Hai ioana!!! Vine ultimul pufulete!!!(13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetelor eu imi dau gradul in compunerea invitatiei de botez, dupa un photoshooting de o ora in care n-a iesit o poza cum trebuie. Unele au iesit hazlii tare, ca de exemplu asta.

Imi pare rau de noaptea si ziua ce le-ati avut... ideea lui Beatrice cu ploaia cazand n-am folosit-o pana acum. Dar mi se pare super interesanta.

Decenula aseara in Friends era chiar episodul in care alapteaza sotia lui Ross si Joey si Chandler se isterizeaza si ii pun cele mai stupide intrebari ever. Pe contul comun sunt trimise de Catalutza toate formularele care trebuie. . Ultimile salarii sunt cu tot cu concediul medical. Eu asa stiu.

Va las sa vad ce mai inventez.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

e suuuper tareee

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

bag seama ca am avut cel mai dezbracat copil ieri. erau 22 grade la umbra, vant iok, doar adieri, mami in tricou...nu am imbracat-o chiar ca pe mine, cum zice teoaria, ca m-am gandit ca ea doarme/ nu alearga cu carucioru', dar a fost in body cu maneca lunga si salopeta subtire, fara caciula. si tot mi se para incinsa unde o vedea soarele

ALEXUTZZA, mersic de urare si felicitari ptr candidatura la statuie. sper sa nu repeti totusi. eu nu fac optionale, sunt cu 2 taishuri, am citit multe despre efectele nashpa de la vaccinuri si...fac obligatoriile, desi nici pe astea nu le iubesc. am inteles de la nasha (medica mea) ca la rotarix e riscul mare sa faca cei din jur diareea. mare grija la manevrat kk de bb dupa vaccin. contine virusul, deci tre sa te speli zdravan, cu apa firbinte, eventual spirt, unghii taiate ff mici, etc. ea zicea ca mereu vin mmbrii familiei la cabi cu diaree dupa ce bb face vaccinul..
mai, da' ce manechiura spa are parte ginerele

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Multzam fain de sfaturi! NU stiam, o sa am grija mare. O sa il facem oricum la 3 luni si apoi la 5. Am facut programarea ptr lunea viitoare la infarix, am inteles ca nu are deloc reactii adverse

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ruxita, eu am patutul lui langa patul nostru si noaptea ii dau sa manance stand pe marginea patului. Chiar daca uneori mi se inchid ochii de somn, sunt sigura ca ma trezesc mult mai fresh decat daca ar dormi cu mine. Eu ziceam ca tine de experienta dar vad din ce in ce mai multe mamici de bb1 care dorm cu ei in pat. Asadar e defectul meu profesional. Si nu e singurul...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Iar am facut ieri party. Acum de 2 luni .
Aici aveti pozele.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanuelle

Buna dimineatza fetelor!

Azi cu vremea asta mi-a revenit dispozitia de forumeala

Noi suntem bine, chiar foarte bine: seara adormim in jur de 10.30 (cu o marja de +/- juma' de ora), ne trezim la 4 si ceva si in max 45' minute suntem inapoi in patutz (adica in landou, in patul nostru). Ne mai trezim apoi in jur de ora 8, si mai avem cam un somn consistent de 2-3 ore in timpul zilei...in rest motzaieli.

Tati e putzin racit, asa ca el doarme acum in camera copilului si noi ne lafaim in patul mare...adica mami, ca Sara se "lafaie" in landou.

Facem si noi galerie: CURAJ IOANA!

Azi se naste si finutza mea,Sonia Maria, deja sunt in sala de travaliu, asa ca pun niste majorete si pt ea (acum e la dilatie 5-6).

Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010) - rechinasul fomist
poze
www.youtube.com/profile?user=cristidumitru79" target="_blank">filmuletze

HAI SONIA!!!!!

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Nici eu nu dorm cu el in pat .. Nu stiu .. mi-e frica sa nu-l obijuiesc asa .. in plus acum vreo 2 sapt imi povestea o colega care are o fetita de 9 ani si mai vrea un fratior .. dar doarme cu parintii in pat .. Ea a incercat sa-i spuna ca nu poate venii fratiorul daca ea e acolo .. nu vreau sa ajung aici .. mi-ar fi tare greu .. (poate sunt un pic egoista)

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Am aparut si noi pe aici...cheauni amandoi si cu cearcanele cat casa, mucosi amandoi si destul de indispusi. Nu stiu de unde, dar am "comis-o" si noi: s-a racit piticul. André e mai fomfanit si mai mucos, dar, daca nu m-as preocupa cu Lucas, nici n-as fi bagat de seama. Pe mine ma cam doare gatul de la o inghetata de duminica, dar iar nu-i asa o chestie...Lucashelul e mucos si el, si m-am chinuit de-am inebunit azi noapte sa-i desfund nasucul . In afar de reprizele de suflat nasul am avut si 2 de kk, de-alea de jumate de ora fiecare. Suntem rupti, ce mai!
In schimb, ne-am distrat super bine duminica, in curte la niste prieteni, practic toata ziua si ne-am mai incarcat bateriile.
Va pup si incerc s arecuperez cate ceva, dar azi e zi de curatenie, ca a venit femeia si ma mobilizez si eu.

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

imi pare rau de mucisori dar bravo ptr weekend!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

aaa... si sa nu uit!

sotul meu chiar nu a glumit si a pregatit o grafica pentru un colant de pus pe carut sau cumva, pentru recunoastere intalnire in parc.

a facut doua modele, din autocolant, imprimat, taiat pe contur.
pentru baietei si pentru fetite pentru carut...ecuson...vedem noi. ceva discret dar vizibil.

asta pentru intalnirea viitoare pe care nu am stabilit-o dar o vom avea.

pareri noi?

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Ffff tare sotul tau .. vreau si eu poza .. Poti sa mi-a trimiti si mie pe mail???

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

emanuella - f scumpa Sara in poze

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput