Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olgavart spune:

Buna fetelor!noi acum am venit de la vaccin.bebe e ok,are 5500g si 60cm!A crescut cu 10 cm in 2 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Al3csa da ce grasutz e strumful tau! acum nu pare atat de mic pe cat spui tu ca are (kile), bravo! arata grasunel si energic, felicitari! prin cate a trecut micutzul arata f bine si graaasuun. Yannis al meu arata mai slabutz la 3 kile , Al tau chiar a pus carnitza pe el bravo!

de Yannis

Da si mie mi se pare ca arata ma grasunel in comparatie cu cate kg are de cand l-am adus acasa ii merge muuuuult mai bn .. Eu ii dau sa pape de fiecare data cand imi cere ... oricat ar fi .. si 10 ml dak vrea ii dau .. acolo papa cel mult 70 de ml din 3 in 3 ore in rest plangea .. si ce mai plangea ... Acum a ajuns si la 100 ml .. si la cat e el de micutz eu zic ca papa mai mult de cat bn .. Un copil nascut normal la 3-4 kg papa 70 ml .. al meu papa aproape 100 ml la 2.500

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

si al meu este topit sa stea asa

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

Pt mine asta a fost pozitia salvatoare .. am descoperit-o intr-o seara cand nu vroia sa doarma .. era frant dar nu vroia sa inchida ochii .. iar eu eram fff nervoasa .. si obosita .. am incercat sa ma linistesc si asa a adormit si el . cred ca mi-a recunoscut bataile inimii si de aia s-a linistit si el

Poze

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

asa adoarme si al meu de cele mai multe ori cand e agitat..uneori spre dimineatza asa il pun si dupa ce adoarme ma intorc pe o parte si il las usor pe pat langa mine si doarme asa cu nasu in tzatzi

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

capitol nou AICI

va asteptam cu vesti bune si muuuuulte poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Prezent!!!!

Va rog sa ma iertati ca intru din an in paste......dar iar lipsesc motivat. Din nou am facut un inceput de mastita...daca puteti sa credeti, iar cu febra 39 si antibiotic noroc ca bb nu se sinchiseste prea tare de gustul de antibio...

ca sa intru si eu in subiect: vreau si eu la intalniri...dar stau aproape de victoriei...mai e cineva pe aici?

vaccin, med meu de fam mi-a zis ca fiica-sa a facut tuse convulsiva la vaccinul de 1 an (ala de la stat) si sa nu imi recomanda sa il fac, ci pe infarix hexa. Med pediatru care ne vede acasa mi-a zis sa fac si rotarixul si sulfaximul, deci le facem. Aaaa si ca le gasesc pe toate trei la pret de producator la Matei Bals in pavilionul 5.

Gaza mea de screme si se contorsioneaza inainte de sa se trezeasca siapoi trage 5-6 bese inainte sa i se faca foame de lup...

Despre noi: a luat 950 g in 1 luna si o sapt. E ok? dr a zis ca e cam la limita. mi-e frica sa nu imi zica sa ii bag LP dupa cat m-am chinuit cu mastita si cu sfarcuri pline de sange ca sa ii dau exclusiv san, m-ar distruge nervos o chestie d'asta. Eu am lapye mai mult decat poate ea manca. A mancat o zi din ora in ora si tot nu a reusit sa ma lase fara picaturi....tasneste in jet cam 10 min la inceput iar pitica nu face altceva decat sa inghita....ma gandesc ca nu toti copiii iau in greutate la fel nu, ca doar nu suntem clone. POate a mea e mai micutza..avea 47 cm la nastere acum are 52, eu zic ca daca e activa si vioaie si mananca destul de bine din 2 in 2 ore...nu ar trebui sa ma ingrijorez nu? ce parere aveti?

Eu sunt disperata in continuare cu sanii, adik cu sanul ca doar la unul am avut probleme. Curge sange la fiecare alaptat, ma rontaie indiferent de pozitie, dau cu toate cremele pamantului si tot nimic. Ma rog m-am obisnuit cu durerea la supt. In schimb, urlu de durere dupa...simt pe toata suprafata sanului ca si cum m-ar taia cineva cu lama sau foaia de hartie asa de la baza sanului spre sfarc. Si daca ma ating numa putin, mor de durere...A mai patit cinev asa?

pupici la toate fetele!!!

Catalutza 39+ Irina

AMR 1 saptamana

Of, draga de tine!
Eu nu am patit, dar medicul ce zice? E de la inceputul de mastita? Si e tot acelasi san? Nu are de a face cu pozitia Irinei? Ma gandesc ca stie sa prinda tzitzi, ca doar mananca din cealalta care nu are nimic. Of, of
Cat despre greutate...vb lui Cristies, m-am saturat de medici neinformati, ramasi in urma...E bine, 200g pe saptamana e ok, mai ales daca e vesela, uda pampersi si doarme bine.

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Ma scuzati .. Gata poza

Poze

ce tinerei sunteti,,,..sa fiti fericiti si sa-i faceti pereche

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

aaa... si sa nu uit!

sotul meu chiar nu a glumit si a pregatit o grafica pentru un colant de pus pe carut sau cumva, pentru recunoastere intalnire in parc.

a facut doua modele, din autocolant, imprimat, taiat pe contur.
pentru baietei si pentru fetite pentru carut...ecuson...vedem noi. ceva discret dar vizibil.

asta pentru intalnirea viitoare pe care nu am stabilit-o dar o vom avea.

pareri noi?

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

ce tareeeeeeeeeeee!!!!!
va invidiez!

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

iti trimitem si tie si ne trimiti apoi o poza ca sa te avem si pe tine la album
merge?

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

daaaaaaaaaaaaaaa.....vreeeeeeeeeeeeeeeeauuu!!!!

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput