Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

nu aruncati cu rosii!!!nu sunt mama denaturata,dar azi am facut baita cu puiutul in cada mareeeaman2!si ce i-a mai placut cand s-a vazut in atata apaaaso cum se lipea de mami si ne iubeam...offf,mai vrem

mai am si eu o intrebare?cat trebuie sa manance un copil de 2saptamani?mie imi mananca si cate 5masuri(s-a intamplat o sg data /masa.)dar in general cate3-4acum a papat 2 jumate si imi doarme pe picioare(le-am intins pe masuta) si scriu cu o mana si cu alta tin tastatura

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

de regula la 2 sapt ii faci 3 masuri da el mananca intre 70 si 90 de ml si io care ziceam ca yannis e haplea!

de Yannis

undeva in bucuresti,in sector 2 -iancului,mai este un copil numit de mami si tati HAPLEA,care daca nu-i scoti bibe din curita sa mai respire sau sa ia o pauza,nu se opreste.iar cand nu are bibe in gurita,isi mananca mainile

parca vorbesti de Yannis

ai grija cu baitza, nu o sa pateasca nimic, lasa ca doar din tine vine, dar sa nu mai repeti cat e mic mic

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetele dati-mi si mie pe pm parola de la mailul comun..userul pufuleti pufosi, nu?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

ai pm
dai cafea la mall!
LOL!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Numai ce am venit de afara.. brr...e frigutz era. Cum m-am imbracat super-subtzire ne-am intors in 1/2 de ora si nu ma mai strang sa ieshim iarashi mai ales ca azi sunt singura cu fetele (sotziorul e de tura de 24 de ore...saracu' e si ziua lui azi si munceshte).

Fetele mele sunt culmea...le place suzeta dar mainile sunt si mai bune...si le baga cu totul, nu asha cate un deget... si se mozolesc ceva de speriat. Nu stiu ce sa le mai fac.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel
Fetele mele sunt culmea...le place suzeta dar mainile sunt si mai bune...si le baga cu totul, nu asha cate un deget... si se mozolesc ceva de speriat. Nu stiu ce sa le mai fac.

poi si al meu isi mananca dosul palmei...degetele nu ca a patit-o

avea unghiute si s-a zgariat la gingiutade atunci nu a mai incercat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Nu a nascut ioana? Ma duc sa verific in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Yannis al meu cat e de mic suge la suzeta de ne bufneste si rasu .. e suzeta aproape cat capu

Noi nu ne-am indurat sa iesim azi afara .. mi se pare prea frig pt el ... Imi pare asa de rau ca s-a stricat iar vremea

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:

Numai ce am venit de afara.. brr...e frigutz era. Cum m-am imbracat super-subtzire ne-am intors in 1/2 de ora si nu ma mai strang sa ieshim iarashi mai ales ca azi sunt singura cu fetele (sotziorul e de tura de 24 de ore...saracu' e si ziua lui azi si munceshte).

La multi ani, sotului tau! Saracul de el, la munca, in loc sa-l sarbatoreasca 3 printese acasa
Si Lucas adora pumnuletul, dar n-am ce-i face

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Yannis al meu cat e de mic suge la suzeta de ne bufneste si rasu .. e suzeta aproape cat capu

Noi nu ne-am indurat sa iesim azi afara .. mi se pare prea frig pt el ... Imi pare asa de rau ca s-a stricat iar vremea

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

1.pui si poze?

2.nici noi nu am iesit afara.tot pe motivul vremii urate

Mergi la inceput

Citat:

LA MULTI ANI! Sa-ti traiasca sa fie sanatos sa te iubeasca si sa aibe grija de voi muuulti muulti ani fericiti de acum inainte

Si Yannis isi baga pumnisorii in gura la fel ca fetele tale, sapunit , cremuit..nu cred ca avem ce face. Lui Yannis insa nu ii place suzeta, nici pumnisorii deocamdata nu ii suge a la long, numa ii da pe la gura ii baga putin in gurita suge cateva secunde cu patos, dar nu mai mult numa asa sa-mi arate "mami, mi-e foame" daca reactionez, se opreste

de Yannis

Mergi la inceput

l-am luat inapoi pe picioare,s-a cracanat si-a intins mainile si se uita in gol,mai inchide ochisorii si motaie,sau isi tuguie buzele

Mergi la inceput