ceva, mai intai sa nastem!!
AMR usor si fara stress!

castelana fericita 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia da, in 41+4 zile m.am internat pt inducere, dar stii ca ti.l pune la piept imediat dupa ce il nasti, nu il duc in alta parte separat de tine, si asta cred ca ajuta la lactatie

POZE

Mergi la inceput