Hai Michelle!Bv Nemary,Bobita,Lili!Iepu 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxi - asta a fost noaptea contractiilor si durerilor. eu sunt super nervoasa cand ma doare noaptea. Macar sa ma apuce dupa ce dorm ca nu am chef sa nasc obosita.

Annya - si eu ma duc azi la cautat de streptococi in duda. La medlife unde a fost si Bumbitza si a durut-o. Daca ma doare sunt hotarata sa fac scandal.
Pana acum nu m-a durut nici un control nu vad de ce m-ar durea asta atata timp cat e facut cu grija.

Denisa, 38 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Bumbitza

Bafta multa Honeybaby!!!

35+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brumari spune:

in privinta durerilor stiu ca se uita...
dar ce sa facem daca nu avem contractii? la monitorizare era linie dreapta ... asa ca o sa ne apucam de curatenia de paste ...geamuri ..efort .. poate poate nu o sa mai fie nevoie de inducere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brumari

in privinta durerilor stiu ca se uita...
dar ce sa facem daca nu avem contractii? la monitorizare era linie dreapta ... asa ca o sa ne apucam de curatenia de paste ...geamuri ..efort .. poate poate nu o sa mai fie nevoie de inducere...

Da, si eu zic la fel, azi ma pun pe treaba... Tu oricum ai DPN mai aproape si te duci mai tarziu la dr, sapt viitoare. Dar eu cu dpn pe 6aprilie si m-a chemat pe 26 martie?
Alte semne ai? Eu am burta f coborata, am eliminat dopul, am crampe din cand in cand (nu-s sigura daca-s contractii, ca am si probleme cu stomacul de vreo 3-4zile), sfarcuri f f sensibile si cam atat... Si bebelina f activa.

38+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Bumbitza alte semne nu am...
contractii nu .. dureri cam deloc, in ciuda faptului ca medicamentatia nu prea am luat-o ( nospa si scobutil), colul era intredeschis de la 36 de saptamani...

fetita nu pot sa zic ca e foarte activa, mi se intareste burtica destul de des..pentru ca se impinge be bebelusa. Burtica mea nu a fost prea ridicata de la inceput, iar ea e pozitionata asa cum trebuie de la 28 de saptamani.
Dopul nu l-am eliminat.. lichid nu pierd.. s-au vazut ceva modificari la echografie .. dar atat.

Contractiile am inteles ca ar fi ca in cazul in care ai fi deranjata la burtica...

Doctora mi-a spus ca daca am depasit 38 de saptamani totul este ok .... dar mai bine sa nu depasim 40 .. si cum avem 39 mi-a dat liber la miscare :)

Sa ne tii la curent pe 26 dupa ce vii de la doctor ..pana atunci eu ma apuc de treaba ca nu mai tine .. nu vreau sa nasc pe 01.. poate reusim mai inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

brumari mie mi.au indus prima nastere, mi.au pus perfuzii cu oxitocina si atat, dar sunt mai multe metode depinde pt care opteaza medicul tau

denisa si acum am ceva dureri, am fost cu ivan sa.i cumpar plastelina si nu stiu ce jucarie si pana acolo si inapoi m.a terminat
cand merg in mall nu e asa :))) cred ca tine de psihic, acolo ma bucur de numai
si eu ma gandesc de multe ori sa ma ia nastere dupa ce dorm sa fiu odihnita cu toate ca daca e travaliul ca la prima, ma satur de somn

nu mai stiu ce vroiam sa zic...

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

hmm ..nu am intrebat prin ce metoda...totusi sper sa nu fie cazul. PArca tot de la sine as vrea sa vina totul. Cum o vrea Dumnezeu ca nu mai depinde chiar de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brumari

hmm ..nu am intrebat prin ce metoda...totusi sper sa nu fie cazul. PArca tot de la sine as vrea sa vina totul. Cum o vrea Dumnezeu ca nu mai depinde chiar de noi

dar la ce anume te referi, cu ce implica?

roxana 38+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna ziua!

Eu dorm pe mine! Asta noapte am dat raite prin casa pana la 5 am. Bebelu' m-a disperat la cat de activ a fost. ma gandesc ca si-o fi facut bagajul de plecare

Cert e ca am dormit f putin. Am facut-o pe curajoasa si am iesit un pic cu sotul pana la smarket...si m-am intors obosita de parca am facut maratonul. mi se inchid ochii de somn...si am si o senzatie de greata care nu stiu de la ce mai poate fi ca dimineata am mancat doar paine cu unt si gem.

Bumbitza - vad ca si tu ai fost activa in dimineata asta! face bine miscarea intr-adevar...Mie imi pare rau ca am obosit asa repede ptr ca atre mi-ar fi placut sa dau o raita in oras. e soare si cald , 18-19 grade! o minunatie de vreme!

Cu kg-mele si eu tot pe acolo sunt 13.5-14 kg. faza haioasa a fost ieri cand s-a intors sotul si dupa 4 zile fara sa ma vada mi-a zis: "wow...da' ce slaba esti!" Ma rog...nu stiu ce i s-a parut lui asa slab la mine dar mai bine asa decat sa-mi fi spus opusul!

Referitor la aranjatul parului dupa nastere cand timp de coafor va fi 0 ...eu mi-am luat masuri deja!! Mi-am cumparat zilele trecute peria aceea rotativa , brush activ sau cam asa ceva, de la rowenta ( http://www.rowenta.ro/rowenta/frame.aspx ) si e super! il usuci si il coafezi in acelasi timp!

Ah..avem o sarbatorita azi : mami07 LA MULTI ANI FERICITI SI NUMAI BUCURII ITI DORESC!

Annya , honeybaby - bafta azi la doctor. eu mi-am facut saptamana trecuta secretia si nu m-a durut . a fost doar un pic neplacut dar cui ii place sa fie scobita cu batul de urechi numai ca mai lung pe acolo?! Cat despre medic barbat eu i-am preferat intotdeauna dupa o experienta neplacuta cu o femeie. mi se par cu mult mai bun simt si delicati. ca doar...barbati fiind stiu mai bine cum sa se poarte cu o femeie!

Brumari - felicitari ptr rezultatul de la medic. cred ca daca bebe e copt , inducerea nasterii nu are de ce sa fie asa traumatizanta. pana la urma si la cezariana daca te gandesti bebe e scos de acolo fara "acordul" lui si sunt toti ok din cate vad! asa ca fruntea sus si nu te gandi la probleme ce nu exista!

Mai voiam sa zic ceva dar am uitat ce...

Ah..fetele care sunteti deja mamici...cati pampersi pe zi folositi? eu am luat doua pachete de 25 buc fiecare si nu stiu cat imi vor ajunge...

Ma duc sa ma odihnesc un pic , in 3 ore jumate imi vad flacaul! Abia astept sa vad analizele si sa aflu care-i situatia...

Pupici tuturor. pe mai tarziu!

37+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

MEDICAMENTE.. INJECTII... SAU EU STIU CE METODE SUNT PENTRU PROVOCAREA CONTRACTIILOR

SUNT LA PRIMA SARCINA ..SI SUNT MULTE LUCRURI PE CARE NU LE STIU, DE ACEEA INTREB

Mergi la inceput