Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Ma scuzati .. Gata poza

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Ma scuzati .. Gata poza

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

vai ce strumfulet micsi dulce

ptr voi

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Prezent!!!!

Va rog sa ma iertati ca intru din an in paste......dar iar lipsesc motivat. Din nou am facut un inceput de mastita...daca puteti sa credeti, iar cu febra 39 si antibiotic noroc ca bb nu se sinchiseste prea tare de gustul de antibio...

ca sa intru si eu in subiect: vreau si eu la intalniri...dar stau aproape de victoriei...mai e cineva pe aici?

vaccin, med meu de fam mi-a zis ca fiica-sa a facut tuse convulsiva la vaccinul de 1 an (ala de la stat) si sa nu imi recomanda sa il fac, ci pe infarix hexa. Med pediatru care ne vede acasa mi-a zis sa fac si rotarixul si sulfaximul, deci le facem. Aaaa si ca le gasesc pe toate trei la pret de producator la Matei Bals in pavilionul 5.

Gaza mea de screme si se contorsioneaza inainte de sa se trezeasca siapoi trage 5-6 bese inainte sa i se faca foame de lup...

Despre noi: a luat 950 g in 1 luna si o sapt. E ok? dr a zis ca e cam la limita. mi-e frica sa nu imi zica sa ii bag LP dupa cat m-am chinuit cu mastita si cu sfarcuri pline de sange ca sa ii dau exclusiv san, m-ar distruge nervos o chestie d'asta. Eu am lapye mai mult decat poate ea manca. A mancat o zi din ora in ora si tot nu a reusit sa ma lase fara picaturi....tasneste in jet cam 10 min la inceput iar pitica nu face altceva decat sa inghita....ma gandesc ca nu toti copiii iau in greutate la fel nu, ca doar nu suntem clone. POate a mea e mai micutza..avea 47 cm la nastere acum are 52, eu zic ca daca e activa si vioaie si mananca destul de bine din 2 in 2 ore...nu ar trebui sa ma ingrijorez nu? ce parere aveti?

Eu sunt disperata in continuare cu sanii, adik cu sanul ca doar la unul am avut probleme. Curge sange la fiecare alaptat, ma rontaie indiferent de pozitie, dau cu toate cremele pamantului si tot nimic. Ma rog m-am obisnuit cu durerea la supt. In schimb, urlu de durere dupa...simt pe toata suprafata sanului ca si cum m-ar taia cineva cu lama sau foaia de hartie asa de la baza sanului spre sfarc. Si daca ma ating numa putin, mor de durere...A mai patit cinev asa?

pupici la toate fetele!!!

Catalutza 39+ Irina

AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

arwen subscriu la ce au zis fetele...dar tinand cont ca doar o data...

alecsa e un scump bb

evyme...suuuper si tortul

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Prezent!!!!

Va rog sa ma iertati ca intru din an in paste......dar iar lipsesc motivat. Din nou am facut un inceput de mastita...daca puteti sa credeti, iar cu febra 39 si antibiotic noroc ca bb nu se sinchiseste prea tare de gustul de antibio...

ca sa intru si eu in subiect: vreau si eu la intalniri...dar stau aproape de victoriei...mai e cineva pe aici?

vaccin, med meu de fam mi-a zis ca fiica-sa a facut tuse convulsiva la vaccinul de 1 an (ala de la stat) si sa nu imi recomanda sa il fac, ci pe infarix hexa. Med pediatru care ne vede acasa mi-a zis sa fac si rotarixul si sulfaximul, deci le facem. Aaaa si ca le gasesc pe toate trei la pret de producator la Matei Bals in pavilionul 5.

Gaza mea de screme si se contorsioneaza inainte de sa se trezeasca siapoi trage 5-6 bese inainte sa i se faca foame de lup...

Despre noi: a luat 950 g in 1 luna si o sapt. E ok? dr a zis ca e cam la limita. mi-e frica sa nu imi zica sa ii bag LP dupa cat m-am chinuit cu mastita si cu sfarcuri pline de sange ca sa ii dau exclusiv san, m-ar distruge nervos o chestie d'asta. Eu am lapye mai mult decat poate ea manca. A mancat o zi din ora in ora si tot nu a reusit sa ma lase fara picaturi....tasneste in jet cam 10 min la inceput iar pitica nu face altceva decat sa inghita....ma gandesc ca nu toti copiii iau in greutate la fel nu, ca doar nu suntem clone. POate a mea e mai micutza..avea 47 cm la nastere acum are 52, eu zic ca daca e activa si vioaie si mananca destul de bine din 2 in 2 ore...nu ar trebui sa ma ingrijorez nu? ce parere aveti?

Eu sunt disperata in continuare cu sanii, adik cu sanul ca doar la unul am avut probleme. Curge sange la fiecare alaptat, ma rontaie indiferent de pozitie, dau cu toate cremele pamantului si tot nimic. Ma rog m-am obisnuit cu durerea la supt. In schimb, urlu de durere dupa...simt pe toata suprafata sanului ca si cum m-ar taia cineva cu lama sau foaia de hartie asa de la baza sanului spre sfarc. Si daca ma ating numa putin, mor de durere...A mai patit cinev asa?

pupici la toate fetele!!!

Catalutza 39+ Irina

AMR 1 saptamana

bine ai revenit
sper sa treaca urata de mastita
mie mi se pare mai mult decat suficient 950 gr,a mea a luat 1 kg...dar e ok,stai linistita

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

CATALUTZA offf mititica de tine!!! imi pare rau sa aud ca va tot chinuiti, mie mi se pare ok cat aluat sia sa cum spui tu daca e activa totul e f bine, in luna a 2a o sa ia mai mult ai sa vezi ca o sa traga mai tare la san ca e deja mare. Poti incerca sa sporesti la laptic calitatea si nu cantitatea prin a manca f multe grasimi bune: smantana f grasa, mult unt, lapte nu de 1,5 ci de 3,5%, almette si branzeturi grase, cremoase

de Yannis

Mergi la inceput

printesa nu a dormit deloc astazi...da' deloc...akm e la mine in brate si e fascinata de cum imi misc mana/degetele pe tastatura

a facut caca de 7 ori pana la ora asta...muuult kk..si muulte parturi si a mancat non stop...o fi vreun puseu??

a stat cu mama mea ceva,cat am calcat eu...dar s-a obisnuit cu mine si nu sta mult cu nimeni...ma cauta cu privirea prin camera si kdk nu st urla...knd vin tace..deci calcamsi ea era cu ochii pe mine sa nu plec

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

ma bag sa fac capitol nou

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Prezent!!!!

Catalutza 39+ Irina

AMR 1 saptamana

min este de 500 gr pe luna, media este de 750 gr pe luna. in general pediatrii de scola veche recomanda LP daca nu ia 750 gr pe luna. Voi aveti o "viteza" de 760 gr pe luna, pb de aia a zis ca e la limita. Eu nu i-as da in ruptul capului LP in conditiile date.

Multa rabdare si scucces sa scapati si voi intr-un final de probleme.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Al3csa da ce grasutz e strumful tau! acum nu pare atat de mic pe cat spui tu ca are (kile), bravo! arata grasunel si energic, felicitari! prin cate a trecut micutzul arata f bine si graaasuun. Yannis al meu arata mai slabutz la 3 kile , Al tau chiar a pus carnitza pe el bravo!

de Yannis

Mergi la inceput